Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ai tu o fobie de dipul ala neon...DumiD scrie:Daca nu-l luați pe Gabi cu voi la pescuit să testeze cu țigara pluta nu știu de ce vă bateți capul. Arată a plută, se simte a plută deci e plută. Ba, dacă stau și mă gândesc bine mi-aș lua mai degrabă din eva care arată a plută decât plută , măcar nu stau cu frică că dau cu dipul neon pe mâner și nu mai iese
Așa-i omu' la beție, mai face câte-o prostie.DumiD scrie:Am redecorat multe chestii cu el, portbagaj, haine, rucsac...
Din ce vad eu pe poza e "furnir" de pluta...nu? Se vede pe cotor cum e lipit peste cauciucul manerului.Dan Mitranescu scrie:Tot EVA. Nu stiu cine mai lucreaza cu pluta.
Ce-mi place este ca toata lumea minte cu mare tupeu.Nume grele.
Seriozitate maxima ...
![]()
![]()
![]()
Am studiat problema, daca tot ne-am angrenat in discutia asta, ca afara este "altceva".
Linoleu 100% pe tot ce este de serie sub 200 euro. In rest nu am avut timp sa caut.
O poză face cât 1000 de cuvinte, da' astea sunt rautăcisme, cum o să se mai uite unii în oglindă știind că au mușama și nu plută pe cotoare? Apropo, arată bine mușamaua, cât m-ar costa un set de 14 cu așa ceva pe cotoare?Dan Mitranescu scrie:Direct de pe copacul de pluta :