Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
ce dioptrii porti ????cornelserbu scrie:8 tone le-am vazut cu ochii mei, asa ca poti tu sa-l cunosti si pe tata lui radu morar ca nu tine...din pacate tot pestele era acoperit cu apa...Sakal scrie:@ V Oana
in loc sa iti bati joc de munca altora mai bine ai popula cu peste si nu ai mai minti lumea ca ai bagat 12 tone
de peste din Ungaria !!!dupa teapa pe care ne-ai traso cu concursul din toamna(1700 de euro cheltuiti pe cuvantul de onoare al domnului Victor Oana ca a populat cu 12 t de crap peste 5 kg),m-am interesat in Ungaria si mi sa comfirmat cea ce banuiam despre cele 12 t de crap.au fost 2 tone !!!!!
Ai uitat ca il cunosc pe Derer ????Ai uitat ca il cunosc si pe Radu Morar ???????
asta e ca sa nu mai poti prosti lumea !!!!
bai baiatule, eu stiu ca tu esti mare smecher de provincie, dar adu-ti aminte ca te-am batut si la sarulest si la darvari si te bat pe unde te prind (la pescuit)...ai multe de invatat pana sa te dai asa mare cunoscator...Sakal scrie:ce dioptrii porti ????
nu mai minti ca esti om batran si la anii astia daca te loveste sefu mare te ridici cam greu !!
nu stiu care este situatia cu tonele de crap si nici nu ma intereseaza.cornelserbu scrie: va rog sa ma scuzati de off topic, dar cand am vazut ceva cu ochii mei si un neica nimeni ma face mincinos am gasit de cuvinta sa-i raspund
Nu vad unde este minciuna in afirmatiile lui Cornel Serbu.andrei vladeanu scrie:nu stiu care este situatia cu tonele de crap si nici nu ma intereseaza.cornelserbu scrie: va rog sa ma scuzati de off topic, dar cand am vazut ceva cu ochii mei si un neica nimeni ma face mincinos am gasit de cuvinta sa-i raspund
insa pot confirma si eu ca serbu cornel este mincinos.
de ce spun asta? reamintesc numai una din afirmatiile pe care le-a facut in iarna aceasta la adresa mea
prioritatile tale sunt distrugerea lui oana cu balta lui cu tot, lasarea lui iuga fara servici si impiedicarea lui mitranescu sa mai castige pe moara vlasiei si in niciun caz binele pescarilor, cum vrei sa lasi sase inteleaga.
Toti care au pareri diferite de ale tale sunt mincinosi ,hoti sau nebuni si vor raul pescuitului sportiv din Romania .andrei vladeanu scrie:nici nu trebuie sa o vada toata lumea. este suficient ca o vad eu.