Moderator: gor965
andrei vladeanu scrie:AMR 1
natural
Nu stiu ce ce,dar din moment ce "precedentul" a fost creat de catre APCR, "unii" ca dvs nu pot acepta decizia AGVPS!!!!Domnule nu va cunosc si de aceea nu stiu daca aveti capul mare,dar fata de postarea dvs,cred ca aveti creierul cit o maslina!!!!doruletz scrie:"sa inteleaga ca decizia AGVPS-lui in cazul de fata este cea mai buna !!!!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Agvps sa hotarasca pentru el si pentru vanatorii lui ! noi cu pescuitul la crap nu vrem sa ascultam de AGVPS! Personal as ignora orice incercare a AJVPS sa imi bage pe gat rapitoare de genul acesta !si vorba ceea : cainii latra caravana trece ! pescarului ii sta bine pe balta nu prin cabinete de presedinti si secretari , sa prinda crap nu clientelism politic !
daca si aici ati ajuns sa va impingeti in fata,vai de mama ei tarisoara romana si de cine o conduce !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vladute de ce e urata treaba cu abtinerea?Este doar o parere, pozitia fata de cei de la Buzau am spus-o de mult ,nu avem nimic impotriva acestor baieti de la Buzau.Vladut Mateianu scrie:@marinita
Urata treaba cu abtinerea. Nu stiu ce se intampla daca erati voi in locul celor de la Buzau.....![]()
![]()