Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Buna propunerea asta !!! Si eu as opta pentru echipa de 4 !petre iulian scrie:salut .
punctajul se face dupa `reteta de anul trecut ?
putem venii 4 in echipa ca anul trecut ?
echipa completa :
Green Lake -Cătălin Udrea-Stavarache Razvan-Petre
Iulian
Nu sti cum sa îl treci pe Mocanu pe lista?addicted scrie:Si pana l urma ramane cu 3 pescari sau facem cu 4 ?
Clau....nu am zis nimic de numărul de participanți din echipa, basca ca noi am vrut sa venim 2, dar am mai luat pe parcurs încă un coleg cu noi!claudiupascu scrie:Nu stiu de ce se intreaba de 4 in echipa cand se stie ca la momentul postarii concursului organizatorul a fost ferm in legatura cu nr. de pescari din echipa si o parte nu s-au inscris tocmai pe acest considerent.Daca nu ma insel cred ca si Max a avut un comentariu la acea data.
Esti cumva organizatorul? Pur si simplu am avut si noi curiozitatea asta !!? Pentru asta s-a intrebat , din curiozitateclaudiupascu scrie:Nu stiu de ce se intreaba de 4 in echipa cand se stie ca la momentul postarii concursului organizatorul a fost ferm in legatura cu nr. de pescari din echipa si o parte nu s-au inscris tocmai pe acest considerent.Daca nu ma insel cred ca si Max a avut un comentariu la acea data.