Desfasurare Cupa Green Lake ed. 1

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Green Lake ed. 1

Mesaj de andrei vladeanu »

val & victorash

terminati cu tampeniile

@ ulmeanu
e parerea ta sau.... :wink:
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@AV

e OK Andrei - eu am si spus ca termin dialogul asta , dar hotarirea ramine , nu de alta dar deja sunt frecvente amenintarile . Scuze pentru off topic - Razvane !

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

andrei vladeanu scrie:val & victorash

terminati cu tampeniile

@ ulmeanu
e parerea ta sau.... :wink:
A doua varianta: sau.... :wink:
C. S. PELICANUL

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

petcuvicto scrie:
Vladut Mateianu scrie:PS Consider ca balta CHIROIU 4 indeplineste toate conditiile ptr a gazdui finala CN !!!
Buna gluma Vladut! :wink:
Am scris "Buna gluma Vladut" ,pentru ca asa cum se stie,finala se va organiza pe M.V.2!!!!! Vladut mi-a dat un raspuns si eu am inteles!!!! Nu stiu de ce a trebuit sa intervina Val cu aceasta postare :
"Nu cred ca este o gluma - sunt abonat la ceva literatura de specialitate din Marea Britanie - si nu am vazut acolo articole despre sute si tone de peste , pe nici un lac" . Oare nu a fost o "intepatura la adresa mea,mai ales ca eu prin postarea de mai sus o adresasem lui Vladut? Mai mult de atit se baga si un "soarece" in discutia dintre mine si Val si la fel ca si Val ma "inteapa"!!!!Eu inchei aici si imi cer scuze de off topic,dar rog aceste doua persoane,sa nu mai faca pe "avocatii"pe acest site si sa intervina in discutiile pe care le am cu alte persoane!!!! In rest aceste doua persoane pot sa scrie tot ce doresc despre M.V.2,pentru ca nu ma intereseaza!!!! :D De acum inainte o sa port discutii de acest gen pe "mp"!!!! :wink:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

P.S. Mentionez ca anul acesta "soarecele" sa prezentat cu o zi inainte de a se deschide pescuitului balta M.V.2,si-a desfacut sculele si a vrut sa se apuce de pescuit "pentru a sparge el gheata anul acesta cum a facut si anul trecut" (afirmatia ai apartine)!!!! Eu din respect pentru pescarii care au dorit acelas lucru ca si el si pe care i-am refuzat politicos,i-am explicat cum stau lucrurile si l-am refuzat si pe el (pina in acel moment eram prieteni)!!!! Observ ca de atunci este a doua oara cind ma provoaca!!!! :oops:
Victoras Petcu

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

Mai usor cu amenintarile cu vizite la dentisti...ai un tupeu fanatastic si te bagi in toate topicurile ca musca in...lapte
Mai scuteste-ne...domnule petcu
Serbaniuc Tudor(partenerul lui Cristi)
Ps :inteleg ca omul plateste pentru reclama,da sa ne lase pe noi,pescari sa ne vdm de ale noastre
Poate ia cineva si niste masuri ca devine agasant,sa posteze frate in topicurile legate de moara si sa ne lase in pace ca e obositor.
Ps2:nu mai calc in viata mea pe Moara,si nu sunt singurul
SENIOR CRAP CLUB

LCD

Mesaj de LCD »

pe alte forumuri da si lectii de pescuit petcu ! maine poimaine o sa se vrea si presedinte la apcr sau capitan de echipa la vreun club ! :oops:

petcule, lasa amenintarile ca ramai cu balta goala si o sa ne rogi in genunchi sa ne intoarcem la mv !

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

LCD scrie:pe alte forumuri da si lectii de pescuit petcu ! maine poimaine o sa se vrea si presedinte la apcr sau capitan de echipa la vreun club ! :oops:

petcule, lasa amenintarile ca ramai cu balta goala si o sa ne rogi in genunchi sa ne intoarcem la mv !
LCD!!!!Daca ai fi barbat,ai posta cu numele tau adevarat,dar probabil ca iti plac fardurile si cu asta am terminat! :wink:
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”