Florin Pata scrie: ↑Vin Apr 03, 2020 13:40
Nu am jucat nimic niciodata pe bani , nici macar la pacanele si nici nu o voi face !
Nu am dat niciodata cu cutitul desi am o gramada de ''taioase''. Nu vreau puscarie !
Car cu roaba doar pentru mine...nu merg la concursuri !
Chiar daca e greu de crezut , eu nu concurez cu nimeni , doar cu mine insumi . Si nu vreau nici sa impresionez pe cineva , imi ajunge respectul propriu !
Daca tu crezi ca a fi bazat inseamna sa dai cu cutitul si sa joci poker pe bani inseamna ca avem conceptii total diferite despre a ''fi bazat'' !!!
Mesajul nu ti se adreseaza , am discutat la modul general , te-am citat doar ca inventatorul cuvantului !!!
Am raspuns strict doar in momentul in care am fost atacat cu ''scule de 2 lei'' , cu ''fatalai'' si cu imaginea pe care mi-o creaza Dragnea de ''printisor care nu pune mana pe nimic'' .
Atat !
Nu te-am intrebat daca ai dat cu cutitul, ci daca stii cum se da. Daca ai trait printre "cutitari", trebuie sa le stii. Am inteles ca sunt mai multe metode si voiam sa le aflu.
Eu inteleg sa "fi bazat" atunci cand esti bun la ceva, iar ca sa fi bun la ceva trebuie sa o stabilesti intr-o intrecere. La scoala sunt notele si olimpiadele, sportul are campionate si castiguri materiale, inclusiv baietii fac tot felul de intreceri cu miza.
Adica, atunci cand esti bazat, trebuie sa poti sa sustii vorbele astea, ca vorbe fara fapte nu prea au valoare.
Legat de "respect" , din ce stiu eu se impune. Cum reusesti de unul singur asta?
Am inteles, tu concurezi cu tine. Pe ce loc iesi de obicei ?