Desfasurare etapa Tancabesti

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
floringusa
Puncte: 0

Re: Desfasurare etapa Tancabesti

Mesaj de floringusa »

Nu cred ca am mai multe ca voi!!!! :wink: [/quote]

:lol: :lol: :lol:

scuze ... noi suntem putin ocupati cu strategia pentru urmatoarea etapa ... tu gandeste-te cum sa faci ceva contestatii ... nu te lasa :wink:

ciprian_galic

Mesaj de ciprian_galic »

Felicitari organizatorilor, arbitrilor, managerilor si tuturor concurentilor. Jos palaria !
Este prima competitie de o asemenea anvergura la care particip (altele le-am privit doar de pe margine) si apreciez spiritul competitiv al loturilor participante. Totodata multumesc prietenilor si colegilor din Bucuresti care ne-au incurajat ridicandu-ne moralul la inceputul concursului.
Fire intinse celor care merg mai departe !
Campion national - 2010
FISHING ACADEMY IASI

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

floringusa scrie:scuze ... noi suntem putin ocupati cu strategia pentru urmatoarea etapa ... tu gandeste-te cum sa faci ceva contestatii ... nu te lasa :wink:
Rog pe toti membrii Planet Carp sa fie ponderati in declaratii sau chiar sa se opreasca aici cu ele. Sa nu ne umflam in pene, ca nu-i cazul.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ciprian_galic scrie:Felicitari organizatorilor, arbitrilor, managerilor si tuturor concurentilor. Jos palaria !
Este prima competitie de o asemenea anvergura la care particip (altele le-am privit doar de pe margine) si apreciez spiritul competitiv al loturilor participante. Totodata multumesc prietenilor si colegilor din Bucuresti care ne-au incurajat ridicandu-ne moralul la inceputul concursului.
cu gura de lup in echipa
nici de sud-africa nu va e frica!
:D :D :D
The One Team

ciprian_galic

Mesaj de ciprian_galic »

andrei vladeanu scrie:
ciprian_galic scrie:Felicitari organizatorilor, arbitrilor, managerilor si tuturor concurentilor. Jos palaria !
cu gura de lup in echipa
nici de sud-africa nu va e frica!
:D :D :D
Asa este Andrei ... dupa cum dai comanda, asa va fi si executia.

ps. nu stiam ca ai si veleitati eminesciene
Campion national - 2010
FISHING ACADEMY IASI

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

daca tot s-au calmat spiritele pe topicul asta va invit sa urmariti si ultima parte a mansei, premierea, poza de final si interviul cu Gabi Sandu, managerul lotului "africii":

http://www.youtube.com/watch?v=EGInMKAT2T4

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Belmondo calmeaza zimbrii ... calca iarba-n picioare.
Felicitari baieti... ati fost la inaltime.

Feicitari si celoralalte loturi care au participat la Tancabesti. A fost o lupta deschisa si foarte frumos disputata. Noi am simtit-o foarte bine pentru ca era sa ne facem praf.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Vladut Mateianu scrie:@victorash

Societatea cerne. La fel si lumea pescarilor. Iar daca o sa urmam drumul pe care ni-l dorim, o sa ai multe surprize pana la anul. Ptr. ca , Carpfishingul trebuie sa fie un fel de tenis(sau golf) iar participantii trebuiesc selectati si din alte criterii : studii, inteligenta,comportament,cazier, etc.
De aceea, viitorul s-ar putea sa sune bine.
Bine ca inca nu mi-am facut "clubul" si ca am primit informatia la timp,despre aceste "surprize"!!!! :wink: Anunt pe aceasta cale pe cei care vor sa adere la clubul pe care doresc sa-l infiintez, ca la inscriere persoana in cauza trebuie in primul rind:

-Sa aibe cel putin liceul terminat;
-Sa aibe cel putin IQ (gradul de inteligenta)= 120;
-Sa aibe cazierul curat (nici macar o amenda penala);
-Sa aibe o adeverinta semnata de catre vecini si prieteni,despre felul in care se comporta in societate!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”