Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Stefan Popescu scrie:Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
d) elaboreaza si realizeaza planurile de pregatire si de participare a sportivilor de performanta romani din cadrul reprezentativelor nationale la competitiile internationale;
AGVPSR poate fi afiliata la CIPS, dar niciodata nu poate trimite echipa reprezentativa la Campionatele mondiale.
Intelegeti diferenta?
Oricum, pana la campionat situatia va fi lamurita.
PS IPJ Ilfov a fost sesizat cu privire la buget. Pentru conformitate:
Bypass Trash Move To:
Subject: Confirmarea petitiei dumneavoastra
From: "Politia Romana" <portal.web@politiaromana.ro>
Date: Mon, March 26, 2018 11:01 am
To: office@frpsc.ro
Priority: Normal
Options: View Full Header | Print | Download this as a file | View as HTML
Politia Romana
Codull de confirmare a primirii petitiei dumneavoastra este :aot246825
Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
a) elaboreaza strategia nationala de dezvoltare a ramurii de sport si controleaza aplicarea acesteia de catre membrii afiliati;
(2) Federatiile sportive nationale asigura reprezentarea Romaniei in competitiile sportive si in organismele internationale la care sunt afiliate.
Mai nene,ioan sebastian scrie:Eu nu inteleg de ce se ia de pescari.
Afiliazate frate si dupa vin ei singuri.
Nu conștientizează că atâta timp cât AGVPS este afiliat ar putea trimite echipa si fara sa mai organizeze vreo competiție.
Link-ul asta il voi trimite sefului tau de la DNA Suceava. O sa te cheme in scurt timp la o discutie.Lucian SV scrie:Bezmeticule, trebuia să pui în petiție și link-ul cu ce se discută pe aici sau pe toate forumurile unde reîncălzești an de an aceiași „ciorbă” răsuflată. Scuteai bugetul MAI de niște cheltuieli aiurea. ps. să nu uiți să postezi și răspunsul primit. ps.2 presimt că polițiștii vor fi reclamați că nu și-au făcut „treaba”!![]()
![]()
Bai nene tu nu intelegi ca nu te vrea nimeni, nu intelegi ca mergem la orice pe bani nostri decat cu federatia ta de doi lei, nu intelegi ca dragoste cu forta nu se poate. Lasa-ne cu legile si cu federatia ta.Stefan Popescu scrie:Mai nene,ioan sebastian scrie:Eu nu inteleg de ce se ia de pescari.
Nu conștientizează că atâta timp cât AGVPS este afiliat ar putea trimite echipa si fara sa mai organizeze vreo competiție.
Nu pricepi ca cel care profita de pescari este AGVPSR, nu federatia? Naivii astia se duc pe banii lor la mondiale doar pentru a putea participa. Nu-i intereseaza ca incalca legea, asa ca trebuie sa-i trezeasca cineva. Intelegi? Tot ii intreb de ce nu incaseaza AGVPSR banii si fac pe mutii. Atunci, sa raspunda pentru ce fac.
Ce nu intelegi tu este un lucru simplu. Nu sunteti singurii pescari sportivi din Romania. De fapt, nici voi nu stiti ce sunteti!florian scrie:Bai nene tu nu intelegi ca nu te vrea nimeni, nu intelegi ca mergem la orice pe bani nostri decat cu federatia ta de doi lei, nu intelegi ca dragoste cu forta nu se poate. Lasa-ne cu legile si cu federatia ta.Stefan Popescu scrie:Mai nene,ioan sebastian scrie:Eu nu inteleg de ce se ia de pescari.
Nu pricepi ca cel care profita de pescari este AGVPSR, nu federatia? Naivii astia se duc pe banii lor la mondiale doar pentru a putea participa. Nu-i intereseaza ca incalca legea, asa ca trebuie sa-i trezeasca cineva. Intelegi? Tot ii intreb de ce nu incaseaza AGVPSR banii si fac pe mutii. Atunci, sa raspunda pentru ce fac.
PS. Parca veneai sambata pe la targ , nu te am vazut