scuze ... noi suntem putin ocupati cu strategia pentru urmatoarea etapa ... tu gandeste-te cum sa faci ceva contestatii ... nu te lasa

Moderator: gor965
Rog pe toti membrii Planet Carp sa fie ponderati in declaratii sau chiar sa se opreasca aici cu ele. Sa nu ne umflam in pene, ca nu-i cazul.floringusa scrie:scuze ... noi suntem putin ocupati cu strategia pentru urmatoarea etapa ... tu gandeste-te cum sa faci ceva contestatii ... nu te lasa
cu gura de lup in echipaciprian_galic scrie:Felicitari organizatorilor, arbitrilor, managerilor si tuturor concurentilor. Jos palaria !
Este prima competitie de o asemenea anvergura la care particip (altele le-am privit doar de pe margine) si apreciez spiritul competitiv al loturilor participante. Totodata multumesc prietenilor si colegilor din Bucuresti care ne-au incurajat ridicandu-ne moralul la inceputul concursului.
Fire intinse celor care merg mai departe !
Asa este Andrei ... dupa cum dai comanda, asa va fi si executia.andrei vladeanu scrie:cu gura de lup in echipaciprian_galic scrie:Felicitari organizatorilor, arbitrilor, managerilor si tuturor concurentilor. Jos palaria !
Este prima competitie de o asemenea anvergura la care particip (altele le-am privit doar de pe margine) si apreciez spiritul competitiv al loturilor participante. Totodata multumesc prietenilor si colegilor din Bucuresti care ne-au incurajat ridicandu-ne moralul la inceputul concursului.
Fire intinse celor care merg mai departe !
nici de sud-africa nu va e frica!
![]()
![]()
Bine ca inca nu mi-am facut "clubul" si ca am primit informatia la timp,despre aceste "surprize"!!!!Vladut Mateianu scrie:@victorash
Societatea cerne. La fel si lumea pescarilor. Iar daca o sa urmam drumul pe care ni-l dorim, o sa ai multe surprize pana la anul. Ptr. ca , Carpfishingul trebuie sa fie un fel de tenis(sau golf) iar participantii trebuiesc selectati si din alte criterii : studii, inteligenta,comportament,cazier, etc.
De aceea, viitorul s-ar putea sa sune bine.