Desfasurare Chelleng Week Haromfa

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Desfasurare Chelleng Week Haromfa

Mesaj de cornelserbu »

am fost si eu la haromfa cu un prieten ungur care a dat un premiu la un concurs de spining...l-am cunoscut pe palinko si ii dau dreptate lui razvan, un tip extraordinar si o ospitalitate de nota 10
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

[quote="Sakal"]@ V Oana
in loc sa iti bati joc de munca altora mai bine ai popula cu peste si nu ai mai minti lumea ca ai bagat 12 tone
de peste din Ungaria !!!dupa teapa pe care ne-ai traso cu concursul din toamna(1700 de euro cheltuiti pe cuvantul de onoare al domnului Victor Oana ca a populat cu 12 t de crap peste 5 kg),m-am interesat in Ungaria si mi sa comfirmat cea ce banuiam despre cele 12 t de crap.au fost 2 tone !!!!!
Ai uitat ca il cunosc pe Derer ????Ai uitat ca il cunosc si pe Radu Morar ???????
asta e ca sa nu mai poti prosti lumea !!!!

Daca nu ai prins tu la Darvari asta nu inseamna ca balta nu are peste .
PS:nu oricine prinde peste la darvari si din aceasta cauza unii nu apuca sfarsitul concursului pe balta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Timp de 4 ani, de cand participam la Haromfa, ne-am luptat mereu ptr.locul 1, de multe ori cu sanse reale.... De data aceasta, nu am avut nicio sansa, niciuna dintre cele 6 echipe romanesti. De anul trecut, din vara, balta a fost invadata de somn pitic, care mananca cam orice ii iese in cale, preferatele lui fiind bilele pe baza de faina de peste... :( Cei care pescuiesc frecvent pe Haromfa, stiau treaba asta si au venit cu tiger nuts, atat ptr carlig dar si ptr nadit. Cred ca in afara de noi, restul pescuiau toti la TNuts ! Problema este ca si nadeau masiv, circa 1 kg la fiecare lanseta plantata, ceea ce a dus la o saturare prematura a unor exemplare de crap, in anumite zone ale balti pescuite intens la TNuts(adica zonele pe unde nu am prea picat noi !) :D .

Cam asta e fost istoria acestui concurs, la anul ne vom prezenta mai pregatiti si probabil mult mai informati....

In rest, au fost niste zile superbe, petrecute in compania unor oameni deosebiti, care au format o mare familie romaneasca pe balta si pe drum, timp de 9 zile : Razvan Ulmeanu, Dragos Anutei, Burak, Tite, Gigi Neagu, Dorin Farcas, Alin Rusu , Norbert, Peter Micula, Dan Constantin, Cipica, Iorgos, Flavius, Ciprian, Claumar, Claudiu Costache .

PS La anul am obtinut aprobarea de a veni 8 echipe din Romania ! :wink:

Sper ca colegii mei sa posteze si imagini.... :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Saky

Mesaj de Saky »

cornelserbu scrie:
Sakal scrie:@ V Oana
in loc sa iti bati joc de munca altora mai bine ai popula cu peste si nu ai mai minti lumea ca ai bagat 12 tone
de peste din Ungaria !!!dupa teapa pe care ne-ai traso cu concursul din toamna(1700 de euro cheltuiti pe cuvantul de onoare al domnului Victor Oana ca a populat cu 12 t de crap peste 5 kg),m-am interesat in Ungaria si mi sa comfirmat cea ce banuiam despre cele 12 t de crap.au fost 2 tone !!!!!
Ai uitat ca il cunosc pe Derer ????Ai uitat ca il cunosc si pe Radu Morar ???????
asta e ca sa nu mai poti prosti lumea !!!!
8 tone le-am vazut cu ochii mei, asa ca poti tu sa-l cunosti si pe tata lui radu morar ca nu tine...din pacate tot pestele era acoperit cu apa... :D
ce dioptrii porti ????
nu mai minti ca esti om batran si la anii astia daca te loveste sefu mare te ridici cam greu !!

@Zarguzon
din pacate nimeni nu stie sa prinda peste la Darvari !!!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Sakal scrie:ce dioptrii porti ????
nu mai minti ca esti om batran si la anii astia daca te loveste sefu mare te ridici cam greu !!
bai baiatule, eu stiu ca tu esti mare smecher de provincie, dar adu-ti aminte ca te-am batut si la sarulest si la darvari si te bat pe unde te prind (la pescuit)...ai multe de invatat pana sa te dai asa mare cunoscator...

dioptriile au fost cele cu care am cantarit 222,2 kg, iar tu ai plecat cu coada intre picioare, fiindca n-ai fost in stare sa prinzi nimic...e greu cu plantatul asta la care te dai profesor, dar de fapt esti invatacel...

nu-mi mai raspunde ca am incheiat cu tine...esti prea departe de performanta ca sa avem discutii...

va rog sa ma scuzati de off topic, dar cand am vazut ceva cu ochii mei si un neica nimeni ma face mincinos am gasit de cuvinta sa-i raspund
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie: va rog sa ma scuzati de off topic, dar cand am vazut ceva cu ochii mei si un neica nimeni ma face mincinos am gasit de cuvinta sa-i raspund
nu stiu care este situatia cu tonele de crap si nici nu ma intereseaza.
insa pot confirma si eu ca serbu cornel este mincinos.

de ce spun asta? reamintesc numai una din afirmatiile pe care le-a facut in iarna aceasta la adresa mea

prioritatile tale sunt distrugerea lui oana cu balta lui cu tot, lasarea lui iuga fara servici si impiedicarea lui mitranescu sa mai castige pe moara vlasiei si in niciun caz binele pescarilor, cum vrei sa lasi sase inteleaga.
The One Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie: va rog sa ma scuzati de off topic, dar cand am vazut ceva cu ochii mei si un neica nimeni ma face mincinos am gasit de cuvinta sa-i raspund
nu stiu care este situatia cu tonele de crap si nici nu ma intereseaza.
insa pot confirma si eu ca serbu cornel este mincinos.

de ce spun asta? reamintesc numai una din afirmatiile pe care le-a facut in iarna aceasta la adresa mea

prioritatile tale sunt distrugerea lui oana cu balta lui cu tot, lasarea lui iuga fara servici si impiedicarea lui mitranescu sa mai castige pe moara vlasiei si in niciun caz binele pescarilor, cum vrei sa lasi sase inteleaga.
Nu vad unde este minciuna in afirmatiile lui Cornel Serbu.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

nici nu trebuie sa o vada toata lumea. este suficient ca o vad eu.
The One Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

andrei vladeanu scrie:nici nu trebuie sa o vada toata lumea. este suficient ca o vad eu.
Toti care au pareri diferite de ale tale sunt mincinosi ,hoti sau nebuni si vor raul pescuitului sportiv din Romania .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

@sakal
recunosc ca am mintit ,nu au fost 12 tone de crap ,au fost 13300kg oglinda intre 6 si 12 kg .
pentru mai multe informatii 0036/309398388.SZILAGHI GABOR.
MAIL -GYORI ELORE HTSz<bajcshar-online.hu>
Au fost prea multi pescari cand a fost adus pestele ca sa se poata minti!

@Vladeanu
CARE-I MINCIUNA :?: :!: cand sunt cuvinte pe care le afirmi cu orice ocazie :!:si care sunt stiute de toata lumea :!:
Ai curaj sa te juri ca nu este adevarat :!:
Ce nu este minciuna este faptul ca sentimentele sunt pe baza de reciprocitate :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”