shubu scrie:@petcu viorel
credeti ca ptr 2500 de euro aveti dreptul sa ridicati atatia de "eu" intr-o singura postare!
parerea mea ca sunt prea putini bani ca sa aveti dreptul sa emiteti atatea pretentii.daca ar fi dupa dvs ar scrie pe echipamentul echipei nationale doar moara vlasiei 2, ca si cum miezul carpfishingului din romania ar fi plecat de acolo.hai sa fim seriosi!am ajuns sa credem ca daca fluturam niste bancnote ,avem dreptul sa dictam ce si cum se intampla cu echipa nationala.si ca sa fac o analogie cu alte echipamente sportive am sa va spun ca la echipele de fotbal indiferent ca este FC Barcelona ,Bayern sau FC Cucuietii din Deal, numele sponsorului principal apare doar pe partea din fata a tricourilor scris cu caractere destul de mari ca sa fie vizibil.in rest apar insemnele clubului si marca echipamentului.daca cumva avem mai multi sponsori atunci o sa avem echipament ca si la formula 1!
ce am scris mai sus reprezinta doar parerea mea personala !
toate cele bune .
-dl "shubu",imi sinteti dator cu un miel,pentru ca ma numesc Petcu Victor si nu cum ati scris dvs."petcu viorel"!!!!

"credeti ca ptr 2500 de euro aveti dreptul sa ridicati atatia de "eu" intr-o singura postare!
parerea mea ca sunt prea putini bani ca sa aveti dreptul sa emiteti atatea pretentii.daca ar fi dupa dvs ar scrie pe echipamentul echipei nationale doar moara vlasiei 2,"
-in primul rind,ati uitat sa luati in calcul si faptul ca ,eu pun si balta la dispozitie pt finala gratis,in ultimile patru zile din saptamina,si in plin sezon (cind pe balta vin foarte multi pescari),ceea ce imi aduce o pierdere de aproximativ 2000 de euro!!!! 2500 + 2000 = 4500 de euro,o suma deloc de neglijat!!!!!

"daca cumva avem mai multi sponsori atunci o sa avem echipament ca si la formula 1!"
- Ar fi foarte bine sa fie citi mai multi sponsori!!!!! Ar fi la fel de bine daca nu ati mai face asfel de aprecieri!!!! In rest s-auzim numai de bine