Desfasurare etapa Floreasca

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Pasa

Re: Desfasurare etapa Floreasca

Mesaj de Pasa »

@vladut
de la sportivitate la minciunile pe care le invoci tu (spaga,amenintari,presiuni)este diferenta foarte mare
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vom vedea.
Nicio instanta din lumea asta nu v-ar da dreptate fara "motivatii" sau "presiuni".....

PS Iar in lumea pescarilor, cei care fac contestatii sunt vazuti exact ca "informatorii" politiei de catre infractori...... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Pasa

Mesaj de Pasa »

@vladut
auzi intereseazate mai bine cine a facut contestatia ca nu a facuto clubul SOIMUL
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Echipa care a facut contestatia va fi tratata altfel de acum inainte. Asta daca va trece mai departe, deoarece sunt probe si impotriva ei..... :wink: Astazi vor fi depuse contestatiile de catre avocatul clubului nostru, direct la Agvps, ca sa vedem daca proverbul cu "cine rade la urma..." este adevarat.

Imi pare rau, dar asta este situatia.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Pasa

Mesaj de Pasa »

Vladut Mateianu scrie:Echipa care a facut contestatia va fi tratata altfel de acum inainte. Asta daca va trece mai departe, deoarece sunt probe si impotriva ei..... :wink: Astazi vor fi depuse contestatiile de catre avocatul clubului nostru, direct la Agvps, ca sa vedem daca proverbul cu "cine rade la urma..." este adevarat.

Imi pare rau, dar asta este situatia.
doamne ajuta

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Un singur lucru vreau sa amintesc celor care scriu si sunt implicati in acest eveniment nedorit . Judecata se face de catre Comisia Campionatului National si nu la AGVPS ! Cred ca AGVPS-ul a dorit in prima faza sa cunoasca dosarul , pentru ca nu cumva o asociatie membra a acestei organizatii sa fie defavorizata in mod voit sau cu intentie , ceea ce sa recunoastem ca ar fi fost grav dar la fel de bine sa recunoastem ca nu este cazul . Totul a plecat de la o contestatie intre 2 asociatii membre APCR .
Judecata sportiva , pe regulament este obligatoriu sa fie facuta de catre Comisia CN si are in sfera ei de cuprindere - organizatori , manageri , sportivi , arbitrii . Sa asteptam intai aceasta judecata sa vedem deciziile si sa intelegem motivatia . Asa cred eu ca este corect si legal . Va multumesc pentru intelegere .

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Un singur lucru vreau sa amintesc celor care scriu si sunt implicati in acest eveniment nedorit . Judecata se face de catre Comisia Campionatului National si nu la AGVPS ! Cred ca AGVPS-ul a dorit in prima faza sa cunoasca dosarul , pentru ca nu cumva o asociatie membra a acestei organizatii sa fie defavorizata in mod voit sau cu intentie , ceea ce sa recunoastem ca ar fi fost grav dar la fel de bine sa recunoastem ca nu este cazul . Totul a plecat de la o contestatie intre 2 asociatii membre APCR .
Judecata sportiva , pe regulament este obligatoriu sa fie facuta de catre Comisia CN si are in sfera ei de cuprindere - organizatori , manageri , sportivi , arbitrii . Sa asteptam intai aceasta judecata sa vedem deciziile si sa intelegem motivatia . Asa cred eu ca este corect si legal . Va multumesc pentru intelegere .
uite asa se intra in normalitate...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”