Desfasurare Chelleng Week Haromfa

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Desfasurare Chelleng Week Haromfa

Mesaj de andrei vladeanu »

Zarguzon Adi scrie: Toti care au pareri diferite de ale tale sunt mincinosi ,hoti sau nebuni si vor raul pescuitului sportiv din Romania .
nu este adevarat. nu vreau sa-l distrug pe oana, nu vreau sa las pe nimeni fara serviciu si nici sa-l imipedic pe mitranescu sa castige mv2. poti demonstra palpabil si solid contrariul?
The One Team

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

Ce spuneti daca va rog sa nu distrugeti topicul asta? E vorba despre un concurs! Comentariile despre orgolii le puteti face si in alta parte!
Merci!

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

oanavictor scrie:Rezultate deplorabile !
Esec capital!
Nea` Victore dumneata in ce calitate clasifici de pe canapeaua de la Darvari, ca fiind deplorabile, rezultatele unor oameni care s-au chinuit pe balta?
Cu totii am recunoscut ca am fost neinformati si drept urmare nepregatiti. Cu toate astea, nea`Victore te asigur ca niciuna din echipele care au fost acolo nu s-a facut de ras!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cipica scrie:
Esec capital!
Nea` Victore dumneata in ce calitate clasifici de pe canapeaua de la Darvari, ca fiind deplorabile, rezultatele unor oameni care s-au chinuit pe balta?
Cu totii am recunoscut ca am fost neinformati si drept urmare nepregatiti. Cu toate astea, nea`Victore te asigur ca niciuna din echipele care au fost acolo nu s-a facut de ras!

Nea Cipica
Cu locul 21 din 25 echipe si cu locul 24din 25 echipe rezultatul este CATASTROFAL .
Ca te-ai chinuit pe balta .........e problema ta .
Chestia ca nu am fost informati si nepregatiti ............e foarte grava ,pentru mine este o amintire neplacuta ...........CAMPIONATUL MONDIAL :idea:
2009 .........FRANTA ........MANDARINE :idea:...........SOMN PITIC ...........FARA ALTERNATIVA DE NADA ........... :!:
Mai ales ca din regulamentul concursului nu mai poti da vina pe ghinion la tragerea la sorti a locului deoarece su fost 5 trageri la sorti .
Spun din nou foarte vehement .......DEZASTRU .....CATASTROFA .......SA PLECI LA RAZBOI DOAR CU PUSCA SI FARA GLOANTE ....... :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie:
cipica scrie:
Esec capital!

Nea Cipica
Cu locul 21 din 25 echipe si cu locul 24din 25 echipe rezultatul este CATASTROFAL .
Ca te-ai chinuit pe balta .........e problema ta .
Chestia ca nu am fost informati si nepregatiti ............e foarte grava ,pentru mine este o amintire neplacuta ...........CAMPIONATUL MONDIAL :idea:
2009 .........FRANTA ........MANDARINE :idea:...........SOMN PITIC ...........FARA ALTERNATIVA DE NADA ........... :!:
Mai ales ca din regulamentul concursului nu mai poti da vina pe ghinion la tragerea la sorti a locului deoarece su fost 5 trageri la sorti .
Spun din nou foarte vehement .......DEZASTRU .....CATASTROFA .......SA PLECI LA RAZBOI DOAR CU PUSCA SI FARA GLOANTE ....... :!:

lasa ca te-ai dus tu pregatit la WWC si ai luat un ciortan de 6 kile. in zece ani. :D
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Adi Zarguzon

dragul meu , tu ai o problema personala cu Vladeanu sau ai ceva permanent oricarei forme de competitie imaginata in Romania , pe care nu o arbitrezi tu ? Adica te legi de persoana sau de institutia din care face si el parte ? ( APCR )

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ andrei vladeanu

acelasi raspuns ca pentru sakalul...te-am batut pe peste tot pe unde s-a plantat, iar in doua dintre concursurile in care ne-am infruntat nu ai fost in stare sa iei niciun peste...ciocu mic ca te faci de ras :oops:

vezi-ti de aranjamente, de intrigi si de sforarii si nu mai confirma tu ca eu sunt asa si pe dincolo, fiindca nu a reusit inca nimeni sa te intreaca in minciuni...sau, incearca si studiaza si tu sarulestiul si darvariul (valea mostistei) ca prea-s o enigma pentru marele crapar... :mrgreen:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

daca m-ai batut peste tot, nu am luat niciun peste si mai am de studiat valea mostistei inseamna ca afirmatiile tale sunt adevarate?
potrivit carora

- vreau sa-l distrug pe oana si balta darvari
- vreau sa-l las pe iuga fara serviciu
- vreau sa-i stric victoriile lui mitranescu pe mv2
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:daca m-ai batut peste tot, nu am luat niciun peste si mai am de studiat valea mostistei inseamna ca afirmatiile tale sunt adevarate?
potrivit carora

- vreau sa-l distrug pe oana si balta darvari
- vreau sa-l las pe iuga fara serviciu
- vreau sa-i stric victoriile lui mitranescu pe mv2
pana una alta, faptele imi dau dreptate mie si asta e mai presus de parerile tale pe care eu ti le respect, dar nu pot fi de acord cu ele...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

faptele iti dau dreptate?
hai sa ne mai aducem putin aminte
imi permit sa te citez din nou

n-ar trebui sa te mai surprinda nimic cand e vorba de vladeanu si var'su...astia-s avizi de putere mai ceva decat basescu...problema e cu prostimea care-i crede promontorii "democratiei" in pescuitul la crap si care incet, incet isi va da seama in ce cloaca a intrat, dar...in sfarsit, niciodata nu e prea tarziu mai ales ca exista destule exemple...eu, tu, dan mitranescu, radu badica, vali martoiu si cred ca nu in ultimul rand victor oana.
pe astia (verii) nu-i poate opri nimeni si nici ei nu se vor opri vreodata...cand vladeanu a ramas pe diafara a adus saracia aia de avp cu care a inchis gura targului si a ajuns iar in delegatia echipei nationale doar pentru a se imbata de neputinta si pentru a culege la sfarsit lucruri aruncate de altii...dupa cm din franta, a ramas mateianu pe dinafara si atunci l-au inventat pe marioneta de pangica cu care au inlocuit marioneta care le-a bagat bani in buzunare timp de 5 ani...bani si curati, dar si murdari asa cum s-a dovedit, fiindca sunt convins ca au lucrat in cardasie de-a lungul acestor ani.

deci, un nou apcr care asa cum ai observat face totul inainte de a se constitui...cei care vor sa se afilieze (in general datornici de-ai lor care au magazine de pescuit si creditorii carora le e frica sa nu ramana fara bani) vor avea surpriza, sau consolarea ca au venit la ceva de-a gata...ca nu vor avea niciun cuvant de spus

mai sunt multe de povestit, dar mai las si pentru anul viitor, mai ales calificarile de-a lungul anilor unde tot timpul au avut un cuvant de spus pentru a iesi asa cum au vrut ei...
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”