Cu texte de acest gen nu cred ca se poate comunica constructiv. Si vb in numele tau, nu cred ca este cazul sa scri "noi", cand de fapt inceputul de frustrare te vizeaza in mod direct. Daca nu esti incepator imi cer scuze, dar ai o gandire care nu te va lasa pe viitor sa avansezi in pescuit. O gandire inchisa si pusa pe harta. Daca vrei sa fi "zeu" in pescuit invata si sa asculti.adnov scrie:Vladut...de unde ai tras tu concluzia ca as fi incepator? Faptul ca nu sunt producator de nada nu inseamna ca nu am ceva cunostinte in acest domeniu. Sa-ti mai dau un exemplu de "abureala" daca insisti,cu scuzele de rigoare ca deviez un pic de la acest topic. Toti producatorii si comerciantii de nada, inclusiv tu, recomanda folosirea a maxim 10ml de aroma/kg de mix pe motivul ca mai multa creaza repulsie...bla bla bla. Apoi vii cu un articol "Revolutia nadelor..." in care dai o reteta cu un procent dublu de aroma decat cel recomandat. Sa fii avut iar un moment de sinceritate ca cel de mai sus unde spui ca nu folosesti RR original ci ceva facatura autohtona? Sau aia cu max 10ml e de fapt o abureala si "baietii destepti" baga dublu sau chiar triplu? Si revenind la subiect crezi ca in acea reteta data de tine secretul succesului o fi de la "ingredientul secret" sau de la RR contrafacut sau o fi cumva de la cele 3gr de chili? Intreb si eu ca un incepator, poate se milostivesc zeii acestui fenomen sa ne mai lumineze si pe noi.
"Facatura RR" de care zici tu costa mai mult decat cel original. De ce oare ? De ce oare tot ce fac englezii este bun, iar ce facem noi este indoielnic ? Ei bine, afla ca facem in tara complex de aminoacizi(il folosim majoritatea producatorilor), clo, csl, extract ficat, rr, etc. Si mai si exportam dc chiar vrei sa sti. Consider ca nada romaneasca este nr 1 in Europa si de ce nu, in lume. Rezultatele vorbesc.