Disputa Victor Petcu -pescari

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

samanoske72
Puncte: 0

Re: DESFASURARE CONCURS 25 000 - 12-16 aprilie 2010

Mesaj de samanoske72 »

gata ,m-am prins de ce va legati de dl. Cristi.omul are la activ cateva zeci de partide pe an pe balta dvs .asta insemnand o suma frumusica.n-am stiut ca va deranjeaza cei care va baga banii in buzunar!!!

a1mer

Mesaj de a1mer »

Prea multe explicatii inutile pentru mine....din simplul motiv ca nu ma intereseaza....e balta dvs si faceti ce vreti cu ea.....dar nu va mai luati aiurea de cineva care a contribuit la buna desfasurare a lucrurilor.....am incheiat.
Trofim Cristian

CS Green Lake

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

samanoske72 scrie:gata ,m-am prins de ce va legati de dl. Cristi.omul are la activ cateva zeci de partide pe an pe balta dvs .asta insemnand o suma frumusica.n-am stiut ca va deranjeaza cei care va baga banii in buzunar!!!
Poi el s-a legat de mine nu eu de el!!!!Motivul pentru care s-a legat de mine,daca se poate numii motiv,ar fi acela ca anul acesta am deschis balta pe 05 03 2010 (am anuntat lucrul acest pe site),iar el a venit sa pescuiasca pe data de 04 03 2010,("ca sa sparga el gheata in 2010,cum a facut in 2009),fara sa ma intrebe daca se poate sau nu,cum au facut si altii pescari,pescarii pr care i-am refuzat si i-am invitat pe balta pe 05 03 2010!!!!Eu din respect pentru pescarii pe care i-am refuzat,l-am refuzat si pe el,cu toate ca se afla pe balta si l-am invitat ca si pe ceilalti pescari ,a doua zi (05 03 2010)!!!!Probabil ca s-a simntit "ofensat" si a inceput sa ma "intepe" !!!! Cristi,te rog mai subtire cu mine,pentru ca eu nu sunt "crap" ca sa ma intepi!!!! :lol: :lol: :lol:
Victoras Petcu

LCD

Re: Disputa Victor Petcu -pescari

Mesaj de LCD »

coane, problemele tale persoanale cu nea cristi nu intereseaza pe nimeni. daca vrei, scrie o carte de amintiri. intelege ca trebuie sa ti cont si de parerile pescarilor daca vrei sa-ti mearga bine in continuare.
daca nu, este dreptul tau. dar nu ne cere sa venim pe mv 2 !

luci

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

daca tot e forum de pescuit ,poate ar fii mai bine sa lasam numai pescarii sa vorbeasca
domnule petcu poate ar fii bine sa luati exemplu de vlad parfene care pe langa patron de balta(balta care dupa parerea mea e mult peste mv2)mai e si pescar de competitie si tot nu starneste atatea polemici ca dumneavoastra.
si mai lasati-ne cu postarile astea "corecte" ca pana la urma pentru noi pescuitul e placere si pasiune si pentru dumneavoastra sursa de venit,asa ca uite ca nu am chef sa ne mai si certi dupa ce iti bagam bani in buzunar.
Iar sa ii spuneti lu trofim ca e dus cu capul e o lipsa de bun simt(e dus cu capu ca da banii pe concursuri si pe taxe cuiva care il si jigneste pe deasupra,cred ca aici aveti dreptate) :oops: :oops: :oops:
SENIOR CRAP CLUB

Razvan Paunoiu

Mesaj de Razvan Paunoiu »

Pe MV2 se prinde peste, eu acolo am descoperit ...din nou... placerea pescuitului la crap. Asa ca...eu dau nota 10+ pentru aceasta balta si administratorul ei. Desi anul asta nu am reusit sa ajung, pot spune ...si asta cu certitudine ca, in ultimii 3 - 4 ani, media capturilor + 10kg a crescut. Acum 3 -4 ani cand am pus unul de +8kg pe saltea era un peste mare acolo, anul trecut nu a fost partida sa nu punem cel putin unul de +10kg pe saltea si asta cu tot ciortanul si densitatea mare (depinde cum abordezi partida).

MV2 si-a castigat un loc binemeritat intre baltile de crap din Romania (densitate, talie crap in crestere, locatie accesibila), Tancabestiul este iarasi o balta speciala si are farmecul ei (capturi impresionate + 15 kg), Sarulestiul nu mai zic (dar cine are acces acolo :)), Hobaia (dau un + pentru standurile de crap foarte aerisite dar nu poti planta cu navomodelul :) ), am fost si pe Chiroiul 4 si m-a fascinat biotopul.... exista loc pentru toti.

Razvan P

PS Captura din fotografie este un +15 kg / MV 2
Nume utilizator schimbat din Friday

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”