URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Mesaj de andrei vladeanu »

AMR 5
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Clubul HOOK FISHING CLUB dezaproba interventia AGVPS in desfasurarea CN, in cazul in care va fi impusa o decizie, noi suntem de acord cu celelalte cluburi sa ne vedem de CN chiar daca se rupe protocolul.
Reintrarea, dupa eliminarea de pe Floreasca, asociatiei Soimul in competitie, nu face decat sa ne desconsidere si lase impresia ca ne folosesc pentru interesul lor, ne mai tinand cont de spiritul sportiv si fair-play al intreceri.
Conform hotarari comisiei CN clubul HOOK FISHING va fi prezent pe balta miercuri la ora 17.

AMR 3
The One Team

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Manevre, spagi, interventii. Soimul plateste.
fraternizare, pastrama, delasare, durere-n caras, incompetenta. Vladeanu plateste.

asa as putea rezuma atitudinea clubului Senior, organizator de etapa in prima mansa. binecunoscutul manager nicu jubileu, cu o vasta experienta in domeniu, numit de tine in aceasta functie, impreuna cu arbitrul APCR - mihai vasile zis baros - impreuna cu alti 4 presedinti din 5 APCR au facut un mare cacat la floreasca.
selaru mi-a zis clar ca am gresit, noi APCR-ul. si ca trebuie sa acceptam un compromis pentru aceasta greseala.
vladut, cu agvps sau fara, in CN sau in cupa prieteniei, o etapa de cn nu se face cu pastrama, bere, fratie si manageri care jubileaza. nu merge.
vezi organizari la tancabesti si cetariu.
Usor ,Usor ma trageti si pe mine in acest razboi,dar nu este nici o problema mie imi place lupta.....................ref la decizia luata,la incompetenta,durere in caras,pastrama ....................etc,politica noastra fata de acest campionat a fost sa nu distrugem competitia iar solutia aleasa a fost, ne trimiterea acsa a unei echipe,culb pentru faptul ca din anumite motive iesisera in afara culoarului de pescuit cu 1 m asa cum am mai spus de altfel,pentru aceasta gresala trebuia sa ii trimitem acasa ?deoarece cu avertismentul nu a fost nimeni de acord,la fel ca si cu trimiterea casa de altfel,si acum spuneti voi ce trebuia sa faca Jubileu,mai mult de cit a facut,si anume voia tuturor managerilor si arbitrilor prezenti la acea sedinta.

Daca ce am hotarat noi nu a fost bine,de ce nu ati anulat acesta hotarare a doua zi?
De ce imi puneti mie toate astea in carca ?am impus eu aceasta masura vreunuia prezent la acea sedinta?
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

andrei vladeanu
Veteran

DAVID NICU scrie:
andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Manevre, spagi, interventii. Soimul plateste.
fraternizare, pastrama, delasare, durere-n caras, incompetenta. Vladeanu plateste.

asa as putea rezuma atitudinea clubului Senior, organizator de etapa in prima mansa. binecunoscutul manager nicu jubileu, cu o vasta experienta in domeniu, numit de tine in aceasta functie, impreuna cu arbitrul APCR - mihai vasile zis baros - impreuna cu alti 4 presedinti din 5 APCR au facut un mare cacat la floreasca.
selaru mi-a zis clar ca am gresit, noi APCR-ul. si ca trebuie sa acceptam un compromis pentru aceasta greseala.
vladut, cu agvps sau fara, in CN sau in cupa prieteniei, o etapa de cn nu se face cu pastrama, bere, fratie si manageri care jubileaza. nu merge.
vezi organizari la tancabesti si cetariu.
Usor ,Usor ma trageti si pe mine in acest razboi,dar nu este nici o problema mie imi place lupta.....................ref la decizia luata,la incompetenta,durere in caras,pastrama ....................etc,politica noastra fata de acest campionat a fost sa nu distrugem competitia iar solutia aleasa a fost, ne trimiterea acsa a unei echipe,culb pentru faptul ca din anumite motive iesisera in afara culoarului de pescuit cu 1 m asa cum am mai spus de altfel,pentru aceasta gresala trebuia sa ii trimitem acasa ?deoarece cu avertismentul nu a fost nimeni de acord,la fel ca si cu trimiterea casa de altfel,si acum spuneti voi ce trebuia sa faca Jubileu,mai mult de cit a facut,si anume voia tuturor managerilor si arbitrilor prezenti la acea sedinta.

Daca ce am hotarat noi nu a fost bine,de ce nu ati anulat acesta hotarare a doua zi?
De ce imi puneti mie toate astea in carca ?am impus eu aceasta masura vreunuia prezent la acea sedinta?

pentru ca ieri i-am spus presedintelui selaru -
va rog sa nu va amestecati si sa ne lasati pe noi, apcr-ul, sa organizam CN, potrivit protocolului.

iar el mi-a spus -
pai observ ca nu sunteti in stare sa organizati si faceti greseli.

asta e cheia problemei, jubileu, ca suntem cei mai vinovati insa nu facem niciun compromis.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

DAVID NICU scrie: Daca ce am hotarat noi nu a fost bine,de ce nu ati anulat acesta hotarare a doua zi?
dar tu, in calitate de organizator de ce nu ai dat niciun telefon???
The One Team

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

andrei vladeanu scrie:
DAVID NICU scrie: Daca ce am hotarat noi nu a fost bine,de ce nu ati anulat acesta hotarare a doua zi?
dar tu, in calitate de organizator de ce nu ai dat niciun telefon???

Pai nu cred ca era eu cel ce trebuia sa sune,asa cum nici eu nu am fost cel care am hotarat decizia.eu sunam daca aveam probleme de organizare.

Tot ce tinea de regulament,judecarea si respectarea lui era in atributia tuturor managerilor si a arbitrilor.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

andrei vladeanu
Veteran

DAVID NICU scrie:[
Tot ce tinea de regulament,judecarea si respectarea lui era in atributia tuturor managerilor si a arbitrilor.
managerii si arbitri erau in majoriatate covarsitoare ai APCR-ului
eu intreb - are si APCR-ul o vina sau nu?
The One Team

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Clubul HOOK FISHING CLUB dezaproba interventia AGVPS in desfasurarea CN, in cazul in care va fi impusa o decizie, noi suntem de acord cu celelalte cluburi sa ne vedem de CN chiar daca se rupe protocolul.
Reintrarea, dupa eliminarea de pe Floreasca, asociatiei Soimul in competitie, nu face decat sa ne desconsidere si lase impresia ca ne folosesc pentru interesul lor, ne mai tinand cont de spiritul sportiv si fair-play al intreceri.
Conform hotarari comisiei CN clubul HOOK FISHING va fi prezent pe balta miercuri la ora 17.
Balta Puiesti

andrei vladeanu
Veteran

eu raman la parerea mea.
ca sa poti sa ai o asemenea atitudine de fronda transanta, trebuie sa fii FARA GRESEALA
DACA ORGANIZEZI, ARBITREZI SI IEI DECIZII IMPECABILE, nu-ti va impune AGVPS-ul niciodata nimic.
de data aceasta (la fel ca in cazul Acvila) ne-au prins in ofsaid. si ne executa. pt ca meritam.
noi nu stim sa ne asumam greseli si amenintam cu neprimirea Soimului.
treaba voastra, a cluburilor, eu am sa va reprezint asa cum va doriti.
insa nu pot sa nu va avertizez ca ne ducem cu capul in zid.
The One Team

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Cs Green Lake nu este de acord cu interventiile repetate ale AGVPS-ului si incalcarea protocolului cu APCR-ul,si nu este de acord ca o echipa care nu s-a calificat sa mearga mai departe in mansa a doua.In continuare vom fi solidari cu celelalte cluburi care si-au exprimat pozitia.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”