Maner din pluta sau EVA?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mircead
Veteran
Puncte: 0

Re: Maner din pluta sau EVA?

Mesaj de mircead »

gabi1 scrie:Nea Egocentricu',când ți-ai propus să te pictezi pe perete(fără barcă)?!? :lol: :lol:
Chiar as vrea sa ne cunoastem , live, in afara celor impuse in acest forum doar ,dam cu vorbe si nu ajungem la vre''un'' even.
O partida de pescuit in conditiile tale ar fi acceptabile, este a doua oara cand propun. Ce zici ?
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Ce aveti oameni buni? Ati baut apa de la caine ?
Chiar nu poate exista un topic fara atacuri la persoana ?
Ca se mai strecoara cate o gluma acolo e de inteles. Dar deja topicul asta incepe sa semene cu multe altele unde informatia ceruta de initiator se pierde in atacuri de doi bani.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

pescarusull scrie:Ce aveti oameni buni? Ati baut apa de la caine ?
Ca se mai strecoara cate o gluma acolo e de inteles. Dar deja topicul asta incepe sa semene cu multe altele unde informatia ceruta de initiator se pierde in atacuri de doi bani.
Respect !

Tritoiu Dragos

Mesaj de Tritoiu Dragos »

Acu cativa ani la o bauta un prieten a ajuns la o mare cearta cu o gagica care participa si ea.. S-au certat toata noaptea..nu conteaza tema acum...de mai aveau un pic si se bateau..sau mai bine zis o batea...La plecare din nimereala au plecat cu acelasi taxi ...inca certandu-se...Pana la urma ia ghiciti ce s-a intamplat la coborare.. :lol:
Fişiere ataşate
ff3.gif
ff3.gif (28.59 KiB) Vizualizat de 756 ori

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Imi cer scuze aveti dreptate, roguva-as sa ma iertati, m-am pierdut in detalii de doi bani.
Cele bune !

Daaaaan

Mesaj de Daaaaan »

On-topic: Dle. Mitanescu...credeti ca ar fi posibil ca manerul respectiv sa fie pluta doar invelisul? Gen sa fie infasurat manerul intr-o foaie subtire de pluta, cum e cea care se foloseste la amenajari interioare?...si dedesubt, suportul pe care se lipeste invelisul acesta sa fie din EVA?...gen asa ceva:
https://www.youtube.com/watch?v=XkMeBY56Oso ...doar ca cu foaie intreaga nu cu o panglica.

...pe site la Sonik e o diferenta de pret pt aceeasi lanseta cu maner din EVA sau pluta de 10 pounds... https://www.soniksports.com/shop/carp/rods/s3-carp-rod/

Eu in continuare inclin sa cred ca nu e pluta integral, doar sa fie cumva invelit...

Offtopic: Gabi1, in afara de insulte gratuite la adresa mea si a altora, nu am vazut nimic productiv postat de tine pe topicul asta. Mai bine hai cu un argument solid intr-o directie decat cu balacareli...pana la urma, si cei care cumpara scule cu inima, si cei care le cumpara cu mintea, si cei care le cumpara doar pe cele care prind pesti singure, tot colegi de balta suntem si e pacat ca ne certam ca prostii pe un forum unde ar trebui sa debitam chestii contructive. Zic eu.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Daaaaan scrie:On-topic: Dle. Mitanescu...credeti ca ar fi posibil ca manerul respectiv sa fie pluta doar invelisul? Gen sa fie infasurat manerul intr-o foaie subtire de pluta, cum e cea care se foloseste la amenajari interioare?...si dedesubt, suportul pe care se lipeste invelisul acesta sa fie din EVA?...gen asa ceva:
https://www.youtube.com/watch?v=XkMeBY56Oso ...doar ca cu foaie intreaga nu cu o panglica.

...pe site la Sonik e o diferenta de pret pt aceeasi lanseta cu maner din EVA sau pluta de 10 pounds... https://www.soniksports.com/shop/carp/rods/s3-carp-rod/

Eu in continuare inclin sa cred ca nu e pluta integral, doar sa fie cumva invelit...

Offtopic: Gabi1, in afara de insulte gratuite la adresa mea si a altora, nu am vazut nimic productiv postat de tine pe topicul asta. Mai bine hai cu un argument solid intr-o directie decat cu balacareli...pana la urma, si cei care cumpara scule cu inima, si cei care le cumpara cu mintea, si cei care le cumpara doar pe cele care prind pesti singure, tot colegi de balta suntem si e pacat ca ne certam ca prostii pe un forum unde ar trebui sa debitam chestii contructive. Zic eu.
Nu are legatura cu ce vad in clip. Asta este direct eva de culoarea plutei si la suprafata este desenat si reliefat exact cum este pluta. Nu stiu daca se face direct din turnare, sau se aplica un strat separat. Oricum face corp comun cu partea de la interior, fara adezivi. Cred ca este direct din matrita.

Daaaaan

Mesaj de Daaaaan »

Ma enervez maine si dau un telefon la Sonik sa ii intreb =))

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

mircead scrie:
Imi cer scuze aveti dreptate, roguva-as sa ma iertati, m-am pierdut in detalii de doi bani.
Cele bune !
De fapt, din greseala ar fi trebuit sa scriu rogu- v-as.....
Cele bune !

Tritoiu Dragos

Mesaj de Tritoiu Dragos »

E ceva adevar in ce zice Dan Mitranescu..poate chiar numai adevar.In poze e un maver exos...cu maner de "pluta"......acu nu mai sunt asa sigur ce e.
Se vede clar pe ea , cel putin in realitate, ca are un fel de autocolat. Se vede ca e o imbinare longitudinala a acestui "autocolant" pe maner. Acu daca o fi o fasie subtire de pluta sau altceva nu stiu. Ideea e ca si inelele nu sunt desenate . Ma gandesc ca poate au dus autocolantul spre perfectiune si in loc sa deseneze inelul au facut pur si simplu o crestatura fina ca sa dea impresia unui inel. La fel sunt niste gaurele in autocolant prin care se vede ce naiba material au folosit sub el si astfel da impresia ca e pluta.
Deci pana la urma cred ca e ori un autocolant ce imita super bine pluta sau o fi un fel de furnir de pluta realizat din fasii ca sa dea impresia unui maner de pluta "masiva". Dar ii tradeaza imbinarea aia longitudinala si faptul ca inelele nu se inchid in acelsi punct ci sunt usor decalate.
Cert e ca am batul cred ca de vreo 10 ani si niciodata nu m am gandit ca nu ar fi manerul din pluta.
Fişiere ataşate
17204325_1692170087476803_190795179_n.jpg
17204325_1692170087476803_190795179_n.jpg (34.58 KiB) Vizualizat de 692 ori
17204221_1692170184143460_402186186_n.jpg
17204221_1692170184143460_402186186_n.jpg (116.04 KiB) Vizualizat de 692 ori

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”