Desfasurare etapa Tancabesti

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
FloroiuCiprian
Puncte: 0

Re: Desfasurare etapa Tancabesti

Mesaj de FloroiuCiprian »

Alooo aici nu este vorba doar despre faptul ca Nitu a vandut nada Pelicanilor,dar nici nu a mai nadit ca sa-si faca EFECTUL NADA VANDUTA,sau mai pe scurt noncombat,lucru pe care nu credeam vreodata ca-l va face.

P.S.Nu am nimic cu pelicanul,din contra ii felicit,dar cea ce a facut mosul m-a dezgustat,sa-i fie rusine.
P.S.2Vor urma si alte dezvaluiri vizavii de "NAZILE MINUNE A LA NITU" :wink:

Madalin Barnea

Mesaj de Madalin Barnea »

@ toto
Nu s-a creat nici un precedent Toto, pt. ca, cu siguranta dupa ce rezultate a avut Tata Nitu, licitatia se face inainte de concurs, nu la jumatate si oricum nu cred ca este Tata Nitu omul care sa faca asta!
Nu cred ca se trezeste cineva la jumatatea concursului sa cumpere nada, pt ca e clar ca la Tata Nitu nu este numai nada e si pescarul si credeam ca asta o stim cu totii si spun asta pentru ca sunt multi care folosesc nada lui, si au fost si acum in concurs.
Si stai linistit Toto, ca voi nu sunteti acum in aceasta situatie pt. ca am luat noi 1 kg de grambel de la Tata Nitu, este vb in primul rand de sansa, pt. ca lupta s-a dat pana in ultimul moment, si cum zicea si Laurentiu Marin, noi eram pe locul 2 pe balta cand s-a facut aprovizionarea cu nada.
Cat despre chestia cu vecini de stand, daca stai langa Tata Nitu esti mancat si cu nada ta si cu nada de la el iti garantez! Oricum cred ca echipa de A5 a vazut ca noi nu prindeam peste linga Tata Nitu, si cat mai de parte de el si pe bila.

roti

Mesaj de roti »

felicitari PLANET CARP !

adi capata

Mesaj de adi capata »

Felicitari echipei Carp Cluj Society
Adi Capata
C.S. Carp Cluj Society

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

Madalin Barnea scrie:
Hai sa nu mai fim carcotasi, ca nu castiga nimeni un concurs cu un kg de orice ar fi acolo,
si nimeni nu isi vinde secretele .
lasa-i mada sa viseze...inca mai sant baietei care cred in zana maseluta ,mos craciun si nada nadelor...probabil nici acum unii nu isi pun intrebarea cum se face ca au inceput acest concurs cu aceeasi nada cu a lui tata nitu dar la final au ocupat 2 locuri 5 pe sector si ultimul la general... cum se face ca cea de-a treia echipa NATURAL ,pescuind cu aceeasi nada au ocupat locul 5 pe sector si aveau dupa 60 de ore doar 14 kg,incepand sa prinda doar in momentul in care c5 nu a mai pescuit :evil: (probabil se numeste strategie nu noncombat)...cum se face ca acvila cu cateva saptamani inainte "defila" pe tancabesti ,iar acum s-au ingropat...si cu aceeasi "nada minune"...ptr ca nu cred ca au luat de la tata nitu :wink: ...cum se face ca senior,"la ei acasa",au 3 locuri 5 in conditiile in care pescuiesc cu aceeasi nada ca hook,care sant pe primul loc...
in loc sa-i framante astfel de intrebari,au puseuri de moralitate si nu mai au somn noaptea ca au luat cei de la Pelicanul un kil juma' de grundbait de la tata nitu cu care ,in mintea lor,au intors balta pe dos...
penibil.
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

hagi, penibil esti si tu care cumperi nada de la ADVERSARUL care te conduce intr-un concurs. 100 de grame, un kil sau zece.
pentru ca acest lucru evident ca nu schimba mare lucru dar da nastere la multe intrepretari.
cand jucai fotbal si luai trei goluri de la unul pana la pauza te duceai la el sa-ti vanda ghetele? :D
am sa propun in campionatul national 2011 sa scoatem realimentarea cu nada din regulament. a fost si in franta la nivel de cips o discutie in acrest sens.
The One Team

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

petcuvicto scrie:
gabisandu scrie:Nea Victor, nu inteleg de ce vrei sa duci o lupta cu mine? Vrei sa mint ca nu am dat cu boilies de la Carping? Din pacate nu pot din respect pentru ei.

P.S. - Tot respectul pentru Tata Nitu, unul dintre cei mai buni pescari din Romania. Este anul lui si sunt convins ca are mari sanse sa mearga la CM.
Dl Gabi Sandu,nu doresc nici o lupta cu dvs!!!!Observ ca vreti sa "va ascundeti dupa deget"!!!!Eu nu am spus ce boiliesuri ati folosit!!!! Eu am spus ce "NADA"ati folosit!!!!Daca nu va suparati,as dorii ca sa raspunde-ti la acesta intrebare: Ati folosit in aceasta etapa a CN de pe Tancabesti "NADA" de la Tata Nitu? DA sau NU!!!!
Dl Gabi Sandu si tacerea este un raspuns!!!!! :wink: Pentru ceea ce ai realizat la Tancabesti (ai ajutat la scoaterea ACVILEI) cu "NADA" lui TATA NITU,ar trebuii sa zici aici pe site "SARUT MINA TATA NITU" :wink:
Victoras Petcu

marin laurentiu

andrei vladeanu scrie:hagi,ups...nu mai m-a strigat nimeni asa de ceva ani... penibil esti si tu care cumperi nada de la ADVERSARUL care te conduce intr-un concurs. 100 de grame, un kil sau zece.
pentru ca acest lucru evident ca nu schimba mare lucru dar da nastere la multe intrepretari.
eu nu am cumparat nimic...am primit-o cadou :mrgreen: daca ar fi sa cumpar ceva l-as cumpara pe tata nitu :lol: :lol: :lol: :wink:
cand jucai fotbal si luai trei goluri de la unul pana la pauza te duceai la el sa-ti vanda ghetele? :D
nu...i le furam :mrgreen: :lol: sau ii dadeam 4 dupa pauza :wink:
am sa propun in campionatul national 2011 sa scoatem realimentarea cu nada din regulament. a fost si in franta la nivel de cips o discutie in acrest sens.
chiar ar fi indicat
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

marin laurentiu

ps:ADVERSARUL meu in acest concurs nu era tata nitu...ptr ca dupa 24 ore era clar ca nu poate fi batut...

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

FloroiuCiprian scrie:Alooo aici nu este vorba doar despre faptul ca Nitu a vandut nada Pelicanilor,dar nici nu a mai nadit ca sa-si faca EFECTUL NADA VANDUTA,sau mai pe scurt noncombat,lucru pe care nu credeam vreodata ca-l va face.

P.S.Nu am nimic cu pelicanul,din contra ii felicit,dar cea ce a facut mosul m-a dezgustat,sa-i fie rusine.
P.S.2Vor urma si alte dezvaluiri vizavii de "NAZILE MINUNE A LA NITU" :wink:
Si cand eu ti-am spus ca ai pregatit degeaba si strategia si nada pentru Cetariu nu ai vrut sa asculti :lol: :lol:
Cu nada de la Nitu ai 2 locuri 5 si un loc 1 :!:
Natural carp are 2 locuri 1[detasat] si un 5 :!:
Cine e de vina ...........NADA SAU PESCARUL :!: :idea:
Decat sa arunci cu venin inventand bazaconii,mai bine uita-te la niste filme despre pescuit ,mai citeste o revista din Anglia despre pescuit ,pe urma du-te cu copii cu undita pe Olt ,apoi la niste concursuri carItabile unde sa fii carne de tun,apoi arbitraj la niste concursuri serioase cu pescari consacrati ............SI DUPA CE AI PLATIT VESTITA ''TAXA PE SMECHERIE CA STAI CU PROFESORII LA MASA ................TE GANDESTI DACA SA PARTICIPI SAU NU LA UN CAMPIONAT MONDIAL :!: :!:
Ce mama masii ......vi la concurs de crap si nici macar nu stii cate mustati are obiectul mncii :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”