Boilies picant

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18918
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: Boilies picant

Mesaj de Vladut Mateianu »

adnov scrie:Vladut...de unde ai tras tu concluzia ca as fi incepator? Faptul ca nu sunt producator de nada nu inseamna ca nu am ceva cunostinte in acest domeniu. Sa-ti mai dau un exemplu de "abureala" daca insisti,cu scuzele de rigoare ca deviez un pic de la acest topic. Toti producatorii si comerciantii de nada, inclusiv tu, recomanda folosirea a maxim 10ml de aroma/kg de mix pe motivul ca mai multa creaza repulsie...bla bla bla. Apoi vii cu un articol "Revolutia nadelor..." in care dai o reteta cu un procent dublu de aroma decat cel recomandat. Sa fii avut iar un moment de sinceritate ca cel de mai sus unde spui ca nu folosesti RR original ci ceva facatura autohtona? Sau aia cu max 10ml e de fapt o abureala si "baietii destepti" baga dublu sau chiar triplu? Si revenind la subiect crezi ca in acea reteta data de tine secretul succesului o fi de la "ingredientul secret" sau de la RR contrafacut sau o fi cumva de la cele 3gr de chili? Intreb si eu ca un incepator, poate se milostivesc zeii acestui fenomen sa ne mai lumineze si pe noi.
Cu texte de acest gen nu cred ca se poate comunica constructiv. Si vb in numele tau, nu cred ca este cazul sa scri "noi", cand de fapt inceputul de frustrare te vizeaza in mod direct. Daca nu esti incepator imi cer scuze, dar ai o gandire care nu te va lasa pe viitor sa avansezi in pescuit. O gandire inchisa si pusa pe harta. Daca vrei sa fi "zeu" in pescuit invata si sa asculti.
"Facatura RR" de care zici tu costa mai mult decat cel original. De ce oare ? De ce oare tot ce fac englezii este bun, iar ce facem noi este indoielnic ? Ei bine, afla ca facem in tara complex de aminoacizi(il folosim majoritatea producatorilor), clo, csl, extract ficat, rr, etc. Si mai si exportam dc chiar vrei sa sti. Consider ca nada romaneasca este nr 1 in Europa si de ce nu, in lume. Rezultatele vorbesc.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Avatar utilizator
robyvan
pescar de competitie
Mesaje: 1849
Membru din: Lun Aug 16, 2010 12:51
Puncte: 0
Localitate: Timisoara

Re: Boilies picant

Mesaj de robyvan »

Vis a vis de unii producatori autohtoni, unii.....sunt de-acord cu Vladut.
Vladut, tu vii la TM?
slowly we rot- by Obituary

Andrei91
Mesaje: 515
Membru din: Mie Ian 06, 2016 18:31
Puncte: 0
Localitate: Cj

Re: Boilies picant

Mesaj de Andrei91 »

Salut Vadut, banuiesc ca nu este un secret producatorul ingredientului similar cu RR, nu ne dai si noua sursa ? Sa traiesti !

adnov
Mesaje: 58
Membru din: Lun Feb 22, 2016 20:57
Puncte: 0
Localitate: Timisoara

Re: Boilies picant

Mesaj de adnov »

Noi...adica muritorii de rand. Noi nu te implica si pe tine :wink: . Astept raspunsul la intrebarile mele. Vad ca ai ales sa ma dojenesti, ai dat-o cotita, in loc sa raspunzi la ce am intrebat eu. Cand copiezi un produs original se cheama facatura. Poate ca e mai bun decat originalul, nu contest acest lucru, dar tot facatura este. RR este unul singur! Corect ar fi sa spui ca folosesti ceva autohton, care se numeste Romanian Red (de exemplu) si care, in opinia ta, e mai bun decat originalul. La fel si CLO si altele. Nu sunt pus pe harta si nu contest valoarea nadelor autohtone...unele, dar nu mai considera "by default" ca toti suntem niste needucati in ale pescuitului si luam de bun tot ce ne toarna zeitatile acestui forum.
P.S.
Astept raspunsurile :)

pescarusull
Mesaje: 596
Membru din: Joi Sep 10, 2015 1:06
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Boilies picant

Mesaj de pescarusull »

De pe site-ul unui producator autohton de nada.
"Este exact coca din care se fac solubilele, o combinatie intre un mix bazat pe mancare de"....(pasta solubila pt naditor)
"Pasta solubila pentru carlig are ca si compozitie acelasi material folosit pentru producerea solubilelor"... (pasta solubila pentru carlig)
Din descriere pare ca e vorba de acelasi produs, din moment ce e acealasi material.
De fapt sunt doua produse diferite, la preturi diferite.
Pe mine chestia asta chiar ma mira.
P.S. Eu chiar sunt incepator.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

Avatar utilizator
osc1or
Veteran
Mesaje: 3888
Membru din: Lun Aug 13, 2012 14:35
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Boilies picant

Mesaj de osc1or »

pescarusull scrie:De pe site-ul unui producator autohton de nada.
"Este exact coca din care se fac solubilele, o combinatie intre un mix bazat pe mancare de"....(pasta solubila pt naditor)
"Pasta solubila pentru carlig are ca si compozitie acelasi material folosit pentru producerea solubilelor"... (pasta solubila pentru carlig)
Din descriere pare ca e vorba de acelasi produs, din moment ce e acealasi material.
De fapt sunt doua produse diferite, la preturi diferite.
Pe mine chestia asta chiar ma mira.
P.S. Eu chiar sunt incepator.

Ideea este sa ti se furnizeze atat de multe informatii dar defapt nimic, astfel sa nu intelegi nimic...
Avea si Cipica la vanzare la un moment dat boilies-uri de carlig HNV cu un grad mare de aminoacizi si proteine capabil sa stimuleze apetitul pestilor... Iti dai seama si singur, daca analizezi, ca boiliesul ala de la carlig e super important sa stimuleze apetitul crapului.
Critic echilibrat

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18918
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: Boilies picant

Mesaj de Vladut Mateianu »

robyvan scrie:Vis a vis de unii producatori autohtoni, unii.....sunt de-acord cu Vladut.
Vladut, tu vii la TM?
Incerc sa ajung si eu.. :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18918
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: Boilies picant

Mesaj de Vladut Mateianu »

Andrei91 scrie:Salut Vadut, banuiesc ca nu este un secret producatorul ingredientului similar cu RR, nu ne dai si noua sursa ? Sa traiesti !
Nu este neaparat secret, doar ca acest produs se fabrica doar ptr Senzor. Si noi il folosim doar in productie, nu vindem vrac. Si nici nu este comvenabil ca si pret, este mai scump la achizitie decat RR original !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18918
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: Boilies picant

Mesaj de Vladut Mateianu »

pescarusull scrie:De pe site-ul unui producator autohton de nada.
"Este exact coca din care se fac solubilele, o combinatie intre un mix bazat pe mancare de"....(pasta solubila pt naditor)
"Pasta solubila pentru carlig are ca si compozitie acelasi material folosit pentru producerea solubilelor"... (pasta solubila pentru carlig)
Din descriere pare ca e vorba de acelasi produs, din moment ce e acealasi material.
De fapt sunt doua produse diferite, la preturi diferite.
Pe mine chestia asta chiar ma mira.
P.S. Eu chiar sunt incepator.
Pasta solubila de naditor este cea din care se fac bilele de nadit, vandute la 1 kg sau la 3 kg. Pasta solubila ptr momeala de la carlig este cea din care se solubilele...de carlig ! :wink: Adica alta mancare de peste ! Concret, 1 kg de solubile de nadit costa 25 lei, iar un borcanel de solubile ptr carlig de 100 g costa 9 lei. Sper ca este clar acum ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18918
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: Boilies picant

Mesaj de Vladut Mateianu »

adnov scrie:Noi...adica muritorii de rand. Noi nu te implica si pe tine :wink: . Astept raspunsul la intrebarile mele. Vad ca ai ales sa ma dojenesti, ai dat-o cotita, in loc sa raspunzi la ce am intrebat eu. Cand copiezi un produs original se cheama facatura. Poate ca e mai bun decat originalul, nu contest acest lucru, dar tot facatura este. RR este unul singur! Corect ar fi sa spui ca folosesti ceva autohton, care se numeste Romanian Red (de exemplu) si care, in opinia ta, e mai bun decat originalul. La fel si CLO si altele. Nu sunt pus pe harta si nu contest valoarea nadelor autohtone...unele, dar nu mai considera "by default" ca toti suntem niste needucati in ale pescuitului si luam de bun tot ce ne toarna zeitatile acestui forum.
P.S.
Astept raspunsurile :)
Ai de asteptat. Cate zeitati ai vazut sa se bage in seama cu muritorii de rand ? :D Mai ales cu cei care nu cred in zei ! :wink:

Karl Benz a inventat autoturismul.Henry Ford a inventat autoturismul care ii poarta numele. Consideri ca BMW este o facatura ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”