URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Mesaj de andrei vladeanu »

imediat ce voi primi si cea de-a 11-a pozitie, cea a clubului natural, voi redacta o pozitie oficiala a cluburilor APCR angrenate in CN 2010.
The One Team

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

andrei vladeanu scrie:AMR 1
natural

"arbitrul APCR - mihai vasile zis baros - impreuna cu alti 4 presedinti din 5 APCR au facut un mare cacat la floreasca.
selaru mi-a zis clar ca am gresit, noi APCR-ul. si ca trebuie sa acceptam un compromis pentru aceasta greseala.
vladut, cu agvps sau fara, in CN sau in cupa prieteniei, o etapa de cn nu se face cu pastrama, bere, fratie"

Valoare,ai "punctat" foarte bine si de aceea cred ca datorita functiei pe care o detii de Presedinte al APCR, ar trebuii sa cauti sa-l faci pe Vladut cit pe presedintii de cluburi,sa inteleaga ca decizia AGVPS-lui in cazul de fata este cea mai buna !!!! :wink:
Victoras Petcu

doruletz

Mesaj de doruletz »

"sa inteleaga ca decizia AGVPS-lui in cazul de fata este cea mai buna !!!! :wink: "
:D :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :) :) :) :)
Agvps sa hotarasca pentru el si pentru vanatorii lui ! noi cu pescuitul la crap nu vrem sa ascultam de AGVPS! Personal as ignora orice incercare a AJVPS sa imi bage pe gat rapitoare de genul acesta !si vorba ceea : cainii latra caravana trece ! pescarului ii sta bine pe balta nu prin cabinete de presedinti si secretari , sa prinda crap nu clientelism politic !
daca si aici ati ajuns sa va impingeti in fata,vai de mama ei tarisoara romana si de cine o conduce !
:o :o :o :o :( :( :( :( :( :(

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Clubul NATURAL CARP a dorit in prima faza sa se abtina dar ca sa nu se interpreteze alt ceva hotararea este de a fi solitari cu decizia celorlalte cluburi din APCR.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Victorash, ce nu ai inteles este ca atat eu cat si mai multi pescarii vechi(majoritatea facand parte din cluburi) ne cam doare-n cot de Agvps, ptr. ca pe banii nostrii noi hotaram.... :wink:
Si cu toate ca nu inteleg care este rostul postarilor tale in acest gen de subiect, o sa-ti explic ptr ultima oara. CN este organizat de APCR. APCR detine de la OSIM dreptul de a organiza CN de pescuit la crap. Si asta indiferent daca agvps-ul este de acord sau nu. Iar daca APCR hotareste ceva, asa se va face.

Si inca ceva : nu mai cauta sa bagi strambe contra lui Vladeanu, el reprezinta interesele APCR si va actiona ca atare.
Si te rog ptr ultima data, lasa-ne pe noi, PESCARII, sa hotaram care este drumul pe care vrem sa-l urmam, NOI nu ti-am dat sfaturi cum sa-ti populezi balta sau cum sa faci taxele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@marinita

Urata treaba cu abtinerea. Nu stiu ce se intampla daca erati voi in locul celor de la Buzau..... :oops: :oops: :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

in acest moment, in acest topic exista opiniile a 11 presedinti de cluburi referitoare la decizia de comisiei de competitii a agvps.
ei bine, aceste cluburi doresc in unanimitate sa nu respecte aceasta decizie si sa nu primeasca soimul in mansa a 2 a cu toate riscurile ce decurg din acest gest de fronda.

pentru cei mai putin avizati si mai recent sositi printre noi (pasa, alexe, etc), care imi pun intrebari de genul - dar cine sunt presedintii astia?!? - vreau sa preciziez ca sunt oamenii care au pus in miscare aceast urias angrenaj care este cn crap. pe baltile lor si pe infrastructura lor. pe banii si pe timpul lor. pentru o pasiune comuna uriasa, care este competitia de crap. eu pentru asta le multumesc la toti si vreau sa-i asigur ca decizia lor pentru mine este sfanta, chiar daca nu sunt de acord cu ea, asa cum am tot spus.

de ce nu sunt de acord? pentru ca aceasta decizie il pune intr-o situatie grea pe vali vesa de la ovidius si pe celelelate cluburi apcr care merg la sacel. in timp ce restul merg la chiroiu si doripesco si isi vad de treaba dupa ce au tastat 5 randuri pe forum. nu e drept si corect.

din punctul meu de vedere lucrurile sunt clare. ori toate cluburile se supun deciziei agvps, ori nu se prezinta nimeni, PE NICIO BALTA. asa se face o fronda, o miscare de protest.

daca as fi decis singur as fi respectat decizia AGVPS. pentru ca (inca) mai sunt presedinte APCR, transmit Soimului decizia unanima a cluburilor - nu va duceti la Sacel. nu va vrea nimeni in acest concurs al cluburilor, pe care AGVPS poate sa nu-l mai recunoasca.

alexe, pasa, degeaba veniti cu hartia de la AGVPS la sibiu. din seara asta, acest concurs nu mai este al agvps-ului. ci al cluburilor APCR.
The One Team

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

doruletz scrie:"sa inteleaga ca decizia AGVPS-lui in cazul de fata este cea mai buna !!!! :wink: "
:D :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :) :) :) :)
Agvps sa hotarasca pentru el si pentru vanatorii lui ! noi cu pescuitul la crap nu vrem sa ascultam de AGVPS! Personal as ignora orice incercare a AJVPS sa imi bage pe gat rapitoare de genul acesta !si vorba ceea : cainii latra caravana trece ! pescarului ii sta bine pe balta nu prin cabinete de presedinti si secretari , sa prinda crap nu clientelism politic !
daca si aici ati ajuns sa va impingeti in fata,vai de mama ei tarisoara romana si de cine o conduce !
:o :o :o :o :( :( :( :( :( :(
Nu stiu ce ce,dar din moment ce "precedentul" a fost creat de catre APCR, "unii" ca dvs nu pot acepta decizia AGVPS!!!!Domnule nu va cunosc si de aceea nu stiu daca aveti capul mare,dar fata de postarea dvs,cred ca aveti creierul cit o maslina!!!! :wink:
Victoras Petcu

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Vladut Mateianu scrie:@marinita

Urata treaba cu abtinerea. Nu stiu ce se intampla daca erati voi in locul celor de la Buzau..... :oops: :oops: :oops:
Vladute de ce e urata treaba cu abtinerea?Este doar o parere, pozitia fata de cei de la Buzau am spus-o de mult ,nu avem nimic impotriva acestor baieti de la Buzau.
Ce parere ai de ce a zis Presedintele APCR despre ...................si acum se cer pareri... trebuia sa se faca analiza la ce sa intamplat acolo cu cei care au participat la acea etapa, noi nu stim dedesupturi si amanunte.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Pasa

Mesaj de Pasa »

@AV
Multumesc Andrei ca ne sustii in continoare si te asteptam in vizita la Sacel
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”