Pai imi pare rau ca ti-a luat asa de mult, ceredam ca e evident ca nu-mi doresc nimic de la ele. Nu-s in target si nici n-o sa fiu vreodata. Cum n-o sa cumpar Baracude, FL-uri sau altele asemenea, n-o sa iau nici Hakuyo. Intelegi tu de ce. Asta nu inseamna ca nu apreciez evolutia ta ca si comerciant, felicitari pentru astaDan Mitranescu scrie: A fost numai un gest de bucurie, datorita faptului ca am gasit ce iti doresti intre produsele mele.

Nici eu nu stiu. Pe mine nu ma ghideaza niciun for, indiferent din ce tara, cand vine vorba de pescuit. Doar bunul simt si grija fata de peste. Plus placerea incercarii de-a prinde ce vreau, cum vreau si de unde vreau eu.Dan Mitranescu scrie:Avem o problema de etica venita din Anglia si de la forurile internationale ce administraza pescuitul la crap. Nu stiu cum o rezolvam.
Nu-mi pasa de competitii. E o abordare a pescuitului care nu ma atrage. Ca nu era greu sa merg si eu cu Tomoioaga&co, de exemplu, la un CM - pe banii mei, pe muzica mea, doar ca nu ma pasioneaza.Dan Mitranescu scrie:Pescuitul cu plumbi sub 50g este interzis in competitii
De-ar elibera plumbul macar 50% din monturile folosite de pescarii-de-competitie, cum eliberez eu plumbul de 30g, n-ar mai fi pline caprodroamele de pesti mutilati si parcati.Dan Mitranescu scrie:Se pare ca gramajele mici nu se elibereaza usor din monturile aferente si in cazul rupturilor streseaza pestii.
Ca sa nu mai bati apa in piua aiurea repeta dupa mine:
Pescuitul la crap nu se rezuma la 3.90, min 4lbs si lansat la dreq in praznic cu un kil de mamaliga cu fir de 0.20. Daca faci asta inainte de-a-ti elogia produsele si iti corectezi discursul zau ca nu-ti mai zic nimic...pe tema asta