Nu disperati! Pescuitul e ca un drog, ca un viciu, cum e si bautura sau fumatul... Oricat de greu ne va fi, asa cum betivul sau fumatorul din nimicul pe care il are face ce face si tot gaseste ceva de un pahar de vorba asa si pescarul va face rost de bani ca sa cumpere o punga de nada...
O sa fie foarte greu pentru majoritatea, dar cel mai greu o sa fie pentru cei obisnuiti cu standarde mai inalte.
Ex; Cei care beau bere la sticle de 0.33 sa stiti ca exista bere la pet, la mega sticla de 3,5 litri care costa cat o sticluta la 0,33... Adica invatati-va sa va multumiti si cu mai putin.
Sa ma c... pe ea de bere la pet...mai bine cultiv cereale si hamei iar apa o car de la izvor cu carca decat sa ... pescuiesc cu "bere la pet" aaaaaa ca pun mana pe cazma si adun un borcan de rame si trag o mamaliga vartoasa si merg la varga pe salbatic...asta e altceva...
,, Daca un om lucreaza la un patron si traieste cu un salariu minim pe economie si nu isi permite decat un logan si ala in rate si merge odata pe an la Eforie Nord cu cearsaful, cred ca e de bun simt ca patronul lui sa aiba cel mult un opel astra si sa mearga in concediu la bulgari. Daca pleaca la greci deja e ,,nesimtit''. Cam asa se va pune problema dupa criza !
Asta e o logica aiurea si minimalista...am fost si "calfa si zidar" dar niciodata nu am tinut eu socoteala angajatorului meu unde merge, ce face si cati bani cheltuie, atata timp cat eu mi-am permis un "logan in rate si Eforie cu cearceaful"... cand m-am saturat de Logan si Eforie m-am facut antreprenor si acum sacrific ultimul meu an din viata pentru fiecare an de antreprenoriat ca sa merg o data pe an la greci... si angajatii mei cu cearceaful la Eforie.
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.
te faci de maro la fiecare postare doctore. vezi ca am scris mai devreme diferenta, ca tot vorbeai de analfabeti functionali. probabil ai citit, dar din pacate sarma care-ti tine urechile sa nu cada nu a putut procesa.
Consum prea multa energie si din pacate nu se leaga nimic de tine asa ca: mai dute-n ... "doamne fereste" ca nu meriti injuratura mea...din acest moment nu mai meriti atentia mea...militian prost ce esti!!!...ramai in durerea ta si adu-ti aminte de mine cand vei privi fluturasul de salariu inainte de Craciun...gandeste-te ca eu am omis sa platesc "dandanalele"...epuizatule!!!
te faci de maro la fiecare postare doctore. vezi ca am scris mai devreme diferenta, ca tot vorbeai de analfabeti functionali. probabil ai citit, dar din pacate sarma care-ti tine urechile sa nu cada nu a putut procesa.
Consum prea multa energie si din pacate nu se leaga nimic de tine asa ca: mai dute-n ... "doamne fereste" ca nu meriti injuratura mea...din acest moment nu mai meriti atentia mea...militian prost ce esti!!!...ramai in durerea ta si adu-ti aminte de mine cand vei privi fluturasul de salariu inainte de Craciun...gandeste-te ca eu am omis sa platesc "dandanalele"...epuizatule!!!
In alta ordine de idei, China a anuntat ca se redeschid asa zisele wet markets. Pentru cine nu stie, acestea au fost incubatoarele ideale pentru gripa aviara, saars si acum corona. Laboralorul din Wuhan in care chinezii izolasera peste 2 mii de virusi era la 1.2 km de o piata d-asta Dane, in care gasesti de la sobolani si lilieci la caini si pisici, transate si fripte pe loc, ca asa le place, carnea sa fie cat mai proaspata. Dar sunt sigur ca Trump si reptilienii sunt responabili, aceste piete n-au nicio legatura
Poti sa spui si ceva inteligent si argumentat?! ca asa cu "ma-ta-i curva" si "ba pe-a ma-ti" e usor...orice retardat poate sa faca asta, poti sa-ti depasesti conditia de "hau hau" ?!
si cu postarea asta cum facem don'doctor? ipocrizie maxima, asortata cu o mare pata maro la fund
In alta ordine de idei, China a anuntat ca se redeschid asa zisele wet markets. Pentru cine nu stie, acestea au fost incubatoarele ideale pentru gripa aviara, saars si acum corona. Laboralorul din Wuhan in care chinezii izolasera peste 2 mii de virusi era la 1.2 km de o piata d-asta Dane, in care gasesti de la sobolani si lilieci la caini si pisici, transate si fripte pe loc, ca asa le place, carnea sa fie cat mai proaspata. Dar sunt sigur ca Trump si reptilienii sunt responabili, aceste piete n-au nicio legatura
Presupunand ca este teoria mea cea adevarata, cum voiai sa se petreaca lucrurile, altfel de cele pe care le traim?
Caini, lilieci si serpi sunt in toata lumea de mii de ani. Fix acum s-au gasit sa ne dea un virus.
[quote=serbanionut post_id=745776 time=1586088388 user_id=17627]
[b]Testarea in masa
[/quote]
Cu ce bani? ca noi nu avem bani nici macar sa platim participarea la licitatiile care se desfasoara pentru achizitia de teste...de cumparat teste nu mai vorbim...si asta pentru ca niste jigodii pe care media le numeste "baieti destepti" au vrut sa cumpere pe nimic institutul Cantacuzino pentru piata imobiliara si l-au falimentat in ultimii 20 de ani...mama ce i-as fileta pe viu pe toti tradatorii astia...
[quote=serbanionut post_id=745776 time=1586088388 user_id=17627]
Da noi copiem italienii care nici macar acum nu au jumate din testele germanilor. Si vad ca nu e de succes carantinarea pt ca tot se imbolnavesc si tot mor dupa 1 luna si ceva de carantina.
[/quote]
E o problema cu italienii si cu spaniolii...tind sa cred ca e de vina clima pentru propagarea virusului cu asa mare rapiditate chiar si cu carantina totala...suspectez faptul ca datorita umiditatii din aerul atmosferic virusul se propaga la distante mai mari de 2 metri prin atasarea de moleculele de apa care circula liber prin aer (tensiunea superficiala a apei pentru baietii care bateau mingea la ora de fizica si ulterior au aplicat la Campina...dupa ce au fost respinsi la Baneasa!!!)...daca mai punem si temperatura medie a aerului in perioada asta care este pe placul virusului si lipsa UV...iese ce vedeti la televizor...si la englezi este o problema dar datorita pozitionarii mai la Nord si o clima mai rece merge "mai cu frana de mana trasa"...este doar o teorie...a se trata ca atare!!!
Presupunand ca este teoria mea cea adevarata, cum voiai sa se petreaca lucrurile, altfel de cele pe care le traim?
Caini, lilieci si serpi sunt in toata lumea de mii de ani. Fix acum s-au gasit sa ne dea un virus.
Ia-o ca pe un fapt de viata. Se intampla. Cum adica "fix acuma"? Aia in 1917-1918 ce sa mai zica saracii? Aveau si un razboi mondial pe cap. Si vezi ca sunt la fel de multe teorii, cum ca chinezii au lansat totul, ca sa acapareze economia mondiala. Si faptul ca s-au apucat sa cumpere actiuni in draci acum, cand sunt toate jos, nu le ajuta cauza. Prostii, binenteles, oricine are o tiparnita de bani si cec in alb sa tipareasca cat vrea ar proceda la fel. Ideea e ca si viceversa e valabila. Presupunand ca au lansat-o chinezii, cum s-ar fi desfasurat altfel? Ei cica sunt gata, au dat drumul si la wet markets, cumpara actiuni, vand masti contrafacute, teste care functioneaza in 30% din cazuri, business as usual...
E o problema cu italienii si cu spaniolii...tind sa cred ca e de vina clima pentru propagarea virusului cu asa mare rapiditate chiar si cu carantina totala...suspectez faptul ca datorita umiditatii din aerul atmosferic virusul se propaga la distante mai mari de 2 metri prin atasarea de moleculele de apa care circula liber prin aer (tensiunea superficiala a apei pentru baietii care bateau mingea la ora de fizica si ulterior au aplicat la Campina...dupa ce au fost respinsi la Baneasa!!!)...daca mai punem si temperatura medie a aerului in perioada asta care este pe placul virusului si lipsa UV...iese ce vedeti la televizor...si la englezi este o problema dar datorita pozitionarii mai la Nord si o clima mai rece merge "mai cu frana de mana trasa"...este doar o teorie...a se trata ca atare!!!
inca o teorie de de 2 lei de la un doctor de forum, cu calificare si scoala de vraci.
virusul are o rata mult mai mica de raspandire intr-un climat cu umiditate mare. sunt deja chestii dovedite si stiute de cei care nu-si iau informatiile doar de pe fb. dar deh...o gramada de vraci si șamani isi dau cu parerea, ca asa le zice instinctul lor de tamaduitori