Eu mai bine o să mă iau după Nea Costel Drojderu....Alexandru Popescu scrie:Vorba lui Chelu de la parazitii,....

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Eu mai bine o să mă iau după Nea Costel Drojderu....Alexandru Popescu scrie:Vorba lui Chelu de la parazitii,....
2. DA! AGVPSR este membru CIPS, atata timp cat vrea CIPS. Tu poti sa ai orice "autorizare" de la MTS, cata vreme n-ai acceptul CIPS, vei sta pe margine. In plus, ai obtinut si autorizarea fraudulos, srl-ul de la ALBA neinsemnand nimic in pescuitul din Romania, neputand, nici macar, sa organizeze un campionat national anual.Stefan Popescu scrie: 2. Daca AGVPSR a cerut anularea Autorizatiei de afiliere la CIPS motivand ca este membru din 1957, mai poate ea reprezenta pescuitul sportiv din Romania la CIPS atata timp cat Statutul CIPS prevede ca in tarile in care pescuitul sportiv este recunoscut ca sport afilierea se face in conformitate cu legislatia nationala relevanta?
3. Consideri ca incalcati Legea participand la niste competitii organizate ilegal?
Multumesc.
PS Federatia organizeaza competitiile oficiale doar cu membri afiliati. Nu crezi ca sportivii care sunt recunoscuti de tara lor ca fiind Campionii Romaniei sa mearga la Campionatele Mondiale?
Esti un dobitoc care cand nu are raspuns la intrebari raspunde cu alte intrebari, la fel de bine esti si un tampit care cand nu are raspunsuri raspunde cu citate din legi, esti un jeg de om care cand nu are raspunsuri la intrebari ocoleste raspunsurile ....
Am tot evitat sa te jignesc dar cand vad cat de impasibil treci peste ceva in care cineva te ajuta sau macar incearca sa te ajute nu ma pot abtine.
Te rog sa nu imi raspunzi ca nu imi face placere sa iti citesc aberatiile.
Ma intreb cum de a permis desfasurarea targului fara autorizatie de pescuit sportiv ..cred ca luat ceva spaga ..osc1or scrie:Mie mi s a facut frica sa mai cumpar popapuri de la targul asta FH... imi este foarte frica sa nu ma prinda nea fanel ca imi cumpar munitie de profesionisti si eu nu am brevet si nici antrenat legal nu sunt.
Ce amenzi risc nea fane?
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Să vii îmbălsămat corespunzător, altfel te ridică Sanepidu' fără gram de milă. CANDINOSULE!Stefan Popescu scrie:Confirm prezenta la Targ.