Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
doar transport 4-6 zile maximCristi Mitrofan scrie:Salut!pt o comanda in UK mai exact pe anglingdirect sau chiar pe alte site-uri din Anglia se percep alte taxe (vamale)sau doar cele de transport si cam in cate zile ajunge comanda?Mersi
Cred ca nu ai vazut bine! Eu am comandat sa zicem de 10 ori din uk pentru ca, cu tot cu transport am ieșit muuultttt mai jos decat preturile din ro.Bogdan Timis scrie:Nu stiu detalii, dar as vrea sa te intreb de ce comanzi in uk sau in afara tarii? Ce produse nu se gasesc la noi sau le gasesti acolo mai bine? Eu am fost acolo si mi-au dat lacrimile cand am vazut ce preturi au. Pentru nivelul lor de trai bune, pentru mine colosale.
Cand era lira 5 lei mi-am luat 4 windcast z cu vreo 2200 de lei cu tot cu transport. In tara m-ar fi costat 4400. D-aia!Bogdan Timis scrie:Nu stiu detalii, dar as vrea sa te intreb (nu eu, un prieten) de ce comanzi in uk sau in afara tarii? Ce produse nu se gasesc la noi sau le gasesti acolo mai bine? Eu am fost acolo si mi-au dat lacrimile cand am vazut ce preturi au. Pentru nivelul lor de trai bune, pentru mine colosale.
Este foarte simplu domnule Bogdan Timis:intrati pe Angling Direct sau pe Total Fishing Tackle si apoi pe magazinele online de la noi si comparati preturile(ma refer la aceleasi articole)...Bogdan Timis scrie:Nu-mi aratati si mie 2-3 exemple sa nu mor prost?