Vladut Mateianu scrie:Bine ai procedat George, dar din pacate lumea inca nu stie si cand vede unde s-a ajuns pe un forum lansat cu surle si trambite ca fiind liber si fara de clone

, au ajuns sa posteze doar ''refuzatii'' de pe alte siteuri , orhei, buhac si oana, plus zeci de clone care vand mocheta....
PS Deci moderator este cotelici ? inseamna ca el accepta circul ala......bine ca mi-ai zis....

La capitolul libertate de exprimare sta bine (in limitele regulamentului si al bunului simt) ...forumul e unul liber ,poate cel mai liber...poate mult prea liber ! S-au dat doar 2 avertismente , nu a fost banat nimeni si in afara de cel care s-a inregistrat zilele trecute (Panglicar = Pescar.Virgilius ) nimeni nu are 2 conturi !
Desfasurarea evenimentelor ,cu demisii ,aderari ,acuzatii din toate partile,actiuni personale ,pro, contra intereselor initiale de grup ,acvile , califari, cereri ,memorii ,etc. ,etc. ...au bulversat pe toata lumea ...inclusiv pe Cotelici care actualmente n-are cred nici o vina ,ca doar si-a pastrat directia pe care s-a angajat...altii s-au tot sucit ...cu folos sau fara ,asta nu mai stiu !