Intrebari despre CN

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
DumiD
Pescar de competitie

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de DumiD »

Cred ca a luat pensia si a tras una mica la masea, ca prea e agitat. Usor bre, ca-ti cade mustata!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Stefan Popescu scrie: Chestia aia cu regulamentul CIPS - FIPS poti sa o uiti. Si scoteti-va din cap chestia aia cu recreativul, ca nu tine.
Pe aia uit-o tu, pigulici, ca nu vei fi in veci membru! :)

Si scoate-ti tu din cap ca vei pune mana, vreodata, pe vreun ban de-al pescarilor. Pescarii ti-o vor da prin gura, ca si pana acum, vor participa la CM si vor castiga medalii, ca si pana acum. Iar pe tine te vor cauta portareii, corpul de control si ANAF-ul. Ca si pana acum.

Lasa povestile care nu-s de nasul tau (alea cu CM-ul, CN-ul si regulamentele FIPS-CIPS), mai povesteste-ne cum vrei tu sa patronezi braila aia de pe Sarulesti! :D :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de petre iulian »

Stefan Popescu scrie:
ioan sebastian scrie:La cate jigniri ai adus si la cati dusmani ti ai facut mersul pe strada cred ca a devenit un sport extrem pentru tine :)
Fa aici o lisa cu cei pe care i-am jignit si care se declara dusmanii mei. Astept.

PS Nu mi-e frica sa merg pe strada, fi linistit.
------------
@ Popescu

eu zic sa stai mai linistit cu amenintarile ca trimiti pe draku si pe laku in control la asociatia care incaseaza banii .... daca ai ceva de impartit , ai cu AGVPS-ul nu cu niste pescari care vor sa pescuiasca in conditiile actuale ....

Cu amenintarile astea contra pescarilor , mai rau faci ....!!
Daca esti asa tare , lupta cu AGVPS-ul sa-i iei dreptul de-a inscrie lotul la Campionatul Mondial ..... pe noi trebuie sa ne intelegi ca pescuim in aceste conditii pentru ca nu avem alta alternativa .... Ce sa facem ? Sa venim la Federatie si sa facem un campionat national dar nu putem merge la Mondial ? Toti viseaza sa ajunga la un Mondial si Federatia nu este recunoscuta de cei de la Fips-Cips ... Ce vrei sa facem ? Sa nu mai participam ? Pana nu esti reunoscut international intra pe "mute " ....

Eu zis ca in loc sa ne ameninti (cluburile ) mai bine incerci sa ne ajuti .... cu amenintari nu faci nimic !! Ameninta AGVPS-ul nu pe noi .

Si pentru ca am citat ceva .... te anunt public ca daca ne punem `mintea cu tine , maine nu mai ai degetele intregi sa mai tastezi amenintari asupra noastra ....
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

nicuB

Mesaj de nicuB »

petre iulian scrie:[/Si pentru ca am citat ceva .... te anunt public ca daca ne punem `mintea cu tine , maine nu mai ai degetele intregi sa mai tastezi amenintari asupra noastra ....
El nici acum nu-i intreg, ca-i pensionat pe caz de boala :shock: :x :roll: :P

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

@Iulian Petre,
Din cate stiu, Green Lake este club sportiv, corect? V-ati constituit si functionati in baza Legii sportului.
Inainte de a trage concluzia ca eu amenint pe cineva, pune mana si citeste Legea. Ce faceti voi este o infractiune, dar habar nu aveti de asta. AGVPSR si-a luat mana de pe pescuitul de competitie, intrucat are niste decizii de la ICCJ care atesta asta. Si va arunca pe voi in fata, iar voi aplicati politica turmei.
Nu faci niciun serviciu pescuitului sportiv si nici sportivilor, atata vreme cat nu va vedeti interesele si nu respectati legea. Controalele se vor face, pentru ca pana nu va atinge cineva la buzunar nu intelegeti ca in tara asta trebuie respectate legile. Si inca o treaba: Am primit atatea amenintari, incat nu-mi mai fac nici o impresie. Sa va intre bine in cap. Pescuitul sportiv din Romania este apanajul federatiei, indiferent cat va scremeti voi sa demonstrati ca nu este asa. Iar federatia va face ce trebuie.
PS Vezi ca s-a modificat Legea sportului anul trecut. Citeste art. 14 din Lege asa cum a fost modificat si trage concluziile de rigoare.
Si inca o treaba. Lupta cu AGVPSR s-a terminat. Acum trebuie sa aflati si voi lucrul acesta. Chiar cu riscul sa ramaneti fara banii pe care i-ati cotizat la o asociatie de doi lei. Nu te-ai intrebat de ce nu incaseaza AGVPSR banii si sa se ocupe de organizare?

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Stefan Popescu scrie:Sa va intre bine in cap. Pescuitul sportiv din Romania este apanajul federatiei, indiferent cat va scremeti voi sa demonstrati ca nu este asa. Iar federatia va face ce trebuie.
cand...?
ai avut tot timpul din lume la dispozitie si n-ai dovedit decat ca nu esti in stare...poate ca ar fi timpul sa te retragi in "glorie" :lol: :lol: :lol:

p.s. om batran si fara minte, iti place sa-si bata joc toti copiii de tine...vai de vietisoara ta !!!
Cornel Serbu
Friends Carp Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Stefan Popescu scrie: Pescuitul sportiv din Romania este apanajul federatiei, indiferent cat va scremeti voi sa demonstrati ca nu este asa. Iar federatia va face ce trebuie.
Nu exista Federatie in Romania. Iar srl-ul ala, cu sediu in garsoniera, nu e afiliat nicaieri la nivel mondial. In curand va fi inchis si radiat. Definitiv.

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

ionut72 scrie:Nu exista Federatie in Romania. Iar srl-ul ala, cu sediu in garsoniera, nu e afiliat nicaieri la nivel mondial. In curand va fi inchis si radiat. Definitiv.
Nu știi tu de ce se dă de ceasul morții pe aici. Cică suflă-un vânt nasol pentru el în coșmelie! :D :D :D

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Lucian SV scrie:
ionut72 scrie:Nu exista Federatie in Romania. Iar srl-ul ala, cu sediu in garsoniera, nu e afiliat nicaieri la nivel mondial. In curand va fi inchis si radiat. Definitiv.
Nu știi tu de ce se dă de ceasul morții pe aici. Cică suflă-un vânt nasol pentru el în coșmelie! :D :D :D
Aud asta de cand am infiintat federatia! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Stefan Popescu scrie:
Lucian SV scrie:
Aud asta de cand am infiintat federatia! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nici nu stii ce-o sa te loveasca, pigulici. Esti prea prost pentru asta. :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”