CACAT ?

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

Decit sa matur cotetul de porumbei al vecinilor si apropo de aminoacizi praf - am pe cineva afara care imi propune urmatoarea lista de aminoacizi pentru pescuitul crapului :

Alanine 5-10g per lb
Cysteine 5-10g per lb
Glutamine 5-10g per lb
Proline 5-10g per lb
Aspartic Acid 0.5-2g per lb
Glutamic Acid 0.5-2g per lb
Mixture + Betaine 5-10g per lb

Pretul este in general de 10-15 USD / 100 grame . Stie cineva despre ei ? Cezar Panait - i-a vezi tata ?

PANAIT CEZAR

PARERE.

Mesaj de PANAIT CEZAR »

Val Pangica,dupa cum ai observat eu dau mai mult pe la rubrica INCEPATORI.Dar daca vrei o parere si numai o parere:
L-ALANINA-BUN-pret in USA /100 grame-12,83USD
L-GLUTAMINA-BUN-se gaseste in Romania-pret foarte bun.
L-PROLINE -BUN NUMAI PENTRU GUST-pret in USA/113,4 grame-7,97USD
L-CISTEINA-BUN-pret in USA/100grame-15,38USD
As putea recomanda TAURINA(testata de mine si fara repulsie asupra crapului si prezenta in mincarea pentru pesti de acvariu)-se gaseste in Romania,pret foarte bun.
Sa nu uitam L-GLICINA-BUN-pret in USA/454grame-11,04USD
ORICE S-AR INTIMPLA FII OM,PESTE N-AI CUM SA DEVII!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Cezar Panait

sa inteleg ca preturile merita - important este sa ne lamuresti si ce fac acesti aminoacizi si eventual daca stii in ce combinatii se pot folosi . Este multa farmacie aici si nu intreb aiurea , pentru ca eu in general folosesc lichide nutritive de la diferite firme , fara sa imi pun intrebari de acest gen - chimiste . Daca aceste prafuri de tip amino pot imbunatati o nada ar trebuii sa stim si cum .

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@cezar panait
Cu tot respectul, dar nu crezi ca ar trebui consultat un doctor sau macar un farmacist inainte de a pune in boiles ce ai zis tu ? Macar stii sa explici pe intelesul meu ce contin si ce rol au produsele scrise de tine ?

PANAIT CEZAR

RASPUNS

Mesaj de PANAIT CEZAR »

Riciu-le,nu este nevoie de doctor sau de farmacist,il avem pe Arlinghaus(a facut cercetari si a spus exact care sint aminoacizii care atrag crapul).Constatarile lui ,rezultate din cercetari, sint dure,foarte precise si exacte.
ORICE S-AR INTIMPLA FII OM,PESTE N-AI CUM SA DEVII!

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@ panait cezar
profesore am plecat de la cacat shi am ajuns la aminoacizi...... :lol: :lol: ai localizat ceva aminoacizi in cacat ? :lol: care anume , shi in ce procente??
intreb nu dau cu paru....

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

oare cit de bune ar fi niste bile iesite din poza lui Florin Plesu???

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

cornelserbu scrie:oare cit de bune ar fi niste bile iesite din poza lui Florin Plesu???
Cred ca sunt in asentimentul Dvs cind afirm ca mai degraba a-si indesa niste bile in "fundalul" avatarului lui Florin , decit sa apreciez ce iese ! :lol: :lol: :lol:

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Fiecare cu gustul lui :lol: :lol:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

vai domnilor....da sughita domnisoara.....!!!!!!! val daca ma lasai cu avataru de 23 kb o vedeai pe domnisoara in toata splendoarea ei.....da ce sa ti fa.....viseaza.... :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”