Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
https://www.youtube.com/watch?v=AFF6pW_22w4carbocalm scrie:Cand cineva începe o afirmație cu "deși nu am nici o legătură cu vânzătorul X sau interes"... devine extrem de credibil.
Intamplator eram la bigfish în momentul în care Marian avea o discuție de principiu cu Bogdan Drăgan cu privire la promovarea acestor lansete. Cautand o lanseta de răpitor, cred ca am stat minim 90 min în magazin, putând sa aud cum se creionează un plan de marketing.
Albert scrie:Dane, stiu ca ti-a fost dor de mine![]()
Dar nade Solar Tackle ai folosit? Martin Locke a inceput prin a face picheti din inox (fiind de meserie strungar) si s-a gandit la un moment dat sa adauge ofertei si mixul Savay Seed Mix. Crezi ca englezii au zis ca nu vor cumpara niciodata nadele lui pt ca ar trebui sa ramana la nivelul pichetilor?Albert scrie: P.S. Nu-s in target nici la concurenta. N-as putea cumpara niste lansete pe care scrie "baits"))
De ce crezi ca e facuta pe sub pres promovarea? Nu este evident ca avem o colaborare cu Bogdan si Mitanu?carbocalm scrie:Cand cineva începe o afirmație cu "deși nu am nici o legătură cu vânzătorul X sau interes"... devine extrem de credibil.
Intamplator eram la bigfish în momentul în care Marian avea o discuție de principiu cu Bogdan Drăgan cu privire la promovarea acestor lansete. Cautand o lanseta de răpitor, cred ca am stat minim 90 min în magazin, putând sa aud cum se creionează un plan de marketing.
Ceea ce nu înțeleg este de ce se face pe sub preș această promovare și nu pe față.
Puneți articole din timpul testelor și veți avea cu totul altă credibilitate, decât această polemica neproductiva.
Traumele trecutului si ura prezentului au creat monstri in istoria umanitatii. Nu e treaba mea, dar nu forumul e solutia pentru ele. Exista oameni specializati, cu scoli, care se ocupa de asa cevaDan Mitranescu scrie: Legat de mangleala, poate sa se faca si in stele. Eu nu am sa platesc asa ceva si nici nu inghit asta, pentru ca eram sarc si am fost pacalit . Am suferit mult. Am mare ura pe ei.
Salut. Cunosc (si) istoria firmei Solar. Mi-am spus doar parerea despre produsul in discutie. Si vorbesc serios. Spor la treaba. Ca sfat: faceti sectiune cu consultantii pt echipament, asa devine clar cine ce hram poarta.Oprea Marian scrie:Dar nade Solar Tackle ai folosit? Martin Locke a inceput....Albert scrie: P.S. Nu-s in target nici la concurenta. N-as putea cumpara niste lansete pe care scrie "baits"))