DESFASURARE CONCURS 25 000 - 12-16 aprilie 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: DESFASURARE CONCURS 25 000 - 12-16 aprilie 2010

Mesaj de Victoras Petcu »

Lasa Iulica nu te mai scuza!!!!! Locul 7 din 7 pe loturi nu-i de ris si nici locul 20 din 21 pe echipe la "cantitate" nu-i de colo!!!!! :lol: :lol: :lol:
Victoras Petcu

a1mer

Mesaj de a1mer »

Pe cand si la MV2 o captura de 18.76 kg nea Victore? :roll:
Trofim Cristian

CS Green Lake

LCD

Mesaj de LCD »

victor petcu, dl. clona este un fost client de-al tau. numele nu conteaza, nu te obosi sa-ti aduci aminte.
cauta in continuare in portbagaje, aseaza masinile cum vrei tu pe balta, lasa paznicii sa ameninte, dar nu uita ca vei pierde clientii !!! si nu mai fi invidios pe fratii parfenie, mai bine ai invata de la ei ce inseamna management.

luci

clabuc

Mesaj de clabuc »

niciodata o balta catch&release nu se va putea compara cu una din care se ia peste acasa. e pacat ca avem asa de putine balti precum Tancabestiul

pescar oliviu

Mesaj de pescar oliviu »

Domnul CRISTI Y scrie:
Ei acum sa-l vedem pe domnul Orhei , ca toata iarna si-a tocit buricele degetelor pe tastatura inventand fel si fel de dracovenii. Ca sa fi lider dovedeste intai ca esti bun asa ca daca esti barbat hai pe balta sa dovedesti ca meriti sa te asculte lumea

Asteptam cu interes...

Datorita acestei provocari am participat si ii MULTUMESC.

Ii MULTUMESC si Domnului Andrei VALADEANU, care m-a ajutat in a putea accepta provocarea facuta.

Ii MULTUMESC, Domnului Vladut MATEIANU, pentru patul de nada.

A fost un concurs foarte frumos si tensionant.

MULTUMESC celor care m-au felicitat pentru rezultatul obtinut.

MULTUMESC INTREGULUI LOT DIN CARE AM FACUT PARTE.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

a1mer scrie:Pe cand si la MV2 o captura de 18.76 kg nea Victore? :roll:
Cristi la ce te referi cind zici "Pe cand si la MV2 o captura de 18.76 kg nea Victore? Te intreb pentru ca nu inteleg de ce vrei sa ma "intepi"!!!!! Daca cauti la pozele baltii M.V.2,poze care sunt postate de catre pescari,din care pe unii dintre ei chiar ai cunosti o sa vezi printre nenumaratele capturi si urmatoarele poze: id7469=18,45kg, id5117=18,50kg, id9231=18,60kg, id7143=18,58kg, id7054=18,50kg, id9227=19,60kg, id10059=22,00kg :wink: !!!!!!!!!
Poate esti suparat de locul pe care ai terminat,locul 16 la "CUPA DEBUTANTULUI"!!!!!Tu ai participat la mai multe concursuri,dar vad ca tot "debutant" ai ramas!!!!! :D Nu stiu cum ai putut sa-mi adresezi o asemenea intrebare fara sa te documentezi!!!!!!!!! :D
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

LCD scrie:victor petcu, dl. clona este un fost client de-al tau. numele nu conteaza, nu te obosi sa-ti aduci aminte.
cauta in continuare in portbagaje, aseaza masinile cum vrei tu pe balta, lasa paznicii sa ameninte, dar nu uita ca vei pierde clientii !!! si nu mai fi invidios pe fratii parfenie, mai bine ai invata de la ei ce inseamna management.

luci
Dl "clona", paznicii nu o sa controleze in portbagaje,decit atunci cind o persoana pare "dubioasa"prin felul cum se comporta pe balta!!!!! :wink: Dle "clona" paznicii ameninta decit acei pescari care nu respecta "regulamentul baltii",iar amenintarea este ca pescarul nu o sa mai fie primit pe balta!!!!! :wink: Dl "clona" daca masinile pescarilor trebuie sa fie parcate intr-o anumita pozitie (in spatele pescarului,cu fata spre lac),nu cred ca este o "crima" din contra.................!!!!! :wink: Dl "clona" departe de mine invidia,nu am de ce sa fiu invidios,poate altii pot fi invidiosi pe mine!!!!! :wink:
Victoras Petcu

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

pescar oliviu scrie:
:!: :?
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@pescar oliviu

astept confirmarea pe PM ca esti oliviu orhei, altfel ne despartim.... :wink:

@oana victor

anumite lucruri sunt dincolo de noi.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

pescar oliviu scrie:Domnul CRISTI Y scrie:
Ei acum sa-l vedem pe domnul Orhei , ca toata iarna si-a tocit buricele degetelor pe tastatura inventand fel si fel de dracovenii. Ca sa fi lider dovedeste intai ca esti bun asa ca daca esti barbat hai pe balta sa dovedesti ca meriti sa te asculte lumea

Asteptam cu interes...

Datorita acestei provocari am participat si ii MULTUMESC.

Ii MULTUMESC si Domnului Andrei VALADEANU, care m-a ajutat in a putea accepta provocarea facuta.

A fost un concurs foarte frumos si tensionant.

MULTUMESC celor care m-au felicitat pentru rezultatul obtinut.

MULTUMESC INTREGULUI LOT DIN CARE AM FACUT PARTE.

Domnule Orhei , inteleg ironia fina dar asa cum v-am spus si la finele concursului felicitari pentru maiestria cu care v-ati anturat intr-o echipa buna condusa de un pescar foarte bun pe care i-l felicit inca o data pentru rezultatul obtinut .
In ceea ce priveste raspunsul la provocare , provocare facuta de Mitrea catre Orhei , nu a-ti dovedit nimic... nu a-ti reusit sa ma devansati nici la greutate nici la medie
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”