P.S.Nu am nimic cu pelicanul,din contra ii felicit,dar cea ce a facut mosul m-a dezgustat,sa-i fie rusine.
P.S.2Vor urma si alte dezvaluiri vizavii de "NAZILE MINUNE A LA NITU"

Moderator: gor965
lasa-i mada sa viseze...inca mai sant baietei care cred in zana maseluta ,mos craciun si nada nadelor...probabil nici acum unii nu isi pun intrebarea cum se face ca au inceput acest concurs cu aceeasi nada cu a lui tata nitu dar la final au ocupat 2 locuri 5 pe sector si ultimul la general... cum se face ca cea de-a treia echipa NATURAL ,pescuind cu aceeasi nada au ocupat locul 5 pe sector si aveau dupa 60 de ore doar 14 kg,incepand sa prinda doar in momentul in care c5 nu a mai pescuitMadalin Barnea scrie:
Hai sa nu mai fim carcotasi, ca nu castiga nimeni un concurs cu un kg de orice ar fi acolo,
si nimeni nu isi vinde secretele .
Dl Gabi Sandu si tacerea este un raspuns!!!!!petcuvicto scrie:Dl Gabi Sandu,nu doresc nici o lupta cu dvs!!!!Observ ca vreti sa "va ascundeti dupa deget"!!!!Eu nu am spus ce boiliesuri ati folosit!!!! Eu am spus ce "NADA"ati folosit!!!!Daca nu va suparati,as dorii ca sa raspunde-ti la acesta intrebare: Ati folosit in aceasta etapa a CN de pe Tancabesti "NADA" de la Tata Nitu? DA sau NU!!!!gabisandu scrie:Nea Victor, nu inteleg de ce vrei sa duci o lupta cu mine? Vrei sa mint ca nu am dat cu boilies de la Carping? Din pacate nu pot din respect pentru ei.
P.S. - Tot respectul pentru Tata Nitu, unul dintre cei mai buni pescari din Romania. Este anul lui si sunt convins ca are mari sanse sa mearga la CM.
andrei vladeanu scrie:hagi,ups...nu mai m-a strigat nimeni asa de ceva ani... penibil esti si tu care cumperi nada de la ADVERSARUL care te conduce intr-un concurs. 100 de grame, un kil sau zece.
pentru ca acest lucru evident ca nu schimba mare lucru dar da nastere la multe intrepretari.
eu nu am cumparat nimic...am primit-o cadoudaca ar fi sa cumpar ceva l-as cumpara pe tata nitu
![]()
![]()
![]()
![]()
cand jucai fotbal si luai trei goluri de la unul pana la pauza te duceai la el sa-ti vanda ghetele?![]()
nu...i le furam![]()
sau ii dadeam 4 dupa pauza
![]()
am sa propun in campionatul national 2011 sa scoatem realimentarea cu nada din regulament. a fost si in franta la nivel de cips o discutie in acrest sens.
chiar ar fi indicat
Si cand eu ti-am spus ca ai pregatit degeaba si strategia si nada pentru Cetariu nu ai vrut sa ascultiFloroiuCiprian scrie:Alooo aici nu este vorba doar despre faptul ca Nitu a vandut nada Pelicanilor,dar nici nu a mai nadit ca sa-si faca EFECTUL NADA VANDUTA,sau mai pe scurt noncombat,lucru pe care nu credeam vreodata ca-l va face.
P.S.Nu am nimic cu pelicanul,din contra ii felicit,dar cea ce a facut mosul m-a dezgustat,sa-i fie rusine.
P.S.2Vor urma si alte dezvaluiri vizavii de "NAZILE MINUNE A LA NITU"