Moderator: gor965
Usor ,Usor ma trageti si pe mine in acest razboi,dar nu este nici o problema mie imi place lupta.....................ref la decizia luata,la incompetenta,durere in caras,pastrama ....................etc,politica noastra fata de acest campionat a fost sa nu distrugem competitia iar solutia aleasa a fost, ne trimiterea acsa a unei echipe,culb pentru faptul ca din anumite motive iesisera in afara culoarului de pescuit cu 1 m asa cum am mai spus de altfel,pentru aceasta gresala trebuia sa ii trimitem acasa ?deoarece cu avertismentul nu a fost nimeni de acord,la fel ca si cu trimiterea casa de altfel,si acum spuneti voi ce trebuia sa faca Jubileu,mai mult de cit a facut,si anume voia tuturor managerilor si arbitrilor prezenti la acea sedinta.andrei vladeanu scrie:fraternizare, pastrama, delasare, durere-n caras, incompetenta. Vladeanu plateste.Vladut Mateianu scrie:Manevre, spagi, interventii. Soimul plateste.
asa as putea rezuma atitudinea clubului Senior, organizator de etapa in prima mansa. binecunoscutul manager nicu jubileu, cu o vasta experienta in domeniu, numit de tine in aceasta functie, impreuna cu arbitrul APCR - mihai vasile zis baros - impreuna cu alti 4 presedinti din 5 APCR au facut un mare cacat la floreasca.
selaru mi-a zis clar ca am gresit, noi APCR-ul. si ca trebuie sa acceptam un compromis pentru aceasta greseala.
vladut, cu agvps sau fara, in CN sau in cupa prieteniei, o etapa de cn nu se face cu pastrama, bere, fratie si manageri care jubileaza. nu merge.
vezi organizari la tancabesti si cetariu.
DAVID NICU scrie:Usor ,Usor ma trageti si pe mine in acest razboi,dar nu este nici o problema mie imi place lupta.....................ref la decizia luata,la incompetenta,durere in caras,pastrama ....................etc,politica noastra fata de acest campionat a fost sa nu distrugem competitia iar solutia aleasa a fost, ne trimiterea acsa a unei echipe,culb pentru faptul ca din anumite motive iesisera in afara culoarului de pescuit cu 1 m asa cum am mai spus de altfel,pentru aceasta gresala trebuia sa ii trimitem acasa ?deoarece cu avertismentul nu a fost nimeni de acord,la fel ca si cu trimiterea casa de altfel,si acum spuneti voi ce trebuia sa faca Jubileu,mai mult de cit a facut,si anume voia tuturor managerilor si arbitrilor prezenti la acea sedinta.andrei vladeanu scrie:fraternizare, pastrama, delasare, durere-n caras, incompetenta. Vladeanu plateste.Vladut Mateianu scrie:Manevre, spagi, interventii. Soimul plateste.
asa as putea rezuma atitudinea clubului Senior, organizator de etapa in prima mansa. binecunoscutul manager nicu jubileu, cu o vasta experienta in domeniu, numit de tine in aceasta functie, impreuna cu arbitrul APCR - mihai vasile zis baros - impreuna cu alti 4 presedinti din 5 APCR au facut un mare cacat la floreasca.
selaru mi-a zis clar ca am gresit, noi APCR-ul. si ca trebuie sa acceptam un compromis pentru aceasta greseala.
vladut, cu agvps sau fara, in CN sau in cupa prieteniei, o etapa de cn nu se face cu pastrama, bere, fratie si manageri care jubileaza. nu merge.
vezi organizari la tancabesti si cetariu.
Daca ce am hotarat noi nu a fost bine,de ce nu ati anulat acesta hotarare a doua zi?
De ce imi puneti mie toate astea in carca ?am impus eu aceasta masura vreunuia prezent la acea sedinta?
dar tu, in calitate de organizator de ce nu ai dat niciun telefon???DAVID NICU scrie: Daca ce am hotarat noi nu a fost bine,de ce nu ati anulat acesta hotarare a doua zi?
andrei vladeanu scrie:dar tu, in calitate de organizator de ce nu ai dat niciun telefon???DAVID NICU scrie: Daca ce am hotarat noi nu a fost bine,de ce nu ati anulat acesta hotarare a doua zi?
managerii si arbitri erau in majoriatate covarsitoare ai APCR-uluiDAVID NICU scrie:[
Tot ce tinea de regulament,judecarea si respectarea lui era in atributia tuturor managerilor si a arbitrilor.