Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Pune poze te rugam sa ne minunam si noi, nu de alta dar eu am cateva seturi de Fox (citeste toate modeleleDeltA scrie: p.s. cod produs CSI048 NO 5 055350 273807...nu mai pun poze ca arata ca vai de mama lui de fox....
Inseamna ca ati sarit loturile de acum 4-5 ani , cand la toate swingerele arcul era foarte moale si balamaua nu tinea, plus ca in continuare sunteti pacalit de povestea ca in swingere exista magneti. Deci se intampla greseli peste tot.mircead scrie:Pune poze te rugam sa ne minunam si noi, nu de alta dar eu am cateva seturi de Fox (citeste toate modeleleDeltA scrie: p.s. cod produs CSI048 NO 5 055350 273807...nu mai pun poze ca arata ca vai de mama lui de fox....) si nu am intalnit pana acum niciun swinger/hanger cu defect, bavuri, magneti sau arcuri nereglate, greutati care sa nu alunece pe tije usor (pacat ca iti strica surpriza de a culisa greutatea fara bucsa care ramane blocata pe tija
).
Cele bune!
Cu scuzele de rigoare nu stiu la ce faceti referire, ce legatura are postul meu cu toata teoria de mai sus? Treaba cu magnetii chiar ca m-a bagat in ceataDan Mitranescu scrie:Inseamna ca ati sarit loturile de acum 4-5 ani , cand la toate swingerele arcul era foarte moale si balamaua nu tinea, plus ca in continuare sunteti pacalit de povestea ca in swingere exista magneti. Deci se intampla greseli peste tot.mircead scrie: Pune poze te rugam sa ne minunam si noi, nu de alta dar eu am cateva seturi de Fox (citeste toate modelele) si nu am intalnit pana acum niciun swinger/hanger cu defect, bavuri, magneti sau arcuri nereglate, greutati care sa nu alunece pe tije usor (pacat ca iti strica surpriza de a culisa greutatea fara bucsa care ramane blocata pe tija
).
Cele bune!
Nu iau in discutie notiunile despre pescuit in care greutatea swingerului se plaseaza in alt loc decat la maximum, deoarece este putin mai ampla discutia, dar presupunand ca frecatul greutatii pe tija este o necesitate, va asigur ca toate greutatile de la swingerele hakuyo functioneaza in parametrii. Sunt alte modele similare pe piata, cu tija oxidabila, la care mai apar probleme de acest fel, dar nu fac subiectul topicului.
Despre bavuri, cred ca exista intr-un procent de 10 pe unele swingere , dar in general clientii Hakuyo sunt genul care prefera sa foloseasca un cater cateva secunde, pentru a scuti cateva zeci bune de lei.
Legat de arcurile de la balama, pana la urma cel mai important aspect functional pentru un swinger, va asigur ca de trei ani ABSOLUT TOATE swingerele Hakuyo functioneaza IMPECABIL din acest punct de vedere.
Fac referire la subiectul topicului si la interpretarile comparative ce se pot deduce din mesajul dumneavoastra.mircead scrie: Cu scuzele de rigoare nu stiu la ce faceti referire, ce legatura are postul meu cu toata teoria de mai sus? Treaba cu magnetii chiar ca m-a bagat in ceata![]()
Daca swigerele Hakuyo functioneaza perfect atunci este laudabil dar asta nu inseamna ca eu am facut referire la ele la faza cu bucsa si nici nu se poate nega ca in trecut a existat acea problema la unele ...loturi Hakuyo.
Ramane totusi rugamintea mea de a vedea ceva poze cu defectele acelea groaznice, nu de alta dar poate schimb brandul.
Cele bune!
Jos palaria ca aveti toate modelele..... da' ce d-zeu faceti cu ele??!!mircead scrie:Pune poze te rugam sa ne minunam si noi, nu de alta dar eu am cateva seturi de Fox (citeste toate modeleleDeltA scrie: p.s. cod produs CSI048 NO 5 055350 273807...nu mai pun poze ca arata ca vai de mama lui de fox....) si nu am intalnit pana acum niciun swinger/hanger cu defect, bavuri, magneti sau arcuri nereglate, greutati care sa nu alunece pe tije usor (pacat ca iti strica surpriza de a culisa greutatea fara bucsa care ramane blocata pe tija
).
Cele bune!
Colectie. Era o sursa credibila daca nu era avocatul lansetelor de 3m si 2.5lb ca fiind apogeul pescuitului la crap. Musai imbracate in pluta. Informatii utile poti sa furi de la el, dar cu pipeta, si trecute prin microscop, ca altfel te trezesti cu sonikuri de bambus si mulinete daiwa de acum 40 de ani. Hipstareala e boala grea...DeltA scrie:
Jos palaria ca aveti toate modelele..... da' ce d-zeu faceti cu ele??!!