pescar oliviu scrie:Domnul CRISTI Y scrie:
Ei acum sa-l vedem pe domnul Orhei , ca toata iarna si-a tocit buricele degetelor pe tastatura inventand fel si fel de dracovenii. Ca sa fi lider dovedeste intai ca esti bun asa ca daca esti barbat hai pe balta sa dovedesti ca meriti sa te asculte lumea
Asteptam cu interes...
Datorita acestei provocari am participat si ii MULTUMESC.
Ii MULTUMESC si Domnului Andrei VALADEANU, care m-a ajutat in a putea accepta provocarea facuta.
Ii MULTUMESC, Domnului Vladut MATEIANU, pentru patul de nada.
A fost un concurs foarte frumos si tensionant.
MULTUMESC celor care m-au felicitat pentru rezultatul obtinut.
MULTUMESC INTREGULUI LOT DIN CARE AM FACUT PARTE.
Domnule Orhei , inteleg ironia fina dar asa cum v-am spus si la finele concursului felicitari pentru maiestria cu care v-ati anturat intr-o echipa buna condusa de un pescar foarte bun pe care i-l felicit inca o data pentru rezultatul obtinut .
In ceea ce priveste raspunsul la provocare , provocare facuta de Mitrea catre Orhei , nu a-ti dovedit nimic... nu a-ti reusit sa ma devansati nici la greutate nici la medie
felicitari castigatorilor ,felicitari fratilor Parfene ,pentru grija extraordinara pe care o au pentru balta.Am avut cele mai tari 8 ore de pescuit din viata mea ,214 kg de crap in coditiile in care am prins crapi intre 5 si 15 kg
rog administratorul sa faca curatenie si sa mute ultimele discutii intr-un topic petcu vs clientii care vor sa vina mai devreme cu o zi
totusi, aici era vorba de concursul 25.000 de la tancabesti
multumesc
andrei vladeanu scrie:rog administratorul sa faca curatenie si sa mute ultimele discutii intr-un topic petcu vs clientii care vor sa vina mai devreme cu o zi
totusi, aici era vorba de concursul 25.000 de la tancabesti
multumesc
Ai fi putut sa faci asta inca de cind a inceput cristi trofin sa ma "intepe" dar.................