Dar poate intră organizatorul concursului de la Sărulești și ne lămurește despre ce-i vorba! Simplu și la obiect!nit_matias scrie:Asta cu "sub egida FRPS" este pentru a se duce la MTS si sa arate el ce concurs a organizat.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Dar poate intră organizatorul concursului de la Sărulești și ne lămurește despre ce-i vorba! Simplu și la obiect!nit_matias scrie:Asta cu "sub egida FRPS" este pentru a se duce la MTS si sa arate el ce concurs a organizat.
Cu Buhac în frunte l-aţi aşteptat cu pâine şi sare: "Suntem striviţi de dimensiunea personalitaţii dumneavoastră. Vă rugăm să ne iertaţi şi să ne tolerati(subordonaţi). Ne înclinăm cu supusenie".razvan u. scrie:Nu am de lamurit nimic aici.
Este un concurs privat.
Eventuale lamuriri pot oferi doar participantilor. Atat.
Sanatate!
Prima postare unde atingi si probleme reale, nu doar bazaconii.Stefan Popescu scrie:Am citit pe topic-ul pe care nu am acces, ca userul surgeon avea o nelamurire cu privire la aceasta competitie discreta.
Stai sa te lamuresc eu, surgeon.
AGVPSR stie ce ar trebui sa stiti si voi si anume ca nu poate organiza legal competitii de pescuit sportiv pe teritoriul Romaniei. Si atunci a gasit o smecherie, la care ati pus botul toti. Si anume, a zis: Luati de aici baieti. Organizati voi, ca noi nu ne bagam. Facti voi ce stiti (desi fie vorba intre noi habar nu aveti ce trebuie facut intr-o astfel de competitie).
Si acum sa vedem care vor fi consecintele. Este un punct de vedere personal.
Sa le luam pe rand.
1. Banii virati la Corbu, probabil nu vor fi returnati, ci retinuti ca taxa pentru balta. De altfel, nu avea cum sa transfere banii in contul lui gyorg, care e pe cale sa dea o mare lovitura (pe banii amatorilor de campionate). In ce sens va da lovutura.
2. Evident ca pentru banii cu care animati de cele mai bune intentii i-ati virat in contul unei asociatii obscure si care nu este autorizata sa organizeze competiti, nu veti primi documente contabile, probabil ca nici chitantier nu are. Probabil ca banii vor fi evidentiati in contabilitate la rubrica de donatii, pentru ca nu poate sa-i inregistreze ca taxa pentru competitii, el neavand nici o legatura cu aceasta competitie, ci avand doar rolul de bidon. Adica un fel de caciula in care ati decartat fara sa va ganditi inainte.
Si uite asa, acum ca toate amanuntele se cunosc si organele de control fiind sesizate, idiotul va trebui sa achite toate obligatiile catre stat, inclusiv impozitele pe premii, plata arbitrilor e baza de contracte de prstari servicii conform Codului fiscal, asistenta medicala (salvare tata, cu echipament de resuscitare,etc.) asa ca s-ar putea ca la final sa se constate ca sumele sunt cam mici si premiile trebuie diminuate. Mai ales ca Crapmania a mirosit manaria si si-a retras sponsorizarea, dupa cum am auzit.
Atentie domnii arbitrii! Si competitia va fi controlata si n-ar fi rau ca cei care ati absolvit cursurile de arbitrii la federatie sa veniti usurel sa va ridicati Carnetele de arbitru si sa va declarati la ANAF profesia liberala ca arbitru judecator sportiv.
Mie sincer imi pare rau de Orhei. Tocmai se invartise si el de 2.000 de euroi si cand colo, ce sa vezi? Au zburat!
O sa va tin la curent cu evolutia Campionatului!![]()
![]()
![]()