Intrebare moderator site Liga

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: Intrebare moderator site Liga

Mesaj de gor965 »

Vladut Mateianu scrie:Georgele tata, cu tot respectul, dar s-a ales praful de topicul pastorit de tine ! De ce accepti sa fi calcat in picioare si permiti accesul la atatea clone ? :oops: Sunt penibili, se vede de la o posta cine este in spatele lor.... Pacat ca le faci jocul.... :(
Eu mi-am dat demisia din data de 3 Februarie ,cerand Adminului sa fiu scos dintre Moderatori ! Se pare ca nu mi-a fost acceptata dar eu unul nu am mai postat de atunci ,pana alaltaieri ( dupa aproape 1 luna ) sa atrag atentia asupra unuia care si-a facut 2 conturi ...si cu asta basta ! Nu mai am ce modera acolo ...s-a spart gasca :D ...trebuie sa se reorganizeze (din interior) daca mai vor sa faca ceva ! :wink:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

bine te-ai reintors acasa georgica :wink:
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

DAVID NICU scrie:bine te-ai reintors acasa georgica :wink:
Jubi , eu imi fac treaba cat pot de bine acolo unde sunt rugat/pus s-o fac si ma simt acasa peste tot ...ptr. ca sunt Rapidist ! :lol: :lol: :lol:
George Iorga
Imagine

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

:oops: :oops: :oops: HM.......... ne certam..................

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

rosu albastru suntem noi 100000000000000000000000000000000000000,voi citi sunteti? :lol: :lol: :lol:

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

DAVID NICU scrie:rosu albastru suntem noi 100000000000000000000000000000000000000,voi citi sunteti? :lol: :lol: :lol:
Cred ca suntem mai multi...sti vorba aia...femeile rapidistilor sunt mereu insarcinate !!! :lol: :lol: :lol:
George Iorga
Imagine

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

gor965 scrie:
DAVID NICU scrie:rosu albastru suntem noi 100000000000000000000000000000000000000,voi citi sunteti? :lol: :lol: :lol:
Cred ca suntem mai multi...sti vorba aia...femeile rapidistilor sunt mereu insarcinate !!! :lol: :lol: :lol:
Cu cine sunt mereu insarcinate? :lol:
C. S. PELICANUL

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Razvan Ulmeanu scrie: Cu cine sunt mereu insarcinate? :lol:
...de obicei, cu noi...si doar in cazuri extreme : cu cainii rosii ! :lol: :lol: :lol:
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Bine ai procedat George, dar din pacate lumea inca nu stie si cand vede unde s-a ajuns pe un forum lansat cu surle si trambite ca fiind liber si fara de clone :D , au ajuns sa posteze doar ''refuzatii'' de pe alte siteuri , orhei, buhac si oana, plus zeci de clone care vand mocheta.... :D

PS Deci moderator este cotelici ? inseamna ca el accepta circul ala......bine ca mi-ai zis.... :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vladut Mateianu scrie:Bine ai procedat George, dar din pacate lumea inca nu stie si cand vede unde s-a ajuns pe un forum lansat cu surle si trambite ca fiind liber si fara de clone :D , au ajuns sa posteze doar ''refuzatii'' de pe alte siteuri , orhei, buhac si oana, plus zeci de clone care vand mocheta.... :D

PS Deci moderator este cotelici ? inseamna ca el accepta circul ala......bine ca mi-ai zis.... :mrgreen:
La capitolul libertate de exprimare sta bine (in limitele regulamentului si al bunului simt) ...forumul e unul liber ,poate cel mai liber...poate mult prea liber ! S-au dat doar 2 avertismente , nu a fost banat nimeni si in afara de cel care s-a inregistrat zilele trecute (Panglicar = Pescar.Virgilius ) nimeni nu are 2 conturi !
Desfasurarea evenimentelor ,cu demisii ,aderari ,acuzatii din toate partile,actiuni personale ,pro, contra intereselor initiale de grup ,acvile , califari, cereri ,memorii ,etc. ,etc. ...au bulversat pe toata lumea ...inclusiv pe Cotelici care actualmente n-are cred nici o vina ,ca doar si-a pastrat directia pe care s-a angajat...altii s-au tot sucit ...cu folos sau fara ,asta nu mai stiu ! :D
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”