In atentia conducerii AGVPS-APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: In atentia conducerii AGVPS-APCR

Mesaj de EX-UL »

Dan Mitranescu scrie:
andrei vladeanu scrie:ok
va asteptam alturi de noi. sa invinga cei mai buni!
Sa nu se inteleaga gresit . Baietii de la CZ si de la Acvila asteapta viitoarea AG a apcr in urma careia sa se formeze o comisie de disciplina care sa dea amenzi cluburilor si suspendari pescarilor in functie de gravitatea faptelor fie ca acestea se intampla pe balta sau pe net.

... ca in fotbal !

In acel moment CZ adera la apcr.

Pana atunci " Acvila " ne numim.
Dane ,

lucrurile stau un pic diferit . Pentru acte de indisciplina pe balta , nu mai este voie sa se voteze nimic - exista in Statutul APCR prevederi clare in acest sens si raspunderi fir ale pescarului , fie a clubului in intregul lui . ( nu dezvolt aici - dar exista ! )
Pentru a forma APCR o comisie de disciplina care sa judece postari de pe net , aici cred ca incalcam un pic Constitutia si libertatea de exprimare - atunci de abia facem abuzuri . Te intreb concret , cum pot verifica eu , ca pe nu stiu ce site , tu esti realul Dan Mitranescu , care sa zicem ca ma injuri pe mine sau pe un coleg de asociatie ?
Pe site-ul APCR urmeaza ca postarile vor fi facute numai de persoane , care sunt aprobate de clubul din care apartine , semneaza si prin urmare li se poate "bate si obrazul" Cind vorbim de net , la modul general , eu cred ca e deja utopie ....

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

mitranescu
baietii de la acvila sunt de la carp zone. acvila este un subterfugiu la care apelati sa intrati in cn. absolut nenatural, nefiresc si impotriva logicii.
sunteti siguri ca intrati cu acvila in cn?
de altceva puteti fi siguri. de intrarea in apcr cu carpzone, drept si barbateste. noi va asteptam si va primim. pana la startul campionatului national facem si regulament de ordine interioara care sa pedepseasca derapajele de exprimare si comportament.
nu stiu insa cati sunt dispusi sa faca ceva impotriva firii, anume primirea carpzone in cn deghizati in acvila....
The One Team

Baboieru Jr.

Mesaj de Baboieru Jr. »

Da ce are domne' acvila asta e un nume frumos si e si pasare de prada,ne lipim si cateva pene ca cioc avem,parol coane! :lol: :lol: :lol:
Baboieru' Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Val Pangica jr scrie: Dane ,

lucrurile stau un pic diferit . Pentru acte de indisciplina pe balta , nu mai este voie sa se voteze nimic - exista in Statutul APCR prevederi clare in acest sens si raspunderi fir ale pescarului , fie a clubului in intregul lui . ( nu dezvolt aici - dar exista ! )....
Corect.
Val Pangica jr scrie: Pentru a forma APCR o comisie de disciplina care sa judece postari de pe net , aici cred ca incalcam un pic Constitutia si libertatea de exprimare - atunci de abia facem abuzuri .....
Nu stiu cat de constitutionala este "libera exprimare'' atunci cand cuprinde calomni, injurii sau acuzatii nefondate. Sfatul meu este sa nu te bazezi pe asta.

Val Pangica jr scrie: Te intreb concret , cum pot verifica eu , ca pe nu stiu ce site , tu esti realul Dan Mitranescu , care sa zicem ca ma injuri pe mine sau pe un coleg de asociatie ?
Pe site-ul APCR urmeaza ca postarile vor fi facute numai de persoane , care sunt aprobate de clubul din care apartine , semneaza si prin urmare li se poate "bate si obrazul" Cind vorbim de net , la modul general , eu cred ca e deja utopie ....
Nu este vorba de "nu stiu ce site " ci de cele consacrate cu deschidere in fenomen.
Aici se pot verifica si solutiona foarte usor acuzatiile.

Pe langa site-uri mai sunt si alte intruniri publice intre membrii asociatiei : concursuri private , sedinte , ...
Conduita unui sportiv dintr-o asociatie care se vrea cu caracter national trebuie controlata.

In alte sporturi se poate .

Buhac

Mesaj de Buhac »

Dane
Apucate de nada ca presimt ca mergem la Tancabesti :lol: :lol:

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ Buhac

crezi ca va avantajeaza Tancabestiul?
:wink:
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

sunt de acord cu mitranescu si personal am sa-i sustin demersul de a pedepsi comportamentele si declaratiile deviate. la fel ca in sporturile in care se poate. pentru asta, evident, trebuie sa fie coleg cu mine de asociatie.

ps vad ca a postat gabi tomulescu mai sus, iar gandul m-a dus la piticu. la sorin rudeanu, capitanul de la carping. totusi, dane, de el nu zice nimeni niciodata nimic de rau (am ales un pescar f titrat) nu pentru ca s-a dat vreo lege in acest sens. asta sa nu uiti niciodata...
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:
ps vad ca a postat gabi tomulescu mai sus, iar gandul m-a dus la piticu. la sorin rudeanu, capitanul de la carping. totusi, dane, de el nu zice nimeni niciodata nimic de rau (am ales un pescar f titrat) nu pentru ca s-a dat vreo lege in acest sens. asta sa nu uiti niciodata...
De Sorin nu spune nimeni nimic de rau pentru ca nu iese cu afirmatii publice. In situatia lui mai sunt si alti pescari titrati. Totusi cred ca "tacerea" lor este datorata "sistemului" si este o mare pierdere pentru fenomen. Daca aveau mediul propice sigur se implicau in discutii si toti aveam de castigat.

Buhac

Mesaj de Buhac »

Gabi
Colegi mei au stat o vara pe Tancabesti !
Stii ca eu am aderat la Seniori sectiunea Diana? :lol: :lol:
Cauta :lol: :lol:
Te astept in Iulie cu puiul si berea :lol: :lol:

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

andrei vladeanu scrie:ps vad ca a postat gabi tomulescu mai sus, iar gandul m-a dus la piticu. la sorin rudeanu, capitanul de la carping. totusi, dane, de el nu zice nimeni niciodata nimic de rau (am ales un pescar f titrat) nu pentru ca s-a dat vreo lege in acest sens. asta sa nu uiti niciodata...
eeee nu chiar nimeni...si nu chiar niciodata
numai cate unii ... e drept, foarte rar.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”