Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
andrei vladeanu scrie:Impreuna cu d-nul ing. Gheorghiu (Corbu Lake) am stabilit urmatoarele standuri de concurs:
Sector A.
A12 - A17 A20 - A25
Sector B
B10 - B15 B19 - B24
Sector C
C5 - C10 C19 - C24
Cu precizarea ca dupa lasarea unei zone tampon (de minimum doua standuri) va exista posibilitatea ca pescarii de placere sa ocupe anume pozitii. (de exemplu, in zona A1 - A9).
AV, poate in al 12 ceas gasesti o varianta cu administratia baltii ca sa nu apara alti pescari decat cei in concurs.andrei vladeanu scrie:Impreuna cu d-nul ing. Gheorghiu (Corbu Lake) am stabilit urmatoarele standuri de concurs:
Sector A.
A12 - A17 A20 - A25
Sector B
B10 - B15 B19 - B24
Sector C
C5 - C10 C19 - C24
Cu precizarea ca dupa lasarea unei zone tampon (de minimum doua standuri) va exista posibilitatea ca pescarii de placere sa ocupe anume pozitii. (de exemplu, in zona A1 - A9).
Dane, despre ce vorbim?Dan Arghirescu scrie:George T. imi permit sa te contrazic: la concursurile particulare s-a intamplat situatia relatata mai sus. Vrei toata balta? Platesti toata balta si atunci este a ta. Vrei doar cateva standuri (2, 5, 11...etc), platesti doar pentru ele si dupa o zona de tampon, se da drumul la pescuit, la liber!