Gala 2L2B Tancabesti-Festiv.de an competitional 2005/ 03 Dec

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

Camerele sunt amenajate? :lol: au sunt rezervate? :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

Nea Cornele.... n'ati aflat ?

Camerele au fost rezervate TOATE cu 1 luna inainte .... pot sa dau nume dar .... cred ca ma innec in bazinu ala mic ...

off ... de ce l'am cunoscut pe Vlad ?!?

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Multumesc fratilor Parfenie pentru excelenta petrecere de sfarsit de sezon , la care am avut privilegiul si onoarea sa partcip . Excelenta organizare , veselie si o atmosfera destinsa . Inca o data felicitari !
Situl a primit si o distinctie din partea 2L2B - "Diploma de fidelitate - The best partner of 2005" . Multumim si va asiguram si pe vitor de aceeasi deschidere fata de complexul 2L2B .

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Am ajuns acasa cu parere de rau ca a trebuit sa plec si ca petrecerea nu a tinut 3 zile ! Excelent ! Aici includ si surprizele oferite :wink: . Multumim Vlad, multumim Ovidiu ! Multumim si lui Vali bucatarul atat pentru produse cat si pentru recitalul oferit spre sfarsitul petrecerii ! Cat despre PROCONSUL... no comments... super trupa, super OAMENI.

ALOOOO... Harry Potter... te-ai trezit animal mic ??? Se plangea Andra ca o dor mainile de cate castane ti-a dat... :lol: :lol: Mai ai ceasul ??? Oricum promitator inceput. Meriti o diploma (Luci...??? :wink: ).
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cipica
Partener Crapmania.ro

Harry potter

Mesaj de cipica »

Salut Vali!!!!!!
Stai linistit! Mam trezit, am si ceasul!! Stai sa vezi inceput promitator la prima partida de pescuit!!! Ca acolo e pe bune!!! Fara sprit! Doar crapi si cafea!!!

Vali Vesa
pescar de competitie

Re: Harry potter

Mesaj de Vali Vesa »

cipica scrie:Salut Vali!!!!!!
Stai linistit! Mam trezit, am si ceasul!! Stai sa vezi inceput promitator la prima partida de pescuit!!! Ca acolo e pe bune!!! Fara sprit! Doar crapi si cafea!!!
s-o vad si p'asta... in aprilie o sa ai nevoie de 'incalzitor' pe timpul noptii. si apoi stii deviza : nu bei nu prinzi... si e verificata :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Salut Harry Potter ! Bine ca ai ajuns bine sanatos acasa la familie , ca mare grija am avut de tine , cind te-am vazut cum umblai cu mainile prin decolteurile cantaretei . Ma mai si stie tatal tau - ma faceam de panarama mare cu tine ! :lol: :lol: :lol: :lol:

In alta ordine de idei - bai cit ati putut bea ! Huooooooo! :lol: :lol: :lol:

Pork m-a exasperat cu trabucurile alea , niste petarde de alea groase ! Stau cu hainele pe balcon de duminica dimineata si tot duhoare iese din ele . Te sarut , d-le Razvan :lol: :lol: :lol:

Bucuria serii a fost Maestrul - la maieu - pe muzica de Joe Cocker - o reprezentatie de gala ! Nu taia cutitul ala de friptura ca ii dadeam jos si maieul ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Altfel va pup pe toti ca imi sunteti simpatici si va iubesc mult !

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

Cine este interesat .... De Craciun si de Anul Nou, Complexul 2L2B Tancabesti organizeaza petreceri in Cherhana La Parfene, locuri limitate ..
Pentru detalii la telefon (Ovidiu si Corina Parfene) momentan

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”