Ma gandesc ca ar fi mai indicat ca din acest an, sa modificam putin regulamentul de inscriere la CN. Cred ca ar fi bine daca cluburile sau asociatile care doresc sa participe la CN 2011, sa isi concretizeze intentia mai din timp, prin achitarea unui avans. Astfel incat, programul complet, adica etapele si baltile gazda sa fie anuntate mai din timp, ptr a avea timp pescarii sa-si programeze concedile.......
De asemenea, poate se gaseste o varianta prin care un club sa poata participa cu mai multe loturi, altfel cluburile mari vor fi dezavantajate, vor aparea mereu discutii interne, precum si posibilitatea de a se "sparge" in mai multe cluburi..... Un sistem pe grupe, cu capi de serie si care sa nu permita repartizarea in aceiasi grupa a 2 loturi apartinand aceluiasi club !
Se poate, este destul de simplu ptr o minte odihnita !
Se poate si o competitie interna in cadrul clubului, in urma careia sa se stabileasca lotul pentru CN. E o varianta.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
Atunci, ar fi bine sa facem mai multe divizii, ca la fotbal ! Ptr ca este logic ca un lot ales in urma unor calificari interne sa fie superior unui lot al unui club nou infintata care are doar 8 membri cu zero participari la concursuri.....
Vlade, pana una alta trebuie sa dezvoltam competitia prin cele 13 cluburi inscrise in APCR.
Cu timpul, eu sunt de acord sa se faca pe grupe valorice, dar trebuie sa mai treaca 5-8 ani.
Nu cred ca deranjeaza pe careva daca se fac calificari in interiorul clubului.
Sunt pentru cu sistemul propus de tine dar sa mai treaca anisori buni.
pai mai Vlade, nu te uiti si in PSD ca tineretea preia conducerea, in spate poate este un batranel,
suntem cu toti muritori si ne vine randul, dar pana atunci ma bucur ca pot ajuta la dezvoltarea competitiei si a fenomenului.
Bucuria mea cea mai mare ar fi ca unii sa constientizeze ca traiesc degeaba daca nu lasa ceva in urma.