De ce vrei tu neaparat sa demonstrezi tuturor ca esti putregaiul de serviciu ?!Lucian SV scrie:iar tu piscicultor vinzi robineți! au și ăștia legătura cu apa deci e ok.eugen dragnea scrie: Nu neaparat...sunt multi altii aici din prea multa pasiune...spre exemplu George Iorga are studii care nu au legatura cu domeniul dar adora fenomenul...Mitranescu are Politehnica pe vremea cand se facea scoala nu ca acum cand iei note la examen pe prezenta la cursuri... pe Albert si Gabi1 nu-i cunosc dar sunt "suspect" de interesanti in discutii...e o vorba veche: Stejarii falnici se hranesc cu uscaciunile padurii![]()
on topic ceva sincer și la locul lui http://albuflorin.ro/ lectură plăcută!
Daca-l citesti pe Albu Florin o sa vezi la comentarii ca l-am contrazis cu argumente de cateva ori,ultima oara cand am verificat nu a raspuns la intrebarile puse, probabil sa nu fie nevoit sa-si recunoasca greseala,dar asta nu inseamna ca nu scrie bine si ca nu este un profesionist in ceea ce face,dar s-a molipsit si el de boala secolului : uneori face copy-paste fara sa mai proceseze informatia si astfel se strecoara erori tehnice.
Legat de ce fac eu,de ce esti supozitor si te bagi in seama aiurea? pot sa vand si materie cenusie in Suceava daca o fac cinstit,nu crezi? Totodata ma faci sa ma duc sa-mi iau diploma de la Agronomie doar ca sa-ti demonstrez tie si la inca cativa de pe aici ca vorbesc in cunostinta de cauza...dar pana la urma de ce sa va scot din bezna ? meritati ?