Dane ,Dan Mitranescu scrie:Sa nu se inteleaga gresit . Baietii de la CZ si de la Acvila asteapta viitoarea AG a apcr in urma careia sa se formeze o comisie de disciplina care sa dea amenzi cluburilor si suspendari pescarilor in functie de gravitatea faptelor fie ca acestea se intampla pe balta sau pe net.andrei vladeanu scrie:ok
va asteptam alturi de noi. sa invinga cei mai buni!
... ca in fotbal !
In acel moment CZ adera la apcr.
Pana atunci " Acvila " ne numim.
lucrurile stau un pic diferit . Pentru acte de indisciplina pe balta , nu mai este voie sa se voteze nimic - exista in Statutul APCR prevederi clare in acest sens si raspunderi fir ale pescarului , fie a clubului in intregul lui . ( nu dezvolt aici - dar exista ! )
Pentru a forma APCR o comisie de disciplina care sa judece postari de pe net , aici cred ca incalcam un pic Constitutia si libertatea de exprimare - atunci de abia facem abuzuri . Te intreb concret , cum pot verifica eu , ca pe nu stiu ce site , tu esti realul Dan Mitranescu , care sa zicem ca ma injuri pe mine sau pe un coleg de asociatie ?
Pe site-ul APCR urmeaza ca postarile vor fi facute numai de persoane , care sunt aprobate de clubul din care apartine , semneaza si prin urmare li se poate "bate si obrazul" Cind vorbim de net , la modul general , eu cred ca e deja utopie ....