Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pe aia uit-o tu, pigulici, ca nu vei fi in veci membru!Stefan Popescu scrie: Chestia aia cu regulamentul CIPS - FIPS poti sa o uiti. Si scoteti-va din cap chestia aia cu recreativul, ca nu tine.
------------Stefan Popescu scrie:Fa aici o lisa cu cei pe care i-am jignit si care se declara dusmanii mei. Astept.ioan sebastian scrie:La cate jigniri ai adus si la cati dusmani ti ai facut mersul pe strada cred ca a devenit un sport extrem pentru tine
PS Nu mi-e frica sa merg pe strada, fi linistit.
El nici acum nu-i intreg, ca-i pensionat pe caz de boalapetre iulian scrie:[/Si pentru ca am citat ceva .... te anunt public ca daca ne punem `mintea cu tine , maine nu mai ai degetele intregi sa mai tastezi amenintari asupra noastra ....
cand...?Stefan Popescu scrie:Sa va intre bine in cap. Pescuitul sportiv din Romania este apanajul federatiei, indiferent cat va scremeti voi sa demonstrati ca nu este asa. Iar federatia va face ce trebuie.
Nu exista Federatie in Romania. Iar srl-ul ala, cu sediu in garsoniera, nu e afiliat nicaieri la nivel mondial. In curand va fi inchis si radiat. Definitiv.Stefan Popescu scrie: Pescuitul sportiv din Romania este apanajul federatiei, indiferent cat va scremeti voi sa demonstrati ca nu este asa. Iar federatia va face ce trebuie.
Nu știi tu de ce se dă de ceasul morții pe aici. Cică suflă-un vânt nasol pentru el în coșmelie!ionut72 scrie:Nu exista Federatie in Romania. Iar srl-ul ala, cu sediu in garsoniera, nu e afiliat nicaieri la nivel mondial. In curand va fi inchis si radiat. Definitiv.
Aud asta de cand am infiintat federatia!Lucian SV scrie:Nu știi tu de ce se dă de ceasul morții pe aici. Cică suflă-un vânt nasol pentru el în coșmelie!ionut72 scrie:Nu exista Federatie in Romania. Iar srl-ul ala, cu sediu in garsoniera, nu e afiliat nicaieri la nivel mondial. In curand va fi inchis si radiat. Definitiv.![]()
![]()
Nici nu stii ce-o sa te loveasca, pigulici. Esti prea prost pentru asta.Stefan Popescu scrie:Aud asta de cand am infiintat federatia!Lucian SV scrie:Nu știi tu de ce se dă de ceasul morții pe aici. Cică suflă-un vânt nasol pentru el în coșmelie!ionut72 scrie:Nu exista Federatie in Romania. Iar srl-ul ala, cu sediu in garsoniera, nu e afiliat nicaieri la nivel mondial. In curand va fi inchis si radiat. Definitiv.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()