Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Ce norocos Mitranescu!!!!! Sa "traga" el cel mai bun loc de pe balta!!!!! Cred ca daca ar fi tras alt loc, se clasa pe ultimul loc in clasament la "cantitate!!!!!Daniel_Botosani scrie:Pentru Domunul Ureche 72 cu: Incredibil ce face mamaliga Mitranescu si Baboieru 650kg
As spune ca locul a fost cu diferenta nicidecum mamaliga![]()
![]()
Nu putem spune ca locul nu are importanta lui intr-un concurs,dar nici nu putem pune la indoiala valoarea lui Mitranescu si Baboieru ca pescari.Daniel_Botosani scrie:Pentru Domunul Ureche 72 cu: Incredibil ce face mamaliga Mitranescu si Baboieru 650kg
As spune ca locul a fost cu diferenta nicidecum mamaliga![]()
![]()
DL VICTOR OANA,CRED CA "SERGENT ODORHEI" A DAT COMANDA: ALINIEREA!!!! INAINTE MARSSSS!!!! VIN SI EU IN URMA VOASTRA!!!!oanavictor scrie:Felicitari invingatorilor!
Felicitari Acvila pentru constanta !
Felicitari gazarilor pentru revenirea spectaculoasa !
Felicitari la toti concurentii pentru munca depusa !
Felicitari organizatorului !
Felicitari Vlad pentru cantitatea impresionanta de crap cat si pentru conditiile exelente de concurs !
O mica sinteza
1 SERGENT ODORHEI A DAT COMANDA ''ALINIEREA -DUPA MINE INAINTE MARSSSS''![]()
![]()
2 TITE A REUSIT IN SFARSIT'' SA SCHIMBE ''ISTORIA ''![]()
![]()
3 NITU A MAI INVENTAT CEVA MOSMOANDE FOARTE EFICIENTE IN COLABORARE CU INDUSTRIA DE MASE PLASTICE![]()
![]()
4 CAP DE CEAUN ''RE-RE-RECONFIRMA ''CA STIE CE FACE![]()
![]()
![]()
5 OARE ASISTAM LA MOARTEA BOILLIESURILOR IN CONCURSURI![]()
petcuvicto scrie:DL VICTOR OANA,CRED CA "SERGENT ODORHEI" A DAT COMANDA: ALINIEREA!!!! INAINTE MARSSSS!!!! VIN SI EU IN URMA VOASTRA!!!!oanavictor scrie:Felicitari invingatorilor!
Felicitari Acvila pentru constanta !
Felicitari gazarilor pentru revenirea spectaculoasa !
Felicitari la toti concurentii pentru munca depusa !
Felicitari organizatorului !
Felicitari Vlad pentru cantitatea impresionanta de crap cat si pentru conditiile exelente de concurs !
O mica sinteza
1 SERGENT ODORHEI A DAT COMANDA ''ALINIEREA -DUPA MINE INAINTE MARSSSS''![]()
![]()
2 TITE A REUSIT IN SFARSIT'' SA SCHIMBE ''ISTORIA ''![]()
![]()
3 NITU A MAI INVENTAT CEVA MOSMOANDE FOARTE EFICIENTE IN COLABORARE CU INDUSTRIA DE MASE PLASTICE![]()
![]()
4 CAP DE CEAUN ''RE-RE-RECONFIRMA ''CA STIE CE FACE![]()
![]()
![]()
5 OARE ASISTAM LA MOARTEA BOILLIESURILOR IN CONCURSURI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()