cornelserbu scrie:felicitari paraschiv emilian, felicitari costica si felicitari baietilor de la cluj...ati avut treaba nu gluma...
Echipa de pe locul 3 este din Brasov(ENERGY)nu din cluj. Oricum multumim pentru felicitari la toata lumea! A fost o onoare sa participam la acest concurs. Chiar si cu doua clasamente mare diferenta nu ar fii fost,dovada ca Paraschiv a avut si 2 zile captura. Mai bine s-ar rezolva problema cu fluctuatia nivelului apei aceasta scazind cu mai mult de 20 cm in 3 zile
Ati observat dvs sau altcineva ca s-a umblat la calugar?Sunt sigur ca nu!!!!Nu am nici cea mai mica vina!Nu stiu cum sa rezolv aceasta situatie,care se intimpla din anul 2007 an de an,de cind a inceput "CUPA PRIMAVERII MOARA VLASIEI 2" si asa se intimpla si la "CUPA IERNII MOARA VLASIEI 2"!!!!Toata vina o poarta dl Mehedintiu,patronul de la balta "Balotesti Fieni" balta care se afla in amonte fata de Moara Vlasiei 2 si care inainte de concursurile mai sus amintite,da drumul la apa 3-4 zile,dupa care o opreste!!!!Am discutat aceasta problema de mai multe ori cu dl Mehedintiu,ultima oara in luna februarie si ma asigurat ca la acest concurs care a avut loc nu o sa mai fie problemele din anii trecuti!!!!Dupa cum s-a observat"fenomenul"s-a repetat!!!!O explicatie ar fi aceea ca dl Mehedintiu este prieten bun cu dl Parfene Ovidiu de la Tangabesti,iar dl Parfene nu are nici un interes ca pe M.V.2 sa se realizeze recorduri demne de invidiat!!!!Oricum imi cer scuze fata de cei care au avut de suferit din cauza aceasta!!!!
P.S. Am sa-i fac o reclamatie la "Apele Romane" dlui Mehedintiu,care sa-i puna in vedere,sa nu mai dea drumul la apa cu cel putin 4-5 zile inainte de un concurs pe M.V.2,cit si in perioada concursului,daca nu este vorba de un caz de forta majora!!!!
Aceste probleme nu se intampla numai din cauza baltilor din amonte.Este imposibil sa tii nivelul unei balti constant o perioada mai lunga de timp datorita calugarelor si canalelor de fuga ale caror grilaje se infunda periodic cu diverse lucruri(lemne,bradis,trestie etc).Este imposibil sa controlezi ambele capete in accelasi timp si ce intra si ce iese pt a tine un nivel constant iar intr-o balta mica aceste fluctuatii se simt imediat.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake ViceCampion National 2014
1-2=Paraschiv Emilian+Parteneri= 926,7kg
2-1=Maty = 858,7kg
3-5=Balas Istvan-Lukacs Cl = 764kg
4-6=Darius HandreaSilviu Fl = 494,7kg
5-7=Georgescu Nicolaie - Georgescu M - Ionescu Marian Mihai = 430,5kg
6-15=Vasile Baboieru = 281,9kg
7-13=Green Lake-George Alexandru +Parteneri = 274,4kg
8-12=Tata Nitu+Parteneri = 189,1kg
9-4=Adrian Cotonman+Parteneri = 147,5kg
10-10=Green Lake-Iulian Petre-Tibi Ionescu-Cristi Trofin = 146,1 kg
11-19=Dan Mitranescu+Parteneri = 128,3kg
12-17=Gica Galita-Adrian Cojocea =
120,9kg
13-8=ZZN TEAM-Manzala Stefan = 113,1kg
14-3=The Dancers = 102kg
15-20=Mihai Buturugeanu = 87,8kg
16-11=Claudiu Cosma +Parteneri =78,4kg
17-21=Robert Pescar Team =72,7kg
18-14=Green Lake - Marian Constantin + Vali Comaneci + Mihai Tomescu = 69,7kg
19-16=Razvan Gheorghe +Parteneri= 55,3kg
20-9=Traian Lepadatu - Valentin Simescu - Dan Marinita = 47,6kg
21-18=Florentin Iuga-Iulian Comanescu-Iulian Ionescu= 36,3kg
Incredibil ! Numarul standurilor este invers proportional cu cantitatea de peste prinsa ! Fara nicio exceptie..... Priviti clasamentul !!!!!!!!
ba nu,
ex:Florentin Iuga fost pe standul 18 si a iesit pe locul 21
Traian Lepadatu a fost pe standul 9 si a esit pe locul 20
etc.
Traian Lepadatu este la al 3-lea concurs de pescuit la crap am facut echipa impreuna si chiar nu are importanta pe ce loc am iesit.A fost mai important cum organizam concursul.
pista inter carp team scrie:Echipa de pe locul 3 este din Brasov(ENERGY)nu din cluj.
scuze pentru eroare...stiam foarte bine ca sunteti din brasov, dar cand am postat ma gandeam la cujenii de la haromfa...concursurile s-au suprapus si...uite asa...inca o data scuze
George-Alexandru scrie:Aceste probleme nu se intampla numai din cauza baltilor din amonte.Este imposibil sa tii nivelul unei balti constant o perioada mai lunga de timp datorita calugarelor si canalelor de fuga ale caror grilaje se infunda periodic cu diverse lucruri(lemne,bradis,trestie etc).Este imposibil sa controlezi ambele capete in accelasi timp si ce intra si ce iese pt a tine un nivel constant iar intr-o balta mica aceste fluctuatii se simt imediat.
George,te contrazic si daca nu crezi pot sa-ti dovedesc ca am dreptate!Poti sa cureti in fiecare zi grilajele si intr-un capat si in altul si daca este nevoie si chiar de 2-3 ori pe zi!Pe moara o sa gasesti acelas nivel si o luna sau chiar doua la fel,daca nu intervin cazuri de forta majora!Adevarul este ca M.V.2,dispune si de multe izvoare si acest lucru constitue un avantaj!
Sa speram ca peste 1 saptamina lucrurile nu se vor repeta , pentru ca ar fi pacat de o balta care produce an de an recorduri ... sa aiba o publicitate aiurea in primavara asta . Orice balta e dificila primavara ...Din pacate este frustrant sa cazi pe o zona a baltii de unde cu 100-150 kg nu te poti bate cu sutele de kg puse pe mal in capatul opus . Dar pina la urma , fiecare cu norocul lui .. si poate cele 2 clasamente de la Senior , mai egalizeaza cite ceva . Pacat ca nu se premiaza captura , dar si o cupa e buna - pina la urma suntem sportivi si nu finantzisti ..
Val Pangica jr scrie:Sa speram ca peste 1 saptamina lucrurile nu se vor repeta , pentru ca ar fi pacat de o balta care produce an de an recorduri ... sa aiba o publicitate aiurea in primavara asta . Orice balta e dificila primavara ...Din pacate este frustrant sa cazi pe o zona a baltii de unde cu 100-150 kg nu te poti bate cu sutele de kg puse pe mal in capatul opus . Dar pina la urma , fiecare cu norocul lui .. si poate cele 2 clasamente de la Senior , mai egalizeaza cite ceva . Pacat ca nu se premiaza captura , dar si o cupa e buna - pina la urma suntem sportivi si nu finantzisti ..
Multumesc Val pentru cuvintele tale cu talc.Adresate la nivelul tuturor
eu oricum iti multumesc pentru substratul acestei postari.
Vladut chiar nu are nevoie de reclama, toti stim ce mana are in organizarea concursurilor.
Noi junoirii din APCR care vrem sa mai miscam cate ceva, nu ignoram titanii pescuitului la crap.