Lucian SV scrie:Stefan Popescu scrie:Pun și eu o întrebare. Declarația notarială cerută de Orhei că nu ați consumat substanțe dopante este legală?
Nu-i treaba ta. Ar trebui să înveți că unii oameni pun mai mult preț pe cuvântul dat sau o strâgere de mână. Tu fiind limitat (nu ai habar despre o asemenea competiție) întrebi ca să te afli în treabă. Anul trecut ai fost în Ungaria să vezi ce și cum, anul ăsta poate o să mergi în Serbia tot în aceeași calitate. Totuși băieților le mai răspunzi la întrebări? Sau o ții așa langa pe lângă gard. Să-ți mai spun o treabă, faptul că te dai interesant pe lângă „miuța” AGVPS demonstrează că de fapt asta-i competiția adevărată și te roade invidia+frustrarea, și ești dispus să suporți toate măscărerile doar să te bagi într-un fel sau altul în seamă la această competiție. Și reclama negativă are rolul ei.
ps.Te rog să nu începi cu citate despre testele antidoping, suntem la curent!
Bai pescar de doi lei. Am aflat cine esti si pana nu te retragi din Clubul la care esti legitimat, intri sub incidenta Statutului si Regulamentelor federatiei.
Eu nu voua ma adresez, ci celor care citesc si inteleg ce spun eu aici. Esti la curent cu prostiile pe care le spui aici. Adevarul este insa altul. WADA a suspendat Laboratoeul antidoping din cadrul ANAD si nu se mai pot face teste in Romania si trebuie ca cel care vrea sa te trimita la CM, stie (ce tu nu stii) ca acolo exista un Regulament anitdoping. Asa ca, pentru a nu va trimite prin tari straine pentru controlul antidoping, a gasit acest artificiu.
PS O sa notific clubul la care esti legitmat sa te cheme la ordine. Daca nu o va face, o sa te chem eu. Apropo, ce stii despre dubla legitimare?