Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
La toate concursurile au fost plase pentru recoltare ciortan?
Asta e o soluție de bulan!Vladut Mateianu scrie:Mult, putin, este acelasi peste ptr toti. O mica schimbare de regulament, cu punctarea celor mai mari 3 pesti de echipa, ar echilibra mult situatia si ar da sanse mai multor echipe la podium.
Asa am propus si la Cupa Dobrogeana, dar au fost niste "cunoscatori" inventati de 2 -3 in pescuit care s-au opus...
Anul trecut am plecat cu 2 zile mai devreme din timpul concursului , pentru ca nu aveam posibilitatea sa jucăm la captură pe o regulă care spune că trebuie să ai 10 pesti să poti sa iei captura ..Ady Toader scrie: ↑Sâm Aug 10, 2019 9:15Asta e o soluție de bulan!Vladut Mateianu scrie:Mult, putin, este acelasi peste ptr toti. O mica schimbare de regulament, cu punctarea celor mai mari 3 pesti de echipa, ar echilibra mult situatia si ar da sanse mai multor echipe la podium.
Asa am propus si la Cupa Dobrogeana, dar au fost niste "cunoscatori" inventati de 2 -3 in pescuit care s-au opus...
Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
Acum suntem in concurs pe B24 -am avut 39 de ore fără beepCipoc79 scrie: ↑Sâm Aug 10, 2019 20:21Am participat anul acesta la 3 concursuri pe Corbu,la care am prins in fiecare concurs cate 3 pesti ( si am fost printre echipele norocoase)
Hai sa nu ne mai ascundem dupa deget,ceva s-a intamplat cu balta
Anul trecut am casticat Cupa Rig cu o media a 10 pesti de 13,42 kg pe standul B24,iar anul acesta B25 la toate concurcurile a avut o medie de maxim 7 kg
Propun anularea concursului si restituirea avansului
Sincer,mi se pare bataie de joc din partea administratie lacului
Mai sunt 11 zile pana la concurs si nu avem un regulament disponibil, desi acesta ar fi trebuit sa fie afisat odata cu postarea anuntului pt. concurs.