Moderator: gor965
Sa fim de acord cu ceva care n-a fost cerut...???gabisandu scrie:Rog pe toti presedintii cluburilor care au aderat la APCR sa fie de acord cu primirea clubului Carpzone in APCR..
Nu ma contrez cu nimeni Andrei. Pun niste intrebari ca sa ma lamuresc vis-a-vis de situatia creata, de pozitia membrilor Acvila fata de APCR si CN. Si cred ca m-am lamurit.andrei vladeanu scrie:va rog sa nu va mai contrati fara rost..
Gabi, regret ca mi-am iesit din pepeni cu tine. Esti singurul cu care am avut o astfel de iesire si aceasta a fost in urma faptului ca m-ai mintit . Nu vreau sa deschidem iar subiectul ,chiar nu are rost. Acest lucru nu are nici o legatura cu ce discutam acum si cu sustinerea ta pentru CZ care deocamdata nu este implicat . Daca vorbim de CZ sa nu uitam inca 6 cluburi totusi ...gabisandu scrie:Rog pe toti presedintii cluburilor care au aderat la APCR sa fie de acord cu primirea clubului Carpzone in APCR. Trebuie sa dam dovada de intelepciune si va spune asta cel care a fost improscat cu noroi si jignit de Mitranescu. Daca oamenii astia isi doresc si accepta sistemul votat de noi trebuie sa-i primim, dar nu cu tertipuri, ci prin Carpzone.
P.S. - Imi doresc din tot sufletul sa traga Tancabesti.
Nici macar CZ nu si-a manifestat dorinta explicita si tu acum spui de 6 cluburi. Pai ce dracu am dicutat in tot acest timp? Cluburile care si-au dorit s-au inscris.Dan Mitranescu scrie:Daca vorbim de CZ sa nu uitam inca 6 cluburi totusi ...