Competitii pe CANTITATE

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Re: Competitii pe CANTITATE

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Eu nu contest nicio forma de organizare.Toate au avantaje si dezavantaje. Incerc doar sa mai avem in calendarul acesta competitional extrem de bine "aprovizionat" si competitii pe cantitate. Intre 70 competitii intr-un an, 5,6 de cantitate nu ar reprezenta o problema.

Cele mixte cantitate+calitate sunt ploile cu piatra, care pe vreme de seceta, sunt bune si ele....si tot sunt putine.

Imbatranesc si devin nostalgic.
O sa ma apuc de organizat competitii pe cantitate...ce sa fac :)
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

istratealexandru

Mesaj de istratealexandru »

Gabi Tomulescu scrie:Eu nu contest nicio forma de organizare.Toate au avantaje si dezavantaje. Incerc doar sa mai avem in calendarul acesta competitional extrem de bine "aprovizionat" si competitii pe cantitate. Intre 70 competitii intr-un an, 5,6 de cantitate nu ar reprezenta o problema.

Cele mixte cantitate+calitate sunt ploile cu piatra, care pe vreme de seceta, sunt bune si ele....si tot sunt putine.

Imbatranesc si devin nostalgic.
O sa ma apuc de organizat competitii pe cantitate...ce sa fac :)
Salut Gabi ! Eu personal , de fiecare data optez pentru concursurile de cantitate ! Sper sa se organizeze astfel de concursuri , cel putin pe baltile care permit acest lucru ! Deci , in concluzie , inca o echipa care vor concursuri pe cantitate !

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

sau un concurs bazat pe cantitate , cu limita de nada sa vezi atunci deranj:))
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

equinox

Mesaj de equinox »

ionut72 scrie:Eu cred altceva: ca nu avem balti destul de echilibrate (asta ca sa folosesc un eufemism) pentru concursuri de cantitate. Nici macar pista de la Corbu nu e echilibrata pentru asa ceva. Si asa, incet-incet, s-au impus concursurile mixte, in speranta ca se mai echilibreaza, un pic, balanta.
6 Carp Clubs a inceput cu elan, apoi incet, incet s a stins.
De aceea eu unul nu inteleg ce se intampla.
Avem 40 loturi la CN 2018....si.nu sunt pescari interesati de cantitate?
Pai, Gabi, CN-ul e in cu totul alt format, cu loturi, grile, cu totul alta mancare de peste. La fel e si 6 Carp Clubs. Hai sa ne inchipuim un concurs, in formatul propus de tine, pe Corbu. Cine are sanse reale la podium? Pai, evident, capetele de sector. Iar la general, cine se poate bate cu B25 si/sau A 25? In echipa de 2 - cantitate e si mai rau: te costa o gramada de bani concursul in sine (taxa, nada, deplasare etc), tragi orice alt loc in afara de cele 3-4 bune ale baltii (si cam asta e reteta pe majoritatea baltilor) si esti donatorul perfect si sigur. Cum sa te intereseze un astfel de concurs? Mai bine tragi la sorti premiile si, dupa aia, pescuiesti relaxat. :)
Corect in cel mai mic amanunt! As completa cu faptul ca datorita concursurilor mulate pe cerintele pescarilor s-a creat o emulatie care a dus la prezenta a 34 de loturi la CN-ul de anul asta. In plus concurenta interna a dus Romania pe locul 2 mondial.
Gelu....pescuim si noi?!!

yuuhuu

Competitii pe CANTITATE

Mesaj de yuuhuu »

Sunt anumite echipe care participa la CN + 1 2 concursuri de peste an si altele care joaca multe concursuri + 1 2 Grand Slam uri . Acum fiecare stie in ce tabara este. Eu sunt de parere ca multi nu participa la anumite concursuri din 2 cauze * bani &/timp *. Mereu exista pe o garla locuri favorite si locuri mai putin favorite ! Daca pescuiesti ptr castig material mi se pare normal sa te gandesti la maximizarea procentului de castig si sa te orientezi catre concursuri mai echilibrate dar ca sa pescuiesti ptr a invata si ptr a face performanta trebuie sa iti asumi si anumite riscuri ... Picam prost asta e dam tot ce putem ca echipa si restul e Can Can

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

yuuhuu scrie: Daca pescuiesti ptr castig material mi se pare normal sa te gandesti la maximizarea procentului de castig si sa te orientezi catre concursuri mai echilibrate dar ca sa pescuiesti ptr a invata si ptr a face performanta trebuie sa iti asumi si anumite riscuri ... Picam prost asta e dam tot ce putem ca echipa si restul e Can Can

Tragerea la sorti, deh, e ca tragerea la sorti: teoretic (si foarte probabil) se poate intampla sa nu tragi niciodata, intr-un sezon, locurile bune.

Daca-i asa cum zici, iti propun ceva: organizez eu anul viitor 6-7 concursuri in forma propusa de Gabi (pe, sa zicem, MV2, Corbu, Hermes-Peris, Teiu, Cenusaru), la care te invit sa participi (impreuna cu echipa ta), cu o singura conditie: sa pescuiti, la fiecare dintre aceste concursuri, de pe alte locuri decat capetele de sector. Ca, nu-i asa, "trebuie sa-ti asumi si riscuri daca vrei sa inveti si/sau cauti performanta, pici prost, asta e" Ce zici, accepti provocarea? :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Pscuitul la crap, atat cel competitional cat si cel recreativ se afla intr-o crestere de nivel foarte mare.
La baza acestui lucru sta clar numarul mare al pescarilor si poate al competitiilor (aici am un semn de intrebare), al mediatizarii si al oamenilor care baga bani (firme, magazine etc)...dar vreau sa atrag atentia asupra unui lucru, ca o parere personala.
Reprezentarea Romaniei la Campionatul Mondial si rezultatul de exceptie de anul acesta, precum si rezultatele frumoase obtinute de Carp United, si mergand in timp as ajunge pana la Senzor, toate aceste loturi s-au remarcat si antrenat in competitii pe CANTITATE.

Respect atat pescarii cat si fenomenul. Si de aceea cred ca merita sa privim toti, putin mai departe decat varful propriilor lansete.
NU candidez pentru nimic, si imi pot vedea de treaba mea linistit. Ma gandeam doar...daca pot face ceva ! INcerc :)
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

yuuhuu

Competitii pe CANTITATE

Mesaj de yuuhuu »

ionut72 scrie:
yuuhuu scrie: Daca pescuiesti ptr castig material mi se pare normal sa te gandesti la maximizarea procentului de castig si sa te orientezi catre concursuri mai echilibrate dar ca sa pescuiesti ptr a invata si ptr a face performanta trebuie sa iti asumi si anumite riscuri ... Picam prost asta e dam tot ce putem ca echipa si restul e Can Can

Tragerea la sorti, deh, e ca tragerea la sorti: teoretic (si foarte probabil) se poate intampla sa nu tragi niciodata, intr-un sezon, locurile bune.

Daca-i asa cum zici, iti propun ceva: organizez eu anul viitor 6-7 concursuri in forma propusa de Gabi (pe, sa zicem, MV2, Corbu, Hermes-Peris, Teiu, Cenusaru), la care te invit sa participi (impreuna cu echipa ta), cu o singura conditie: sa pescuiti, la fiecare dintre aceste concursuri, de pe alte locuri decat capetele de sector. Ca, nu-i asa, "trebuie sa-ti asumi si riscuri daca vrei sa inveti si/sau cauti performanta, pici prost, asta e" Ce zici, accepti provocarea? :D
De ce nu. Aici nu e vorba de provocare este vorba doar sa te impaci cu locul "prost" si sa i dai bice. Nu sa impachetezi si sa pleci acasa ...

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

Bine punctat Gabi!
Anul trecut am putut participa la 4 concursuri datorita....distantei.Cu toate ca la unul bazat pe calitate am castigat un premiu destul de mare ptr.anul acesta am luat decizia sa nu mai particip la concursurile numai pe calitate.Asta ptr.ca ne pacalim singuri.As participa numai la cele pe cantitate dar lipsesc cu desavarsire.Propunerea ta este corecta cu sectorizare si castigatorii de sector sa dea podiumul.La aceasta as plusa cu regula procentajului pe sector ,regula care am aflat-o tot de la tine parca ptr.a da sansa tuturor sectoarelor la locul 1.
Din pct.meu de vedere concursurile bazate doar pe calitate mi se par mult mai dezechilibrate.

Neagu Claudiu

Mesaj de Neagu Claudiu »

Eu as mai baga si o schimbare a standului (sectorului) la jumatatea concursului,astfel se mai echilibreaza...!
Carp Team Timisoara

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”