Intrebari despre CN

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de Albert »

osc1or scrie:Cum dracu sa atragi pescari si cluburi la federatia ta daca tu nu ai nimic organixat in ultimii 3 ani?
N-a organizat nimic de cand exista. Doar pierde procese si umple sute de pagini pe forumuri si facebook.

Auz, cacaracterule, ia zi:Cine sunt campionii de anul trecut si cand se organizeaza anul asta? :lol:

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Stefan Popescu scrie:Pun și eu o întrebare. Declarația notarială cerută de Orhei că nu ați consumat substanțe dopante este legală?
Nu-i treaba ta. Ar trebui să înveți că unii oameni pun mai mult preț pe cuvântul dat sau o strâgere de mână. Tu fiind limitat (nu ai habar despre o asemenea competiție) întrebi ca să te afli în treabă. Anul trecut ai fost în Ungaria să vezi ce și cum, anul ăsta poate o să mergi în Serbia tot în aceeași calitate. Totuși băieților le mai răspunzi la întrebări? Sau o ții așa langa pe lângă gard. Să-ți mai spun o treabă, faptul că te dai interesant pe lângă „miuța” AGVPS demonstrează că de fapt asta-i competiția adevărată și te roade invidia+frustrarea, și ești dispus să suporți toate măscărerile doar să te bagi într-un fel sau altul în seamă la această competiție. Și reclama negativă are rolul ei.
ps.Te rog să nu începi cu citate despre testele antidoping, suntem la curent!

osc1or
Veteran

Intrebari despre CN

Mesaj de osc1or »

Ce treaba are capra vecinului nene?
Cum convingi tu prostimea pescareasca sa ti se afilieze? Povestindu-le ca agvps nu are voie sa mai organizeze nimic? Pai tu daca ai voie, ce ai organizat pana acum si ce planuri ai pt 2018?

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Lucian SV scrie:
Stefan Popescu scrie:Pun și eu o întrebare. Declarația notarială cerută de Orhei că nu ați consumat substanțe dopante este legală?
Nu-i treaba ta. Ar trebui să înveți că unii oameni pun mai mult preț pe cuvântul dat sau o strâgere de mână. Tu fiind limitat (nu ai habar despre o asemenea competiție) întrebi ca să te afli în treabă. Anul trecut ai fost în Ungaria să vezi ce și cum, anul ăsta poate o să mergi în Serbia tot în aceeași calitate. Totuși băieților le mai răspunzi la întrebări? Sau o ții așa langa pe lângă gard. Să-ți mai spun o treabă, faptul că te dai interesant pe lângă „miuța” AGVPS demonstrează că de fapt asta-i competiția adevărată și te roade invidia+frustrarea, și ești dispus să suporți toate măscărerile doar să te bagi într-un fel sau altul în seamă la această competiție. Și reclama negativă are rolul ei.
Bai pescar de doi lei. Am aflat cine esti si pana nu te retragi din Clubul la care esti legitimat, intri sub incidenta Statutului si Regulamentelor federatiei.
Eu nu voua ma adresez, ci celor care citesc si inteleg ce spun eu aici. Esti la curent cu prostiile pe care le spui aici. Adevarul este insa altul. WADA a suspendat Laboratoeul antidoping din cadrul ANAD si nu se mai pot face teste in Romania si trebuie ca cel care vrea sa te trimita la CM, stie (ce tu nu stii) ca acolo exista un Regulament anitdoping. Asa ca, pentru a nu va trimite prin tari straine pentru controlul antidoping, a gasit acest artificiu.

PS O sa notific clubul la care esti legitmat sa te cheme la ordine. Daca nu o va face, o sa te chem eu. Apropo, ce stii despre dubla legitimare?

Alexandru Popescu

Mesaj de Alexandru Popescu »

Stefan Popescu scrie:
Lucian SV scrie:
Bai pescar de doi lei. Am aflat cine esti si pana nu te retragi din Clubul la care esti legitimat, intri sub incidenta Statutului si Regulamentelor federatiei.
Eu nu voua ma adresez, ci celor care citesc si inteleg ce spun eu aici. Esti la curent cu prostiile pe care le spui aici. Adevarul este insa altul. WADA a suspendat Laboratoeul antidoping din cadrul ANAD si nu se mai pot face teste in Romania si trebuie ca cel care vrea sa te trimita la CM, stie (ce tu nu stii) ca acolo exista un Regulament anitdoping. Asa ca, pentru a nu va trimite prin tari straine pentru controlul antidoping, a gasit acest artificiu.

PS O sa notific clubul la care esti legitmat sa te cheme la ordine. Daca nu o va face, o sa te chem eu. Apropo, ce stii despre dubla legitimare?

CAND P.... MEA INCEPI SA RASPUNZI SI TU LA INTREBARE? EU SUNT CURIOS! Ai ceva cu Lucian, foarte bine! Raspude-mi mie! Sunt nou vreau sa stiu!
...

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Dupa Adunarea Generala. Ea este cea care aproba Calendarul competitional, aproba bugetul, etc. Dar nu asta este subiectul topic-ului.
PS Puteai sa renunti la expresia aia care incepe cu P...
Tine de o minima decenta! Si nu dau raportul pe forumuri. Aici se discuta altceva. Ai impresia ca discut pe langa subiect?

Eduard Mosneanu

Mesaj de Eduard Mosneanu »

Stefan Popescu scrie:Dar nu asta este subiectul topic-ului.
Si nu dau raportul pe forumuri. Aici se discuta altceva. Ai impresia ca discut pe langa subiect?
Fişiere ataşate
you-are-one-stupid-motherfucker-memes-com-17945257.png
you-are-one-stupid-motherfucker-memes-com-17945257.png (127.29 KiB) Vizualizat de 1049 ori
Gone fishing....

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Stefan Popescu scrie:Bai pescar de doi lei. Am aflat cine esti si pana nu te retragi din Clubul la care esti legitimat, intri sub incidenta Statutului si Regulamentelor federatiei.
Eu încerc să port un dialog la obiect și observ că ți-a sărit muștarul. Ține minte un membru într-o asociație cu CIS nu este neapărat și sportiv legitimat! :wink: Și mai ține minte o chestie la „miuța” AGVPS vin asociații înființate în baza OG26/00 afiliate, iar jucăria asta e numai treaba noastră cum o folosim. Tu nu ai decât să stai după gard. Iar referitor la poziția și modul tău de exprimare pe forum nu cred că o să-ți fie prea ușor pe la următoarea AGA, fiindcă din poziția ta cam afectezi imaginea federației! Mai ales că nu am văzut să intre și alcineva, de ex. de la comisia de competiții, etc. care să exprime vreo opinie. Sau ai decretat că doar tu ești purtătorul de cuvinte?

POMOL

Mesaj de POMOL »

Minima decenta zici Popescule ? Esti patetic , penibil , infatuat si as putea continua , dar imi e ca ai sa cauti prea mult in dex ce inseamna fiecare cuvant ! Pai daca omul ala e pescar de 2 lei tu esti presedinte pe datorie ! Si mai usor cu amentitarile pe la alte usi ca sa nu iti explodeze vreo vena !

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

POMOL scrie: Pai daca omul ala e pescar de 2 lei tu esti presedinte pe datorie !
Cred că ai greșit comparația! Chiar e pe datorie! :wink: :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”