Intrebari despre CN

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie
Mesaje: 1786
Membru din: Joi Iun 07, 2012 12:14

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de Stefan Popescu »

gorr, punctul tău de vedere este doar o părere personală. Poți să o povestești la nepoți. Tu nu ești în situația în care propria ta țară să nu-ți recunoască o performanță sportivă pentru care ai cheltuit timp și bani. Iar faptul că sa ajuns în situația asta este și din cauza unor guristi ca voi care nu fac decât să manipuleze pescarii. Știi la fel de bine ca mine ca 90% din pescari îmi dau dreptate. Cât despre afilierea federației este o chestiune care nu te privește pe tine.

Lucian SV
Mesaje: 763
Membru din: Dum Apr 01, 2012 1:40
Puncte: 0
Localitate: Suceava

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de Lucian SV »

Chiar nu poate fi banat gunoiul ăsta care zvârle cu rahat?

Avatar utilizator
gor965
Moderator
Mesaje: 14706
Membru din: Vin Mai 25, 2007 17:04
Puncte: 0
Localitate: Calarasi

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de gor965 »

Stefan Popescu scrie:.....Iar faptul că sa ajuns în situația asta este și din cauza unor guristi ca voi care nu fac decât să manipuleze pescarii. Știi la fel de bine ca mine ca 90% din pescari îmi dau dreptate. Cât despre afilierea federației este o chestiune care nu te privește pe tine.
Hai sa fim seriosi...faptul ca dumneata nu esti in stare de nimic din ce-si doresc pescarii de fapt nu e vina celor de pe forum. Daca aveai cine stie ce performante cu federatia si unii le minimizau pe aici , manipuland astfel pescarii sa te ocoleasca, aveai dreptate, asa in schimb...ce sa mai vorbim, de 8 ani tot ameninti cu afilierea si se alege praful.
p.s.
Faptul ca pe mine nu ma priveste afilierea nu inseamna ca nu am dreptate cand imi expun o parere. In ziua in care vei fi acceptat de CIPS, Vadim va scrie pe scaunul dumitale de la federatie ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Avatar utilizator
gabi1
Veteran
Mesaje: 4787
Membru din: Joi Sep 16, 2010 19:23
Puncte: 0
Localitate: Gura Oborului

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:Cât despre afilierea federației este o chestiune care nu te privește pe tine.
:lol: :lol:
Iar ai intrat în sevraj, îţi dai pase singur... :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

elgreco
Mesaje: 32
Membru din: Dum Sep 11, 2011 20:13

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de elgreco »

Bai presedinte de carton, tu n-ai voie sa pronunti cuvantul educatie. Uite ce comportament ai, reciteste mai sus ce i-ai scris lui Andrei. Tu esti presedinte doar in mintea ta.
Anul trecut in decembrie pe forumul ala unde administratorul nu mai are bani sa-l tina, urlai ca un disperat la unii ca tu garantezi afilierea la CIPS in 2018. Suntem la jumatatea lui 2018, congresul s-a tinut si stim rezultatul... ce facem cu garantia ta?
Federatia ta (ca este a ta, e jucaria ta) nu are inca un calendar competitional, ce faci cu campeonii tai anul asta?
De ce te f*te grija de AGVPSR isti? Ei isi vad de treaba lor, tu de ce nu faci la fel? Nu ai unde sa te mai manifesti ca si-a inchis ala c a c a t u l ala de forum si ti-o cauti pe aici cu lumanarea? Vrei banat, mai insista...

elgreco
Mesaje: 32
Membru din: Dum Sep 11, 2011 20:13

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de elgreco »

Stefan Popescu scrie:Federația va fi membră CIPS începând de anul viitor. Pot să garantez asta. Iar AGVPSR va deveni amintire. Am motive serioase pentru această afirmație. Și AGVPSR o să confirme asta în curând
:lol: :lol: :lol:
Uite, presedinte de carton, lucram cu materialul clientului...

POMOL
Mesaje: 116
Membru din: Vin Apr 24, 2015 20:56
Puncte: 0
Localitate: Podu Turcului , judetul Bacau
Contact:

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de POMOL »

Ii urmaresc ineptiile acestui personaj de multi , multi ani , de cand abera in emisiunea actualului guvernator al Deltei, Malin Musatescu si Andrei Vladeanu era invitat in studiu , aberatorul era pe telefon din haznaua lui ! Bai nene , ca ma abtin sa nu te jignesc ca te jignit Dumnezeu destul cand ai fost scapat pe acest pamant , nu vrei tu sa ne lasi in pace , sincer , adica inteleg ca te roade banii care nu ajungi tu la ei si ti-ar prinde bine la batranetile tale senile , tu , arlechin al pescuitului , nu ai facut nimic bun pt pescarii de crapi si nu imi insira trompetele de concursuri care le organizezi ca ma pis pe mine de ras ! Din cauza dumitale un CM sa dus dracului in alta tara ! Felicitari ! Te lauzi cu CIPS -ul de nu stiu cati ani ! Si sper din toata inima nici sa nu il vezi vreodata ! Nu meriti !
Atunci cand pescarii de crap se vor organiza dracului in ceva cum e la liga de spining , si in acea entitate vor fi oameni care vor dori sa castige pt fenomen si nu pt alte interese , tu iti vei linge ranile la un ospiciu !
Ps . Nu o sa ma obosesc sa iti mai citesc ineptiile si amenintarile ! Am o familie fericita si niste prieteni minunati din pescarii care tu ii jignesti si nu meritam sa ne otravim sufletele cu veninul tau !

Avatar utilizator
Bogdan Timis
Mesaje: 364
Membru din: Mar Oct 06, 2015 10:23
Puncte: 0
Localitate: Buzau

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de Bogdan Timis »

Popescu Stefan e un fel de Florin Talpan al pescuitului.
Daca n-ar fi nu ati mai avea de cine sa radeti si cine sa faca trafic pe aici.

Sfat. Domnu Popescu, vedeti ca Talpan a cerut in instanta si despagubiri materiale pentru perioada in care fcsb a fost steaua.
pSD - ciuma rosie!
---- ---!

Alexandru Popescu
Mesaje: 578
Membru din: Joi Oct 02, 2014 9:32
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de Alexandru Popescu »

Stefan Popescu scrie:Subiect: Intrebari despre CN
Alexandru Popescu scrie:Dat de retardat sa fi sa trimiti email/suni seful unui coleg de pe forum ca nu iti place tie de el. Vai, asta mi-a pus capac sincer.
In mm cauta-mi seful si mie si anunta-l ca cu prima ocazie cu care ne vedem cu siguranta am sa te fac sa iti regreti si ziua in care te-ai nascut. Frustratule!!!!

Nu ai doua ace pentru crap in echipamentul pentru lotul de cm si doua chifle in stomac si vii aici sa ne strici nou buna dispozitie! Sa-ti fie rusine hodorog batran ce esti. Faci umbra deageaba pamanatului.
Nu stiu cum au rezistat colegii sa nu te bubuie putin in spatele blocului dar cu siguranta am sa ma ocup eu de asta.
Domnule Popescu,
Vad ca sunteti foarte razboinic din spatele tastaturii si va permiteti sa emiteti pareri despre un om pe care nu l-ati vazut in viata dumneavoastra. OK, este dreptul dumneavoastra la propria opinie.
Va garantez ca nu sunt asa de batran cum credeeti si mai mult, am proprietatea termenilor pe care ii folosesc. O sa aveti ocazia sa stam fata in fata si astept sa va puneti in aplicare amenintarile. Voi fi prezent la parodia pe care o numiti Campionat National si vom vedea cine are dreptate. Asta in situatia in care aceasta parodie va mai avea loc. Am serioase indoieli in acest sens.

PS Cred ca sunteti suficirnt de tanar pentru a nu intelege un vechi proverb popular: Gura bate curul!


BRE UNDE AI FOST? MI-AI LIPSIT! IAR NE MINTI ?
...

Avatar utilizator
andrei vladeanu
Veteran
Mesaje: 5808
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:10
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de andrei vladeanu »

Probabil ca s-a observat, pe mine nu ma mai interesaza de mult polemica pe forum, cu atat mai mult cu Popescu Stefan. Deoarece nu ajuta la nimic.

La fantasmagoriile tip "personaje arestate pentru coruptie din MTS" sau apelative "jigodia agvps-ului" ar fi sub demninatea mea sa dau replica.

Totusi, m-am gandit sa scriu o mica poveste, un articol, in care sa povestesc faptele exact cum au fost. Cu argumente, marturii si documente. Nu bazaconii si cancan. Si cu o scuzabila doza de subiectivism probabil, desi din capul locului afirm ca am facut si eu greselile mele.

Poate va ajuta, pe cei mai tineri si pasionati/implicati, sa vedeti cum s-au incurcat itele in pescuitul crapist de competitie. Ce s-a intamplat, cum s-a intamplat si ce e de retinut pentru a nu se mai repeta in viitor.

In curand, "Sterilizarea memoriei", poate chiar aici pe prima pagina.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”