petcuvicto scrie:Val scrie:@petcu victor
unde vedeti Dvs scris ceva impotriva dvs. sau baltii MV ???????
Eu am scris "la adresa mea" nu "impotriva mea"si cred ca atunci cind ai scris: "Nu cred ca este o gluma - sunt abonat la ceva literatura de specialitate din Marea Britanie - si nu am vazut acolo articole despre sute si tone de peste , pe nici un lac", a fost la adresa mea!!!!

Doresc sa incetez aceste discutii cu Dvs si sa intelegeti ca nu toate postarile mele sunt fie contra , fie in favoarea Moara Vlasiei !!! Din punctul meu de vedere Moara Vlasiei este o balta cu densitate foarte mare de peste , cu un acces OK si curat . Am pescuit de 2 ori pe aceasta balta ( in 2 concursuri ) si nu sunt eu cel in masura sa ia drept reper de judecata balta Dvs .
De aceea VA CER PERMISIUNEA

sa imi dati voie sa scriu si bune si rele , anumite pareri ale mele si cu privire la CELELALTE balti care exista , unele cu anumite particularitati si traditii , pe care le cunosc sau incerc sa le descoper , in limita intelectului meu . In Evul mediu lumea inca era convinsa ca Soarele se invarte in jurul Terrei , usor - usor s-a dovedit ca nu e asa !! Relaxat - nu orice postare a cuiva despre o balta , se raporteaza AUTOMAT la Moara Vlasiei ..... Personal , prefer Tincabestiul , dar revin si spun ca asta e o opinie persoanala si nici macar nu este un secret .
De asta insist sa IMI PERMITETI

sa mai scriu si eu cite ceva pe acest Forum , fara sa va simtiti atacat sau jignit din orice ..., pentru ca vad ca va autosesizati din orice ...