stai jos ai 2. topic cu nimic. se poate închide!Vladut Mateianu scrie:Asa este. Dar nu pot sa o fac. Sunt apropiati de-ai mei din fenomen....mai putin seriosi din pacate....

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
stai jos ai 2. topic cu nimic. se poate închide!Vladut Mateianu scrie:Asa este. Dar nu pot sa o fac. Sunt apropiati de-ai mei din fenomen....mai putin seriosi din pacate....
Aha.Daca nu erau "apropiati" ii infierai aici pe forum cu subiect si predicat. Dar pt ca-s de-ai tai pui batista pe tambal.Vladut Mateianu scrie:Asa este. Dar nu pot sa o fac. Sunt apropiati de-ai mei din fenomen....mai putin seriosi din pacate....
"Mințile luminate discută idei, mințile mediocre discută evenimente, iar mințile mici discută oamenii."-Eleonor RooseveltAlbert scrie:Aha.Daca nu erau "apropiati" ii infierai aici pe forum cu subiect si predicat. Dar pt ca-s de-ai tai pui batista pe tambal.Vladut Mateianu scrie:Asa este. Dar nu pot sa o fac. Sunt apropiati de-ai mei din fenomen....mai putin seriosi din pacate....
Bravooo, asa se face. Verticalitate à la VM.
Cine se aseamănă, se adună.Vladut Mateianu scrie:Asa este. Dar nu pot sa o fac. Sunt apropiati de-ai mei din fenomen....mai putin seriosi din pacate....
Tu cu cine te aduni?!Stefan Popescu scrie:Cine se aseamănă, se adună.Vladut Mateianu scrie:Asa este. Dar nu pot sa o fac. Sunt apropiati de-ai mei din fenomen....mai putin seriosi din pacate....
Stim cu totiigabi1 scrie: Tu cu cine te aduni?!
Să mori în latrină dacă nu spui!
El s ar aduna cu toti...gabi1 scrie:Tu cu cine te aduni?!Stefan Popescu scrie:Cine se aseamănă, se adună.Vladut Mateianu scrie:Asa este. Dar nu pot sa o fac. Sunt apropiati de-ai mei din fenomen....mai putin seriosi din pacate....
Să mori în latrină dacă nu spui!