Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ne onoreaza comparatia, insa omiti faptul ca Elite-D este sensibil mai usoara si mai rapida. Cat despre pret, mai vrerifica o data daca doresti sa emiti o parere avizata. Parerea mea...DumiD scrie: fiind o lanseta mai scumpa decat un amarat de tx9
Te "agăţi" de mărunţiş(31 lei), dar nu remarci că pentru ei primeşti "efect dublu"! Nu mai pun şi plăcerea drilului.DumiD scrie:verificat, la fel iese
tx9 1259
elite d 1290
imi scapa ceva cu pretul?
Lucian Manea scrie:Ne onoreaza comparatia, insa omiti faptul ca Elite-D este sensibil mai usoara si mai rapida.DumiD scrie: fiind o lanseta mai scumpa decat un amarat de tx9
Salut!DumiD scrie:verificat, la fel iese
tx9 1259
elite d 1290
Corect ! Dar esti baiat destept si daca vrei sa faci o achzitie de la orice mare magazin de profil, te loghezi pe site. In cazul Big Fish, lansetele Select Baits beneficiaza de 10% reducere iar lansetele Shimano de 5%.DumiD scrie:verificat, la fel iese
tx9 1259
elite d 1290
Aşa-i, dacă preţul nu ar fi prohibitiv, la CN marea majoritate a loturilor ar pescui cu ele.Sunt de acord cu tine ca nu este pentru buzunarul tuturor, dar cine isi permite, sta in fata.
"PS. Maxx rămâne o voce competenta în privința calităților unei lansete, indiferent ca este pescar, competitor în concursuri de casting sau consultant select baits."carbocalm scrie:IoaneIti,
Eu nu am afirmat ca lanseta nu are calitatile acestea, ca unii au dreptate si altii nu , ci doar ca , din punctul meu de vedere propriu si personal aceasta modalitate de promovare nu este etica.